2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İZMİRLİ cnm benim odan çok güzel bebeğin güle güle yatsın odasında....samsundada caplonnba var bende bakacam artık sitesinden baktım en güzel senin aldığın yine...

canım çok çok geçmiş olsun, inş baban bir an önce toparlanır ve diğer sorunlarınız sıkıntılarınızda biter.[/QUOTE]
cok tesekkurler canim bugun yatisi yapildu bakalim ne cikacak bu cuma gunu hayirlisu olsun herseyin.tabi yazilanlari okuyunca benim bebek.telasi resmen ikinci siraya dustu.ama olsun herseyin hayirlisi

nerde ki canım?

benı gören arkadaslarım hep cok kılo almamıssın dıyorlar ama ben 10 kilo aldım
ve daha 3 aya yakın vaktımz varr korkuyorum acıkcasııı:
yememde normall
bence kılo olayını kafaya taktıgım ıcın hızlıca kılo alıyorum

ben 14 kilo aldım canım takma kafana dikkat et yemene tabiki alacağız kilo. resimleriniz varsa paylaşın bakalım

Canim ben hem gogus kalkani hem de gogus pedi aldim.yara olusumunu kalkan onluyormus.kyllananlar cok memnun.aventin kelebek koruyucusunu ve lansinohun gogus pedini aldim.kullanici yorum ve tavsiyelerinden yola cikarsk....

İZMİRLİ cnm benim odan çok güzel bebeğin güle güle yatsın odasında....samsundada caplonnba var bende bakacam artık sitesinden baktım en güzel senin aldığın yine...

bencede canım bide genç odasında var güzel bi oda onuda bebeğe çeviriyolar hem indirimde başlamış biz alırken indirmli değildi ama genede biz daha ucuza aldık zorla belki sizde yüklenirseniz daha uyguna alabilirsiniz

izmirli
canım baktım bende şimdilik gerek olmayacak gibi ama çalışmaya başlayınca park yatağı babannesine götüreceğim evde kendi beşiğinde yatacak o zamana kadar alırım artık kısmetse

oyy oyy cook güzel olmuş oda ya heyecanlandım valla..güzel, mutlu, saglıklı, bol kahkahalı günlerde kullanır inş kızın odasını canım... bi an önce bnde dösemek istiyorum kuzumun odasını..
daha vakit var canım alırsın uyku setinide.. daha bizim bi kaç parca esyadan baska bişeyimiz yok başlıyacaz artık alışverişe
canım maşallah kızına
canım çok çok geçmiş olsun, inş baban bir an önce toparlanır ve diğer sorunlarınız sıkıntılarınızda biter.
cok tesekkurler canim bugun yatisi yapildu bakalim ne cikacak bu cuma gunu hayirlisu olsun herseyin.tabi yazilanlari okuyunca benim bebek.telasi resmen ikinci siraya dustu.ama olsun herseyin hayirlisi[/QUOTE]
allah şifa wersin tatlım babacıgına..bebişin hazırlıkları için stres olma bide sıkıştırılırsa 1 haftada halledilebilir gidip şak şak alıwerirsin

ben 14 kilo aldım canım takma kafana dikkat et yemene tabiki alacağız kilo. resimleriniz varsa paylaşın bakalım

ben bu aralar hızlı kılo alıyorum canım sen benden 2 hafta ondesın bu gidişle bende 30.haftada 14 kılo alms olabılırm:):)
neyse hayrlısı valla ne yapım cıdden doymuyorumm
bıde aksam 7 7bck gııbı yemek yıyorum cogu zaman bı bakıorm erkenden uyumusum hersabah 6 da kalkıyorum onunda etkısı var
ama bu sefer aksamları yıyıp yatms gıbı oluyrm cunku yemekten sonra da uyuyana kadr bacaklarımı uzatp tv seyredıorm
sabahtan aksama kadr oturur vazıyette oldugum ıcın aksam olunca artık bacaklarımı uzatmak ıstyrm halıyle

izmirli
canım baktım bende şimdilik gerek olmayacak gibi ama çalışmaya başlayınca park yatağı babannesine götüreceğim evde kendi beşiğinde yatacak o zamana kadar alırım artık kısmetse

o zamana kadar alırsın bencede canım

canım, sitesinden paylaştığın resimlerden çok çok daha güzel olmuş odan.. bayıldım.. allah sağlıkla içinde büyümeyi nasip etsin inş. uyku setini bir sonraki ay alırsın problem etme.. zaten yıkanıp ütülenip serilecek, çok vaktini almaz.

benimkide fena fırladı içide baya koyuymuş

şu hamişlikte istemediğim tek şey göbek deliğimin dışarı fırlamamasıydı ama oldu maalesef. kötü görünüyor ve bir garip duruyo alışamadım hala kendisine..

yan koruma çocuk dönmeye başladıktan sonra uyurken kafasını vs çarpmasın diye gerekli canım. park beşikte olmaması daha iyi aslında dışardan görürsün zaten sert değil kenarları. ama normal beşik için 5. aydan sonra olmasında fayda var.

arkadaşlar bişey sorcam size şimdi şu arabalarımızda bebeklerimizi yatırcağımız şey var ya adı neydi unuttum onu hastaneye götürcez mi yani eve gelirken ona mı yatırcaz bebeğimizi

nerde ki canım?

oralarda nerde vra bu mağazadan bilmiyorum ama ben bakırköyde carousel de görmüştüm..netten bir bak sana yakın yerlerde vardır belki mağazası..

Canim ben hem gogus kalkani hem de gogus pedi aldim.yara olusumunu kalkan onluyormus.kyllananlar cok memnun.aventin kelebek koruyucusunu ve lansinohun gogus pedini aldim.kullanici yorum ve tavsiyelerinden yola cikarsk....

evet okudum da bende kullananlar memnunmuş..ama anladığım kadarıyla bir small bir de standartı var..biz neye göre hangisini alıcaz.

Ayyy ben 1 kilo derken, bu ay için demiştim. Yoksa ben de 8 kilo aldım.. En kötüsü de 4 kiloyu 22-26 haftalarda toptan aldım Canım, ödem için de ne yapılır bilmiyorum. Ah bu bebekler... Vücutlarımız resmen bağımsızlığını ilan etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…