2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah minik prensese canım sağlıklı olsunda doğunca bol bol yüzünü görür öper koklarsın... suyu ihmal etmemek lazım yanında sürekli şişe bulundur bence gördükçe içersin...

bende seni merak ediyordum canım hadi gözün aydın.. senin kızın çooook nazlı olacak galiba topiğin en nazlısı çıktı.. maşallah kızının kilosuna

canım biz 16. haftaya kadar aman bişey olmasın diye yapmadık, 16. haftadan beride yasak zaten.. kardeş kardeş geçiyoruz

Kızlar herkese selam,
emzik ve biberon olarak ne aldınız, en doğalı hangisi ?

emzik olarak nuk aldım canım, biberonu da hem tavsiye üzerine hemde kolik konusunda aldığı ödüller üzerine Dr. Browns tercih ettim.

maşallah minik prensese canım sağlıklı olsunda doğunca bol bol yüzünü görür öper koklarsın... suyu ihmal etmemek lazım yanında sürekli şişe bulundur bence gördükçe içersin...

hele bi doğsun yanaklarını, burnunu ısırcam ben onun.. normalde de çok su içen biriyim ama geçen hafta ihmal etmiştim ve farkındaydım.. şimdi şişeleri bardakları ayırmıyorum yanımdan :)

merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)

doğum iznim onaylandı işyerime de bilgisi ulaşmış darısı başınıza artık resmi olarak yatışlar başlamıştır
sıpacığımın haberi daha da güzel bu aralar yemiş yemiş mamaları tosuncuk olmuş 31+1 deyiz bugün kilosu 2.100 gram olmuş boyumuz da 43 cm

geçen gittiğimde de 43 cmdi hareketliydi ve doktorumuz da çok sıra vardı ince eleyip bakamadı ama 10 gün önceyle yine aynı çıktı boyu yavrumun ene doğru gidiyor anası gibi

bekelenen doğum tarihimiz 21 ağustos olarak gözüküyor ölçümlere göre de 32+5 çıktı haftası öndeymiş yüzünü yine göstermedi ama çokta aramadım bir dahaki kontrolümüz 26 temmuzda olacak o zamana kadar bekleyeceğiz artık

merhabalar;
ilk bebegim benim de yaşımın getirdigi gerginlik te var muhakkak
3 gündür baş agrısı yaşıyorum normal mi ? henüz arastırmadım interneti. önce siz deneyimli annelere sormak istedim.

canım geçmiş olsun öncelikle bebeğe giden kan akışı hızlandıkça baş ağrıları olurmuş ama benim migrenim olduğu için 3 gündür başım ağrıyor ara ara zonklamalar oluyor, kesiliyor o tarz bir sıkıntın vardıysa ondan da ağrın olabilir ama en güzeli doktoruna bir danış derim..

Kızlar herkese selam,

emziği henüz almadım ama avent düşünüyorum biberonu Dr. Browns aldım doğal akışlı gaz yapmayan biberon diye geçiyor nette

maşallah prensesine gözün aydın canım topiğe bir kızçe daha geldi :)

canım bi ara paylaşırsan sevinirim merak ettim

canım fotolarını bekliyoruz artık merak ettik bir kere

kızlar bunlarda benim oğluma yaptıklarım amatörce tabiki
keseler hazır bide içine çikolata alıp koyunca servise hazır olacaklar inşallah bide oğlumun ismini yazacağım ama kağıtlaramı yazıp zımbalasam yoksa şeritin üstüne mi yazsam bilemedim:44:sizce...

Kızlar herkese selam,

Merhaba Canım,
Ben emzik ve biberonu chicco aldım, biberonu cam olsun istedim, meme kısımları da kauçuk olandan aldım. Söylenene göre silikondan daha sağlıklıymış. ( Tabi eminde olamıyor insan)

canım bende oldu 4. ayımdan beri şuan yok ama sormuştum normal dediler merak etme... ama daha süt değildir şeffaf bir sıvıydı benimki ama lekesi sarımsı olmuştu...

gözün aydın canım işlemlerini halletmişsin... oğluna maşallah canım ne çabuk büyüyorlar artık geçen 2 kiloya yaklaşmıştınız şimdi geçmişsiniz 41 kere maşallah

bunları keçe den mi yaptınız cok heveslendim bende yapmak istiyorum

sizin bebeğiniz 1200 gr benim bebeğim 26+5 de 800 grmş acaba besleneimiyr mu doktor bişey demedi ama sizin gr ları görünce azcık panikedim

canım hiçte amatör işi gibi durmuyor çok güzel olmuşlar ellerine sağlık çok hoş görünüyorlar güle güle dağıtırsın inşallah canım benim çok sağol bu arada 10 günde 250 gram almış iyi almış çünkü yemeğimi günde 2 öğüne düşürdüm gerçi geceleri yiyorum ama onları saymıyorum

Arkadaslar ya caydemledim vardi nezamandir yok hbriniz var mi

canım genelde face e giriyor ama bu ara ordada pek aktif değil. ben hem orda hem burda karma takılıyorum.

seni gidi ağustos annesi seni.. ne yap et eylül annesi ol başkasını kabul etmeyiz

maşallah tosuncuğa erken gelmek için bir an önce büyümek istiyor..

raporunu hallettin, hadi gözün aydın.. darısı bizlerin başına..

hepsi birbirinden güzel.. el emeği göz nuru yapmışsın çokta güzel olmuş ellerine sağlık. etiketlere ismini yazsan daha güzel olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…