2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım teşekkür ettim ben de burda denk gelenlere bakarım o zaman napalım
bu arada benim de göğüslerimden 15.haftadan beri süt geliyo doktoruma sordum normal dedi.
bende prolaktin sorunu çıkmıştı hamilelikten önce sanırım o sebeple biraz erken sütlendim

Canım ikiside harika çok zevklisin madem 2. bebek de düşünüyorsun beyazı tercih et derim yine karar senin...

teşekkür ederim canım..aslında pek anlamam ama uyku setine çok güzel denk geldim..içime çok sindi.. cibinlik 2, çocukta önemli değilde daha çok mobilyayı öyle düşünerek aldım.avizeyi falan pembe düşünüyorum..sanırım pembeli daha uygun düşecek..çünkü sadece kenar ve üstü pembe..sonuçta tülü de beyaz..olur gibi..

sağolun arkadaşlar sıkmıyorum biliyorum tehlikeli olduğunu inşallah normal bişedir zaten akma gibi değilde birer damla gibi doktoruma sorim yine de kafam takıldı(

Bence pembe plan olmaz beyaz hem takimi tamamlar hem daha sik durur
Majizki tsk edriz canim

aslında baştan beri içimden geçen beyaz da çok çiğ kalır falan diye tedirgin oldum..bir de nevresim takımı falan alacağım..onlar muhtemelen beyazlı olmaz..pembeli falan olur o zaman kötü durmaz dimi..ay ne çok şey sordum..sizlerinde kafasını ütüledim..çok kararsızım ben yaaa...

eylülün güzel anneleriiiiiiiiiiii
bizde bugün sağlık ocağı kontrollerimize gittikkkkk ,,, aaaaaayyyy Allah ımm ya Rabbiim öyle mutlu döndükkiiii
gördüğümüze inanamadıkyaaaa çok duygulandık yemn ederimm..
belki sizlerde görmüşsünüzdür bilmiyorum ama ultrasonda oğluma bakıyoduk tam bi hareketlendi bi hareketlendiiiiii,,,
yüzünü öyle net gördükki ağzını açıp kapatıyodu süreklii sankii bişi yiyooo gülüyoduu ağzını açıyıı şapur şupuur,,
hiç durmadan ağzıyla elleriyle oyun çıkarıyodu doktorumuz falan şaşırdı ne tatlı diyo yaramaz olcak bu galiba ddiyoo
öylece film gibi uzun uzun onu izledikk Allahım odaa ağzıyla neler yapıyoo denk gelme meselesi işte benim oğlan çok hareketli,
dedim ultrasondada denk gelse vallahi denk geldi sevincimden uçuyorum saatlerdiirr
bu arada sevinç arttıkça benim sütlerde fışkırıcak nerdeyseee sarı sıvı çok geliyo benden hiç sıkmıyorum dokunmuyorum bilee sütüm iyi olucak demekkiii
yanaklarımız bile tombik tombik
koca kafalı,yanakları elmaa gibi bi oğlum olucak kızlaarr Allah m ne güzel duygu bunlaarr...

kızlar bu beyazlı uyku seti aldığım set..ya bu cibinliği alıcam ya da diğer resimdeki pembeli cibinliği..sizce hangisi ?

canım bende pembeli olan uyku setini alacağım.. cibinliğine hiç bakma fırsatım olmamıştı. senin nevresim takımına beyaz olanı daha güzel olur gibi. eğer pembe cibinliğin tülleri beyazla bir nevi olabilir ama pembeyse çok alakasız durur. ama beyaz tam takımını tamamlar..

maşallah kuzuna.. darısı benim başıma inş. benim kızım 12 haftadan beri yüzünü göstermiyor bize, bu kontrolümüzde usg resmimiz bile yok. darısı 2 hafta sonraya inş.

Yok tatlim durmaz bence beyaz sonucta uyumlu olur herseyle olmazsa ustunu suslu boncuklar kecelerle suslersin

Ay seen anlatinca Boyle Ben bile heyecanlandim masllah size ya nenim cimcime gostermedi bize kendini belki bi daha ki kontrolde gosterir ayrntilida da gorememistim dah 10 gun var of oldum

kızlaar hep böyle sanırım nazlıı kızlaar,, utangaç kızlaarr
bikere görünce insan hep görmek istiyo yaa aayy gelsede zaman artık alsak kucaklarımızaaa

Hangi şehirdesin

İstanbul ise

Atıl Yüksel
ve
Rıza Madazlı iyidir

İkisinin ücreti düşük olmamakla birlikte
atıl beyin ücreti daha fazladır ve zor randevu bulunur

Son düzenleme:

çok sağolun kızlar..o zaman ben beyaz olanı alayım..avizeyi halıyı falan pembe alırım olur biter

Selammmm kizlarrrr nasilsinizzzzzzzz buz kizimla cok iyiyizzz sekerimiz dustuuuuu ama diyete devammmm

Ben kizima odasini yaptiriyorum ama boya kokosindan dolayi besik alacagm suslu puslu herseyi icinde

herkeste bebişler için telaşlar var ayy ne güzel yaa
6 haftalıkken yok kese oluşacak mı yok kalp atışı duyulcak mı dertlerimiz vardı şükürler olsun meleklerimiz büyüyor inşallah sağlıkla da büyüyecekler

kızlar bişi sorcam cinsel isteksizliğiniz var mı bende çok var yavvv kocam dokunsa elleşme diyiveriyom hemen

Ya eskisi gibi olmuyo tabi ama isteksizlik var denemez daha temkinli olmak xorunda oldugun icin kasiyosun kndini bebegimiz xarar ormesin die

selamlar annecikler ve minikler

canım hepsi çok güzel güle güle kullanın tavşanlı battaniyenin aynısından anneannesi oğluşuma almış bizimde çok beğenmiştim... kapı süsüde çok güzel olmuş ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…