hayır hiç sıkış tıkış değil oldukça ferah bir oda olmuş. ayrıca odadaki koltukta çok işine yarayacak, gayet kullanışlı duruyor. hiç sıkma yapmasan da olur durulandıktan sonra makineden çıkartır süzüldükten sonra asarsın.
ayy evet bak dediğin gibide olabilir artık ayarlıcaz ya bi önceki sayfada sorum vardı arada kaynadı
Ayyy ben 1 kilo derken, bu ay için demiştim. Yoksa ben de 8 kilo aldım.. En kötüsü de 4 kiloyu 22-26 haftalarda toptan aldımCanım, ödem için de ne yapılır bilmiyorum. Ah bu bebekler... Vücutlarımız resmen bağımsızlığını ilan etti...
ödem bende de oldu hem de 7 hafta önce falan çok erkendi. ayakkabı değişikliğinden olmuştu sanırım çok rahatsız edici bişey. yapmanız gereken şu TUZ YOK.bazen hiç tuzsuz yiyorum herşeyi. yemeklerimin tuzu yok denecek kadar az ve bir de çok su içmek gerek. fazla yormayın kendinizi...
arkadaşlar bişey sorcam size şimdi şu arabalarımızda bebeklerimizi yatırcağımız şey var ya adı neydi unuttum onu hastaneye götürcez mi yani eve gelirken ona mı yatırcaz bebeğimizi
Ayyy ben 1 kilo derken, bu ay için demiştim. Yoksa ben de 8 kilo aldım.. En kötüsü de 4 kiloyu 22-26 haftalarda toptan aldımCanım, ödem için de ne yapılır bilmiyorum. Ah bu bebekler... Vücutlarımız resmen bağımsızlığını ilan etti...
kızlar zaman azaldıkça hareketlenmeler başladı herkes birşeyler alıyor ne kadar güzel bizimde çoğu bitti göğüs pedlerinden ne kadar almak lazım acaba birde pudra olarak ne alayım
ana kucağı ya da oto koltuğu deniliyor canım benimkinde iki özellikte vardı ben hastahaneden çıkarken onunla çıkarmayı düşünüyorum. port bebeyi sonra kullanırım diye düşündüm..
açıkcası bende öyle düşünüyorum canım ama bakalım durumlar neyi göstercek ben portbebe almadım yaa korkuyorum onları kullnamktan düşcekmiş gibime gelio bebek
gecen sene doğum yapan bır arkadasımla konusutm ilk çcocuguydu
bence herkes normal dogum yapar dedı
epıdural normal dogum olmus
ıkınma surecı bıraz uzun sürmüş ama cok cok zorlanmadıgını söyledı
böyle seyler soyleyınce de gaza gelıyorum:)
ve doktorunu son anda degıstrdı kendı doktoru sezeryan olur demıs baska doktora gıtms oda normal dogum ıcın uygun demıs
nıhayetnde de normal dogurmustu:)
ben zaten biraz sakardım bide bunlar eklenirse halim ne olur acaba :44:aynen tatlım ya bende tembihliyorum bu ara
akşam yürüyüşe çıktık kaldırımlarda senin dediğin gibi yaşamaya başladım artık
bende genel bi sakarlık var sanıyodum ama buda hamişlikle ilgiliymiş ya Rabbim nası bişidir buuuu
arkadaşlar size birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.. ben ilaç olarak ferrum fort elevit kullanıordum doktorum eleviti kesip dvit3 damla verdi ferrum devam kasılmalar için de magnorm verdi eleviti kesmesini anlamadım sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz bir de artık doktor kontrolleriniz sıklığı ne oldu şimdiden teşekkürler
açıkcası bende öyle düşünüyorum canım ama bakalım durumlar neyi göstercek ben portbebe almadım yaa korkuyorum onları kullnamktan düşcekmiş gibime gelio bebek
canım birazdan ekleyebilirsem son halinin resimlerini ekleyeceğim odamızın port bebe çok güvenlikli yani bebek arabasına monte ediliyor ve emniyet kemerleri de var.
ben zaten biraz sakardım bide bunlar eklenirse halim ne olur acaba :44:
bende bugün annemi aradım sakarlığıma bahane buldum yaşasın diyerekannem iyiki yapmışsın bu çocuğu dedi :))
bende bugün annemi aradım sakarlığıma bahane buldum yaşasın diyerekannem iyiki yapmışsın bu çocuğu dedi :))
günaydın arkadaşlar güzel bi gün olsun herkese benim henüz kıramplarım falan olmuyo uykumda pek problemli sayılmaz ama sabahları elim ayapım şiş uyanıyorum ve benimde malesef sakarlıklarım başladı sürekli bişeyler düşürüyorum ve üzerime yemek döküyorum
neyse kızımın odasının fotolarını koyuyorum fot.makinam biraz eskimiş sanırım çok güzel çıkmadı ama idare edin halıyı sermedim daha yenide almadık zaten 1 yıllık evliyim daha herşeyim yeni perdeyi de değiştimicem belki ilerde
selamlar herkese....
bende bu aralar doğum programı izliyorum.. aslında söz vermiiştim kendime izlememek için, ama dayanamıyorum.. hatta şimdi bitane izledim epidural normal doğum yaptı..epidurali aldı açılması olana kadar uyudu sonra açılman tamam deyip uyandırdılar kadını, güle oynaya ıkındı maşallah 3-4 ıkınmada bitti gayet rahattı bizede böyle kolay doğumlar nasip olur inşallah
çok güzel olmuş minik prensesin odası canım güle güle kullanın içinde mışıl mışıl uyuyup güzel güzel oynasın inşallah
bende izlemem diyordum,her sabah televizyonda olunca bağımlılık yaptıayyy ben hiç izlemedim doğumu izlememde bi tuhaf olur içim geçen tevafuk oldu suda doğum sahnesi tek onu gördüm oda tam belli olmuyordu
bende izlemem diyordum,her sabah televizyonda olunca bağımlılık yaptıallahtan çok zor doğumlara denk gelmedim ama bebişleri her kucaklarına aldıklarında gözyaşlarımı tutamıyorum az önce suda doğum yaptı biri biraz sancılıydı onunki...
tv hangi kanalda????
bencede canım bide genç odasında var güzel bi oda onuda bebeğe çeviriyolar hem indirimde başlamış biz alırken indirmli değildi ama genede biz daha ucuza aldık zorla belki sizde yüklenirseniz daha uyguna alabilirsiniz
bizede annem nevresim takımı aldı bende ona uygun kenarlık alacağım buldum bitane bizim burda ayrı da satılıyor.... ilk aylar gerekli değil ama harekete başlayınca lazım...ben yan koruma almadım başta beşiği kullanmayacağım için, park yatakta korumaya gerek var mı bilemedim, babannesi alıyorsa alsın valla bizim de her iki aile için ilk torun kimsenin hevesini kırmıyorum herşey ağız tadıyla olsun istiyorum, herkesin kendince hevesi var çocuk sadece bizim oğlumuz kızımız olmuyor, onların da torunu oluyor haliyle.. şu yan korumaları bir araştırayım kafama takıldı..
canım park yatakta bencede yan korumaya pek grek yok sonuçta etrafı kumaşla kapalı sen bilirsin genede