2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ödem bende de oldu hem de 7 hafta önce falan çok erkendi. ayakkabı değişikliğinden olmuştu sanırım çok rahatsız edici bişey. yapmanız gereken şu TUZ YOK.bazen hiç tuzsuz yiyorum herşeyi. yemeklerimin tuzu yok denecek kadar az ve bir de çok su içmek gerek. fazla yormayın kendinizi...

ben normalde 37bçk, 38 numara babet gıyıyordum bır haftadır 39 numara babete gectım acıkcası
tuzu bende ekstra eklemıyorum hıc bıseye az tuzlu yemeye calısıyorum ama sıskınlık oluyo ıste

kızlar zaman azaldıkça hareketlenmeler başladı herkes birşeyler alıyor ne kadar güzel bizimde çoğu bitti göğüs pedlerinden ne kadar almak lazım acaba birde pudra olarak ne alayım

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorcam size şimdi şu arabalarımızda bebeklerimizi yatırcağımız şey var ya adı neydi unuttum onu hastaneye götürcez mi yani eve gelirken ona mı yatırcaz bebeğimizi

ana kucağı ya da oto koltuğu deniliyor canım benimkinde iki özellikte vardı ben hastahaneden çıkarken onunla çıkarmayı düşünüyorum. port bebeyi sonra kullanırım diye düşündüm..

o aralarda birşeyler oldu canım bende de bir anda arttı kilolar şimdi tın tın akşam kocama diyordum bende vücudum ele geçirildi resmen, bu minnak adam ne isterse ona göre yaşıyorum artık onun keyfi yerinde olsun da gözümde başka birşey yok aslında, ödemi doktoruma sormuştum yüksek tansiyon eşlik etmiyorsa normal değerlendirilir demişti. duş almak iyi geliyor biraz serinleyince sönüyorum

kızlar zaman azaldıkça hareketlenmeler başladı herkes birşeyler alıyor ne kadar güzel bizimde çoğu bitti göğüs pedlerinden ne kadar almak lazım acaba birde pudra olarak ne alayım

canım geçen hafta anneme gittiğimde kuzenim bana gögüs pedi getirmiş kendisi için almış ama içinden 3 5 tane kullanmış yani bence çok almaya gerek yok belki stün akmaz kullanmak zorunda kalmazsın pudra bebek için mi artık pudra pek tavsiye edilmiyor die biliyorum gözenekleri kapattığı için nefes almıyomuş bebeğin cildi

Son düzenleme:
selamlar herkese....

bende bu aralar doğum programı izliyorum.. aslında söz vermiiştim kendime izlememek için, ama dayanamıyorum.. hatta şimdi bitane izledim epidural normal doğum yaptı..epidurali aldı açılması olana kadar uyudu sonra açılman tamam deyip uyandırdılar kadını, güle oynaya ıkındı maşallah 3-4 ıkınmada bitti gayet rahattı bizede böyle kolay doğumlar nasip olur inşallah

ben zaten biraz sakardım bide bunlar eklenirse halim ne olur acaba :44:

ben sadece multivitamin kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum canım, biz artık 2 haftada bir gideceğiz

bende bugün annemi aradım sakarlığıma bahane buldum yaşasın diyerek annem iyiki yapmışsın bu çocuğu dedi :))

iyiki bebişler var herşey onların üstüne bende kullanıyorum bunu eşime karşı yazık bebişlerimizin seside çıkmıyor artık doğunca acısını çıkarırlarsa yandık

Son düzenleme:

çok güzel olmuş minik prensesin odası canım güle güle kullanın içinde mışıl mışıl uyuyup güzel güzel oynasın inşallah

ayyy ben hiç izlemedim doğumu izlememde bi tuhaf olur içim geçen tevafuk oldu suda doğum sahnesi tek onu gördüm oda tam belli olmuyordu

ayyy ben hiç izlemedim doğumu izlememde bi tuhaf olur içim geçen tevafuk oldu suda doğum sahnesi tek onu gördüm oda tam belli olmuyordu
bende izlemem diyordum,her sabah televizyonda olunca bağımlılık yaptı allahtan çok zor doğumlara denk gelmedim ama bebişleri her kucaklarına aldıklarında gözyaşlarımı tutamıyorum az önce suda doğum yaptı biri biraz sancılıydı onunki...

tv hangi kanalda????

kızlar doğum zamanı bebek çıkıyor ya göbek bağı uzunca peki o göbek bağı nerden çıkıyor anlatamıyorumda:))))) yani bebeğin eşinemi bağlı ordanmı ayrılıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…