- 23 Kasım 2012
- 587
- 0
kızlar sizinde göbek deliğiniz dışarı fırladı ?
benımkı bır acaıp şekıl aldı
benimkide fena fırladı içide baya koyuymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sizinde göbek deliğiniz dışarı fırladı ?
benımkı bır acaıp şekıl aldı
evet korktum bayaa cunku cok kotuyum babamin hastaligi onu bugun yatiracklardi bir anda oldu hersey litle varmis nerelerinde olduguna falan bakacaklar uc kiziz ben evli ikisi bekar kucuk olan yanimdaydi digejri annemin yaninda ev kira babamin emlakci dukkani vardi kira babam bagkuru odememis taksitlere boldurduk nasiil odenecek hepsi ne olacak derken ne istahim kaldi ne huzurum borde ben muglada onlar ankarada boyle olunca.bebise bisi olurmu korkusuda eklendi gitsemmi simdi kalsammi bilemedim ama gecem gunduzum dua etmeklw gecio nolur yardimci olun cunlu burada kimsem yok
benimde nevresimim var aslında ama yan korumaları falan yok ya kayınvalidemin içine sinmiyo birazda şey var sanırım hani konu komşu akrabalar bkmaya geliyo ya bizim sülalede öyle şeyler çok olur laf ederler bende kırmak istemiyorum onlara yüklemekte istemiyorum zaten odasının yarısını ve arabamızı onlar aldı
ben yan koruma almadım başta beşiği kullanmayacağım için, park yatakta korumaya gerek var mı bilemedim, babannesi alıyorsa alsın valla bizim de her iki aile için ilk torun kimsenin hevesini kırmıyorum herşey ağız tadıyla olsun istiyorum, herkesin kendince hevesi var çocuk sadece bizim oğlumuz kızımız olmuyor, onların da torunu oluyor haliyle.. şu yan korumaları bir araştırayım kafama takıldı..
Sağol canım. 4 hafta önce 800 g'dı. Haftada 200 g büyümüş. Ben sadece 1 kilo aldım, hepsini kızım almış meğer
ohh en güzeli o zaten canım maşallah kızın sana birşey bırakmamış ben 10 kilo aldım toplam da 64 le başladım 74 oldum 75e çıktım şimdi tekrar 74 olmuşum iki ileri bir geri ilerliyoruz bakalım daha da 60 gün var 80i görmesem iyiydi ama bu ödem olayı beni korkutuyor..
sabah kalktıktan belli bir süre sonra şişliğim inerdi, şimdi inmiyor artık ayaklarım ellerim kocaman oldu benim
yok canım temizlik için çağırmak istemiyorum bişey derler diye ama camlar için bi gün ablam gelecek mecburen
camlar için annem gelecek bana. gerçi arada yetişebildiğim kadar siliyorum ama çok halsizliğim oluyor bazen hiç kalkmak istemiyorum
canım mothercare de %50 indirim var orada çok güzel beşikler var.ahşap olanları da var..eşimle ben çok beğendik ama biz aldığımız için çok üzüldük..şimdi indirim olduğu için de bayag uyguna geliyorlar.çeşit çeşit var.oraya bakabilirsin..
benı gören arkadaslarım hep cok kılo almamıssın dıyorlar ama ben 10 kilo aldım
ve daha 3 aya yakın vaktımz varr korkuyorum acıkcasııı:
yememde normall
bence kılo olayını kafaya taktıgım ıcın hızlıca kılo alıyorum
Günaydın güzel anneler ve onların melekleri
Nasipse yarın kızımın birçok eksiğini tamamlamayı düşünüyoruz babamızla..çünkü vakit azaldıkça strese girmeye başladım..Sanki bizim kız erken gelecekmiş gibi bir korku sardı beni..inşallah zamanında sağlıkla gelir hepimizin yavruları..
nette biraz alışveriş listelerine bakıyordum da..göğüs kalkanı ve göğüs pedi diye iki ayrı şey gördüm. bunların kullanım amacı nedir ve ikiside mi gerekli ve hangi marka daha iyi? kusura bakmayın biraz cahilim bu konularda..
İZMİRLİ cnm benim odan çok güzel bebeğin güle güle yatsın odasında....samsundada caplonnba var bende bakacam artık sitesinden baktım en güzel senin aldığın yine...
ben yan koruma almadım başta beşiği kullanmayacağım için, park yatakta korumaya gerek var mı bilemedim, babannesi alıyorsa alsın valla bizim de her iki aile için ilk torun kimsenin hevesini kırmıyorum herşey ağız tadıyla olsun istiyorum, herkesin kendince hevesi var çocuk sadece bizim oğlumuz kızımız olmuyor, onların da torunu oluyor haliyle.. şu yan korumaları bir araştırayım kafama takıldı..
canım park yatakta bencede yan korumaya pek grek yok sonuçta etrafı kumaşla kapalı sen bilirsin genede
oyy oyy cook güzel olmuş oda ya heyecanlandım valla..güzel, mutlu, saglıklı, bol kahkahalı günlerde kullanır inş kızın odasını canım... bi an önce bnde dösemek istiyorum kuzumun odasını..günaydın arkadaşlar güzel bi gün olsun herkese benim henüz kıramplarım falan olmuyo uykumda pek problemli sayılmaz ama sabahları elim ayapım şiş uyanıyorum ve benimde malesef sakarlıklarım başladı sürekli bişeyler düşürüyorum ve üzerime yemek döküyorum
neyse kızımın odasının fotolarını koyuyorum fot.makinam biraz eskimiş sanırım çok güzel çıkmadı ama idare edin halıyı sermedim daha yenide almadık zaten 1 yıllık evliyim daha herşeyim yeni perdeyi de değiştimicem belki ilerde
daha vakit var canım alırsın uyku setinide.. daha bizim bi kaç parca esyadan baska bişeyimiz yok başlıyacaz artık alışverişeayyy teyzesii çok sağol valla ama bu sanah azıcık moralimiz bozuldu bugün eşimin maaş günü biz bu ay prim bekliyoduk ama malesef prim falan yatmamaış geçen ayla aynı maaşımız bizim uyklu setini alma hayalide şimdilik ertelendi ya ne güzel bu akşam kandırcaktım babamızı gidip alcaktık sınrada sizlerle paylaşcaktım ama vardır herşeyde bi hayr dimi
canım maşallah kızınaMerhaba kızlar. Pazartesi kontrolüm vardı. Minik kızım 40 cm, 1536 g olmuş. İnanamadım. Niyeyse, daha küçüktür diye düşünüyordum. Nasıl da hızlı büyüyorlar böyle?
Bu hafta eşim izin alacak, bebeğimizin odasını, eşyalarını almayı düşünüyoruz... Çok az kaldı kavuşmaya
cok tesekkurler canim bugun yatisi yapildu bakalim ne cikacak bu cuma gunu hayirlisu olsun herseyin.tabi yazilanlari okuyunca benim bebek.telasi resmen ikinci siraya dustu.ama olsun herseyin hayirlisi[/QUOTE]canım çok çok geçmiş olsun, inş baban bir an önce toparlanır ve diğer sorunlarınız sıkıntılarınızda biter.
ben 14 kilo aldım canım takma kafana dikkat et yemene tabiki alacağız kilo. resimleriniz varsa paylaşın bakalım
izmirli
canım baktım bende şimdilik gerek olmayacak gibi ama çalışmaya başlayınca park yatağı babannesine götüreceğim evde kendi beşiğinde yatacak o zamana kadar alırım artık kısmetse
oyy oyy cook güzel olmuş oda ya heyecanlandım valla..güzel, mutlu, saglıklı, bol kahkahalı günlerde kullanır inş kızın odasını canım... bi an önce bnde dösemek istiyorum kuzumun odasını..
hayırlısıyla inş sizde yaparsınız canım beğenmene çok sevindik kızımla eksiklerimiz var daha bizimde zamanla tamamlıcaz inş
günaydın arkadaşlar güzel bi gün olsun herkese benim henüz kıramplarım falan olmuyo uykumda pek problemli sayılmaz ama sabahları elim ayapım şiş uyanıyorum ve benimde malesef sakarlıklarım başladı sürekli bişeyler düşürüyorum ve üzerime yemek döküyorum
neyse kızımın odasının fotolarını koyuyorum fot.makinam biraz eskimiş sanırım çok güzel çıkmadı ama idare edin halıyı sermedim daha yenide almadık zaten 1 yıllık evliyim daha herşeyim yeni perdeyi de değiştimicem belki ilerde
benimkide fena fırladı içide baya koyuymuş
canım, sitesinden paylaştığın resimlerden çok çok daha güzel olmuş odan.. bayıldım.. allah sağlıkla içinde büyümeyi nasip etsin inş. uyku setini bir sonraki ay alırsın problem etme.. zaten yıkanıp ütülenip serilecek, çok vaktini almaz.
amin canım aminnn çok severek begenerek aldım sizlerde beğendiniz ne mutlu bize oda sıkış tepiş olmamış dimi ? ya benim en kötü huyum bu herhalde ben pazartesinden beri bugün gidip uyku setini alıp odaya denemek için sericegimi hayal ettim ama malesef kısmet değilmiş canım pek bi tezdir de evet yaa herşeyi yıkanıyor battaniyeleride yıkanır dimi ya çamaşır mak. sıkma devrini düşürmeyi bilmiyorum düşük devirde sıkılmazsa çirkin oluyo battaniye tarzı şeyler
nerde ki canım?
Canim ben hem gogus kalkani hem de gogus pedi aldim.yara olusumunu kalkan onluyormus.kyllananlar cok memnun.aventin kelebek koruyucusunu ve lansinohun gogus pedini aldim.kullanici yorum ve tavsiyelerinden yola cikarsk....
canım, sitesinden paylaştığın resimlerden çok çok daha güzel olmuş odan.. bayıldım.. allah sağlıkla içinde büyümeyi nasip etsin inş. uyku setini bir sonraki ay alırsın problem etme.. zaten yıkanıp ütülenip serilecek, çok vaktini almaz.
amin canım aminnn çok severek begenerek aldım sizlerde beğendiniz ne mutlu bize oda sıkış tepiş olmamış dimi ? ya benim en kötü huyum bu herhalde ben pazartesinden beri bugün gidip uyku setini alıp odaya denemek için sericegimi hayal ettim ama malesef kısmet değilmiş canım pek bi tezdir de evet yaa herşeyi yıkanıyor battaniyeleride yıkanır dimi ya çamaşır mak. sıkma devrini düşürmeyi bilmiyorum düşük devirde sıkılmazsa çirkin oluyo battaniye tarzı şeyler
hayır hiç sıkış tıkış değil oldukça ferah bir oda olmuş. ayrıca odadaki koltukta çok işine yarayacak, gayet kullanışlı duruyor. hiç sıkma yapmasan da olur durulandıktan sonra makineden çıkartır süzüldükten sonra asarsın.
ohh en güzeli o zaten canım maşallah kızın sana birşey bırakmamış ben 10 kilo aldım toplam da 64 le başladım 74 oldum 75e çıktım şimdi tekrar 74 olmuşum iki ileri bir geri ilerliyoruz bakalım daha da 60 gün var 80i görmesem iyiydi ama bu ödem olayı beni korkutuyor..
sabah kalktıktan belli bir süre sonra şişliğim inerdi, şimdi inmiyor artık ayaklarım ellerim kocaman oldu benim