2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ii akşamlar arkadaşlar ya şey sorcam sizlere bu ateş ölçer falan doğumdan önce alınması çok gerekli bişey mi sizce ne biliyim bana sanki daha sonrada alınabilirmiş gibi geldi

canım hem kendi ateşini hemde bebeğin ateşini ölçmek için kullanılabilir ama ben arzumun ateş ölçerini aldım kulaktan ve alından ölçüm yapabiliyor 50 tl gibi bir fiyattı sanırım hem odanın, mamanın, suyun, sütün sıcaklıklarını da ölçüyor hazırda durması iyidir canım..

bu gün gelen kargolarım

güle güle gezdir bebişini annesi inşallah hayırlı olsun arabanız :) küvetinde nice nice bıcıbıcıları olsun yavru kuşun misler gibi yıkansın, annesine kokulu öpücükler versin

Günaydın arkadaşlar, 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra diyelim ki 35. ci haftada istirahat raporu alsam, ya da yıllık izin kullansam bu süre doğum iznimden düşülür mü? Yoksa o haftalarıda doğumdan sonrasına aktarabilir miyim?

günaydınlar kızlar,dün 2. aşımı yaptırdım,çk şükür bunuda atlattık,dün kızım biraz korkuttu beni,doğru düzgün kıpırdamadı içimde,allah dan sağlık ocağında kalp atışına baktılar,rahatladım...bu arada 52,50 kilo olmuşum,..10,50 kilo aldm toplamda...

Günaydın güzel anneler mis kokulu sıpacıklar...

çok şükür haftanın son iş gününe geldik. bu akşam misafirim gelecek yatılıya, dün eşime erken gel işten evi temizleyelim dedim zahmet buyurmadı kendileri, bende o sinirle kalkıp hertarafı temizledim.. yorgunluktan gece uyuyamadım, bugünde çok yorgunum ve hem işte hem evde yoğun bir gün olacak benim için. neyseki yarın sabah güzel kızımı göreceğim.. kendimi onunla teselli ediyorum..

Günaydınnnnnnnn canlarımmmmmm

bugün nasılsınız
benim yine uykusuz geçen bi geceden sonra
göz kapaklarım kapanır durumda bu aralar kramplarım arttı her akşam yada sabaha karşı
acıyı çekiyorum kalsiyum kullanıyorum ama yetmiyo sanırım
magnezyum da mı ilave etsem bilemedim

ooooooffffffffff çok uykusuzummmmmmmmm

canımmm günaydın evt bencede magnezyum da kullan,ve ayrıca günde 2 tane muz ye krampa çok faydalı

canımmm günaydın evt bencede magnezyum da kullan,ve ayrıca günde 2 tane muz ye krampa çok faydalı

benımde dun gece uykuda bacağıma kramp girdi
bugün işyerine resmen sekerek geldım:
bacagım hala agrıyo
magnezyumu onceden haftada 3 kere ıcsem yetıodu
sımdı 2 gunde bır ıcıodum
ama anladımkı artık hergun ıcmem lazım

gecen sene doğum yapan bır arkadasımla konusutm ilk çcocuguydu
bence herkes normal dogum yapar dedı
epıdural normal dogum olmus
ıkınma surecı bıraz uzun sürmüş ama cok cok zorlanmadıgını söyledı
böyle seyler soyleyınce de gaza gelıyorum:)
ve doktorunu son anda degıstrdı kendı doktoru sezeryan olur demıs baska doktora gıtms oda normal dogum ıcın uygun demıs
nıhayetnde de normal dogurmustu:)

Günaydın kızlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, krampsız geçsin..

yiyemiyorum pikom
muz yasak bana şekerden dolayı
biri bi yerime iyi geliyo biri biyerimi bozuyo

ben haftaya gittiğimde doktora bi danışayım da magnezyum verdin bana

enbitanem maden suyu iç her gün.

Günaydın kızlar.Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, krampsız geçsin..

enbitanem maden suyu iç her gün.

günaydınnnn canımmmmmm

onuda içiyorum aslında içine bi parça limon atıyorum hergün
decavitte kullanıyorum içinde bütün vitaminler mevcut
ama yetmiyo sanırım

birde bu ara hakket sakarlıklar yapıyorum elime aldığımı döküyorum saçıyorum
dengemi kuramıyorum falan günlük takvimde de öyle yazıyo okuyunca şaşırdım
senin ilkinde böyle olmuşmuydu tatlım ya

oldu tabi..unutkanlıklar, sakarlıklar...Vücudun dengesi iyice bozulduğu için iyice zorlanıyor insan.Derinlik algısı da bozuluyor nedense..Mesela kaldırımlara çıkarken ayağımı ne kadar kaldırdığımı bilemez, bi kere tökezlerdim.
Ama en önemlisi banyo.Duşakabine girip çıkarken bile dengeni kaybedebiliyorsun.Islakayak bir de...Allah muhafaza...
Bir de nefes darlığı baygınlığa yol açabilir.7 aydan sonra eşime tembihlemiştim.Duştayken 10 dakikada bir gelip beni kontrol et diyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…