2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Her gün Güne Başlarken Okuyalım Bu DUÂ 'yı;Rabbi yessir velâ tüassir Rabbi temmim bi'l-hayrRabb'im, kolaylaştır zorlaştırma. Rabb'im, işlerimi hayırla sonuçlandır.

herkeselere hayırlı cumalar olsunnnnn ....

çok güzel şirin bi oda canım:))) güle güle sağlıklı, hayırlı günlerde kullanın inşaallah:)))) bende 1 temmuzda 1 yıllık evli olucam onun için perdeyi değiştirmiycem halıyı değiştirsem çok iyi olur çünkü beğenmiyorum bakalım aryık. bu arada koltuklarında çok hoş odaya yakışmışta. beşik büyüyen beşik mi? ben soru sordumda cevap alamadım annem gelecek beşik alacağız ama nerelerde satılır hiç bi fikrim yok

ayyy teyzesii çok sağol valla ama bu sanah azıcık moralimiz bozuldu bugün eşimin maaş günü biz bu ay prim bekliyoduk ama malesef prim falan yatmamaış geçen ayla aynı maaşımız bizim uyklu setini alma hayalide şimdilik ertelendi ya ne güzel bu akşam kandırcaktım babamızı gidip alcaktık sınrada sizlerle paylaşcaktım ama vardır herşeyde bi hayr dimi

Merhaba kızlar. Pazartesi kontrolüm vardı. Minik kızım 40 cm, 1536 g olmuş. İnanamadım. Niyeyse, daha küçüktür diye düşünüyordum. Nasıl da hızlı büyüyorlar böyle?

Bu hafta eşim izin alacak, bebeğimizin odasını, eşyalarını almayı düşünüyoruz... Çok az kaldı kavuşmaya

çok tşk ederz canım benim evet beşik büyüyen beşik canım kocamanyatak olck ilerde o ben izmirde oturuyorum o yüzden malesef yardfımcı olamıcam ama şöyle bişey söyleyebilirim sana eger ev kendi evinse hiç mdf alcam die 2 kat para verme derim çünkü suntalar artık eskisi gibi cabuk dagılmıyormuş uzun süre kullanılabiliyormuş

kiracıyım canım. büyüyen beşikse iyisi olsun sonuçta baya kullanılır değil mi?

Bana da 2 hafta erken doğarmış gibi geliyor.. Ufak tefek bir iki parça bişeyi var yavrucuğumun, açıkta kalacak diye telaşlanıyorum ben de Dediğin gibi, inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeklerimiz..

ÇOK ÇOK SICAK VAR artık dayanamıyorum yaa...çok bunalıyorum baygınlık hissi geliyor Allahım yardım etsin valla...annemde beni eylülde doğurmuş ahh ah annelerimizin kıymetini bilelim kızlar...

Sıcaklar çoook acayip bunaltıyor. Bütün yazı hamile geçirip, yaz bitince doğum yapıcaz. 4-5 hafta evde kalınca bebekle, hooop hava soğucak.. Bizim yaramazlar böyle istedi, el mahkum böyle olacak
Bu arada benim de doğum günüm 9 eylül..

kiracıyım canım. büyüyen beşikse iyisi olsun sonuçta baya kullanılır değil mi?

tabiki canım almışken i bişeyler olsun istiyoruz hep ama sürekli yer değitirme durumu olmucaksa sorun olmaz zaten gidp bakıncada kendin karar verceksin tatlım inş içine sinen bişeyler bulursun çok güzel oluyo ama ben bakarken hep içinde kızımı hayal ettim ve öyle karar verdim

öyle canım herşeyde bir hayır vardır hiç sıkma canını.. ben uyku seti takımı almadım bile, ikeadan yorgan ve yastık aldım çarşaflarını aldım, perdesiyle nevresimi takım aldım uyku setinden ucuza geldi :)

maşallah esubcum tombik bir kız geliyor desene :)

çok güzel olmuş, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah..
hani altta "çok çok beğen, beğenmekten bayıl" gibi bi buton olsa ona da basacaktım. maşallah 41 kere..

çok güzel olmuş, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah..
hani altta "çok çok beğen, beğenmekten bayıl" gibi bi buton olsa ona da basacaktım. maşallah 41 kere..

yaaa valla arkadaşlar ii ki varsınız yaa ne güzel burda kimse fesatlanmıyo herkes birbirie destek güzel şeyler söylüyo beğenmene çok sevindim daha güzelleri sizin olsun inşşşşşşşşşşş. yerleşimi nasıl olmuş sizce

Canım odanız çok güzel olmuş, bol kahkahalı sağlıklı, mutlu günler geçirin inşallah odanızda:) Bizde pazar günü gidip siparişimizi vericez oda takımı için, bende sunta mu mdf mi diye çok gittim geldim, sunta beğendim bi tane ama hala aklım mdf ye gidiyor Mantıken düşünürsek gerçekten mdfye o kadar paraya hiç gerek yok, sonuçta sunta ne kadar çabuk dağılabilir ki ? Sen nereden almıştım mobilyaları? bide ne kadara mal oldu?

selamlar eylül aNneleri:)

izmirli canım çok güzel takımın sağlıkla kullansın inşallah..

ben de şimdi bebişimi görecem inşallah her şey yolundadır boyunu kilosunu çok merak ediyorummm

çok güzel canım iyigünlerde kullansın bebişin odalarda kurulmaya başlandı vakitler yaklaşıyorr

canım mothercare de %50 indirim var orada çok güzel beşikler var.ahşap olanları da var..eşimle ben çok beğendik ama biz aldığımız için çok üzüldük..şimdi indirim olduğu için de bayag uyguna geliyorlar.çeşit çeşit var.oraya bakabilirsin..

selamlar eylül aNneleri:)

izmirli canım çok güzel takımın sağlıkla kullansın inşallah..

ben de şimdi bebişimi görecem inşallah her şey yolundadır boyunu kilosunu çok merak ediyorummm

sağol canım benim umarım herşey yolundadır benim daha 2 hafta var görmeme kızımı

valla canım ben araştırdım almadan öncede aslında kullanılan malzeme aynı mdf sadece daha küçük tahta tozlarının sıkıştırılmış hali sunta biraz daha büyük tek farklarıda suda mdf daha geç şişiyo sunta daha çabuk şişiyo çocuk odasındada suyla bişey yapılmıycana göre çok önemli olduğunu düşünmüyorum ve mdflerde lake boya kullanılıyor acayip bi cila kokusu oluyo bebk sağlığına uygun diolar satmak için ama ne kadar uygun olursa olsun bence muhakkak içinde kimyasal var ve uzun süre çıkmıyo neyse biz caploonba mobilyadan aldık gördüklerin harç bide 80 180 yatak hepsi 1900 e geldi ve sitesinden de inceleyebilirsin yurt dışına gönderiyolar ürünleri yurt dışındada uafacık bişey olsa hemen reklemanson yiyolar yani güzel olmasa almazlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…