- 25 Temmuz 2012
- 871
- 158
maşallah minik prensese canımHerkese günaydınlarrr...
bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. 27+4 te 1200 gr 39cm di. kilomuz, diğer ölçülerimiz normal, boyumuz önde çıktı. plesantamız hala aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor, bundan sonra doğuma kadar böyle gidermiş. Yine dikkat etmeye devam. son hafta su içemiyordum bunun sonucu olarakta suyumuz sınırda çıktı. bol bol su iç, sol tarafına yat mutlaka dedi doktorum. iki hafta sonra tekrar çağırdı. annesi çikolata yemesine rağmen benim nazlı kızım yüzünü hiç göstermedi, suyunun az olmasınında etkisi var dedi. bir ultrason görüntümüz bile yokkasık ağrılarımı sırt ağrılarımı sordum. hepsi normalmiş. çalışabilir raporunu 32+0 da alıyormuşuz. korktuğum konulardan biri dr eylül ayında izinli olması idi, çok şükür eylülde izinli değilmiş.
merhabalar kızlarrrr
benim sıpa sonunda cinsiyetini gösterdi kızım oluyorrrr
doktorum da artık vitamin hapını bırakıp doğal yollarla karşılayabileceğimi söyledi ihtiyacımı
kemik ağrılarım için de normal artık dedi
vee 2 haftada 1e düşürdü kontrolleri
benim prenses 1800gram olmuş maşallah 3 haftada ne çabuk büyümüş
herkeste bebişler için telaşlar var ayy ne güzel yaa
6 haftalıkken yok kese oluşacak mı yok kalp atışı duyulcak mı dertlerimiz vardı şükürler olsun meleklerimiz büyüyor inşallah sağlıkla da büyüyecekler
kızlar bişi sorcam cinsel isteksizliğiniz var mı bende çok var yavvv kocam dokunsa elleşme diyiveriyom hemen
Kızlar herkese selam,
emzik ve biberon olarak ne aldınız, en doğalı hangisi ?
maşallah minik prensese canımsağlıklı olsunda doğunca bol bol yüzünü görür öper koklarsın... suyu ihmal etmemek lazım yanında sürekli şişe bulundur bence gördükçe içersin...
ben hesap yapmıştım önce sonra set olarak aldım canım aynı paraya daha çok şey almış oldum böylece...
merhabalar;
ilk bebegim benim de yaşımın getirdigi gerginlik te var muhakkak
3 gündür baş agrısı yaşıyorum normal mi ? henüz arastırmadım interneti. önce siz deneyimli annelere sormak istedim.
Kızlar herkese selam,
merhabalar kızlarrrr
benim sıpa sonunda cinsiyetini gösterdi kızım oluyorrrr
doktorum da artık vitamin hapını bırakıp doğal yollarla karşılayabileceğimi söyledi ihtiyacımı
kemik ağrılarım için de normal artık dedi
vee 2 haftada 1e düşürdü kontrolleri
benim prenses 1800gram olmuş maşallah 3 haftada ne çabuk büyümüş
canım bi ara paylaşırsan sevinirim merak ettim
canım fotolarını bekliyoruz artık merak ettik bir kere
Kızlar herkese selam,
canım bende oldu 4. ayımdan beri şuan yok ama sormuştum normal dediler merak etme... ama daha süt değildir şeffaf bir sıvıydı benimki ama lekesi sarımsı olmuştu...hepinizin minnoşlarını öpüyorum eylülün güzel anneleri
bir şey sorcam ikidir sütyenimde göğüs uclarına denk gelen yerde beyaz kuru leke gördüm damla gbi süt olabilir mi kafam karıştı doktoruma sormaya unuttumhiç karşılaşananız var mı?
ben emzik avent ve nuk aldım... biberonuda avent cam olanlardan aldım canım...Kızlar herkese selam,
gözün aydın canım işlemlerini halletmişsin...merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)
doğum iznim onaylandı işyerime de bilgisi ulaşmış darısı başınıza artık resmi olarak yatışlar başlamıştır
sıpacığımın haberi daha da güzel bu aralar yemiş yemiş mamaları tosuncuk olmuş31+1 deyiz bugün kilosu 2.100 gram olmuş boyumuz da 43 cm
geçen gittiğimde de 43 cmdi hareketliydi ve doktorumuz da çok sıra vardı ince eleyip bakamadı ama 10 gün önceyle yine aynı çıktı boyu yavrumunene doğru gidiyor anası gibi
bekelenen doğum tarihimiz 21 ağustos olarak gözüküyor ölçümlere göre de 32+5 çıktı haftası öndeymiş yüzünü yine göstermedi ama çokta aramadım bir dahaki kontrolümüz 26 temmuzda olacak o zamana kadar bekleyeceğiz artık
canım geçmiş olsun öncelikle bebeğe giden kan akışı hızlandıkça baş ağrıları olurmuş ama benim migrenim olduğu için 3 gündür başım ağrıyor ara ara zonklamalar oluyor, kesiliyor o tarz bir sıkıntın vardıysa ondan da ağrın olabilir ama en güzeli doktoruna bir danış derim..
emziği henüz almadım ama avent düşünüyorum biberonu Dr. Browns aldım doğal akışlı gaz yapmayan biberon diye geçiyor nette
kızlar bunlarda benim oğluma yaptıklarım amatörce tabiki
keseler hazır bide içine çikolata alıp koyunca servise hazır olacaklar inşallahbide oğlumun ismini yazacağım ama kağıtlaramı yazıp zımbalasam yoksa şeritin üstüne mi yazsam bilemedim:44:sizce...
Eki Görüntüle 746540 Eki Görüntüle 746541 Eki Görüntüle 746542 Eki Görüntüle 746543 Eki Görüntüle 746544
evet canım keçeden yaptım...bunları keçe den mi yaptınız cok heveslendim bende yapmak istiyorum
canım biz 16. haftaya kadar aman bişey olmasın diye yapmadık, 16. haftadan beride yasak zaten.. kardeş kardeş geçiyoruz
emzik olarak nuk aldım canım, biberonu da hem tavsiye üzerine hemde kolik konusunda aldığı ödüller üzerine Dr. Browns tercih ettim.
hele bi doğsun yanaklarını, burnunu ısırcam ben onun.. normalde de çok su içen biriyim ama geçen hafta ihmal etmiştim ve farkındaydım.. şimdi şişeleri bardakları ayırmıyorum yanımdan :)
evet canım keçeden yaptım...
kolay gelsin canım....sağolasın bitane kapı süsü yapcam bende inşallahhhh
Arkadaslar ya caydemledim vardi nezamandir yok hbriniz var mi
merhaba teyzeleri geldik biz doktordan :)
doğum iznim onaylandı işyerime de bilgisi ulaşmış darısı başınıza artık resmi olarak yatışlar başlamıştır
sıpacığımın haberi daha da güzel bu aralar yemiş yemiş mamaları tosuncuk olmuş31+1 deyiz bugün kilosu 2.100 gram olmuş boyumuz da 43 cm
geçen gittiğimde de 43 cmdi hareketliydi ve doktorumuz da çok sıra vardı ince eleyip bakamadı ama 10 gün önceyle yine aynı çıktı boyu yavrumunene doğru gidiyor anası gibi
bekelenen doğum tarihimiz 21 ağustos olarak gözüküyor ölçümlere göre de 32+5 çıktı haftası öndeymiş yüzünü yine göstermedi ama çokta aramadım bir dahaki kontrolümüz 26 temmuzda olacak o zamana kadar bekleyeceğiz artık
kızlar bunlarda benim oğluma yaptıklarım amatörce tabiki
keseler hazır bide içine çikolata alıp koyunca servise hazır olacaklar inşallahbide oğlumun ismini yazacağım ama kağıtlaramı yazıp zımbalasam yoksa şeritin üstüne mi yazsam bilemedim:44:sizce...
Eki Görüntüle 746540 Eki Görüntüle 746541 Eki Görüntüle 746542 Eki Görüntüle 746543 Eki Görüntüle 746544