2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evle işimin arası 10 km, ama toplu taşımayla gitmeye kalksam 3 farklı araca binmem lazım , o kadarda ters bir yerde:/ Bakalım ne olacak sonum inşallah yollarda sıcaktan doğurmam:S

kıss allah korusun:)))o zaman daha mantıklı ztn artk kullanamayacagn zamanı anlarsn o zamn otobüsle gidersn doğru diosn otobs hiç çekilmio bu sıcaktaa

doğum iznini bende okudum sabah canm sıkıldı ama hayrlısı diorm ekimde de cıksa bizi etkiler die düşünüyorum.kızımı kendm büyütmk istiyorm ama elden gelen bişi yok ücretsiz izin alacagm hiç olmadı

çıkartmazlar çünkü kendilerini ilgilendirmiyor doğum izni
ilgilendirseydi yarım saate onaylanır çıkardı
bende olmazsa okulun 1. dönemi bitene kadar heyet raporu ayarlamaya çalışçam ayarlayamazsam da ücretsiz izin
ev alıyoruz aslında ücretsiz izin çok zorlar ayda 2bin lira ödememiz var ama baktık olmuyor 2 aylığına ücretsiz kullanıcam minnacık nasıl bırakayım kuzuşumu :KK49:

teşekkür ederim mojizikucum şöyle bir düşündüm de iki hamile bir arada olsa beyler balkondan atlar artık :)) ablamla kaynım nisanda karar verdiler mayısta evlendiler biz de şaşkınız ailecek hala şoku atlatamadık :KK70:
doğum hikayelerinde daha fazla okuyacak birşeyde bırakmadım ki :KK1: bir dadandım hepsi bitmiş ama daha bakmayacağım valla etkiliyor iyi kötü dediğin gibi
doğum izni için umudum olmamasına rağmen çok sinirlendim bir de sırf bu izne bel bağlayan insanlar var Allah yardımcıları olsun valla..

offf 6 aya çıksaydı keşke şu doğum izni:KK43:

nagishcim zaten 6 aya çıkmayacaktı son açıklamalarda 17 hafta olarak belirlendiği yazıyordu canım

çıkartmazlar çünkü kendilerini ilgilendirmiyor doğum izni
ilgilendirseydi yarım saate onaylanır çıkardı
bende olmazsa okulun 1. dönemi bitene kadar heyet raporu ayarlamaya çalışçam ayarlayamazsam da ücretsiz izin
ev alıyoruz aslında ücretsiz izin çok zorlar ayda 2bin lira ödememiz var ama baktık olmuyor 2 aylığına ücretsiz kullanıcam minnacık nasıl bırakayım kuzuşumu :KK49:

Aynen canım katılıyorum sana kendilerini ilgilendirse anında çıkardı yazık ya ekimde çıkacak yasanın bize faydası olmaz ki hem çıkarırda 1 hafta ekler başkalarınada olmaz bence:KK50:

merhaba teyzelerimiz ve onların fındıklarıyla minnak paşaları :KK16:
biz 39 cm 1250 gram olmuşuz çok şükür herşeyimiz yolunda umarım sizde de öyledir :KK48:

canm kızımda bnde iiz cok sukur bayagıdır yoksun özlettın kendını.sakızı da denerım artık inş.gecer.sende mınık yakısıklıya ve kendıne coookk ii bak.grsrz

aman iyi haberler alınca seviniyorum :) bizim bilgisayar bozuktu ne zamandır telefondan giriyorum ordan da sadece facebook sayfasına yazabiliyorum canım :/ dikkat et sen de kendine öpüyorum

evle işimin arası 10 km, ama toplu taşımayla gitmeye kalksam 3 farklı araca binmem lazım , o kadarda ters bir yerde:/ Bakalım ne olacak sonum inşallah yollarda sıcaktan doğurmam:S

Tatlım, 36. haftadan sonra doktorlar araç kullanımını yasaklıyor...O zamana kadar çok gerilmeden, sakin sürüşle araba kullanabilirsin.

iyigecelerrr keşke benim bebeğimde sizinkiler kadar büyük olsa :KK17:

Aman da mercimeği varmış bu taze anne adayınınnn!!!Elbette senin de bebeğin bizimki kadar büyüyecek.Hatta gözünü açıp kapayacaksın, bir bakacaksın doğmuş da kollarında....
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba teyzelerimiz ve onların fındıklarıyla minnak paşaları :KK16:
biz 39 cm 1250 gram olmuşuz çok şükür herşeyimiz yolunda umarım sizde de öyledir :KK48:
bayadır girmiyorsun sanırım göremiyorum seni buralarda neyse ki iyisiniz :) maşallah annesi bebişine :nazar:

ayy ayy Allah hayırlı hamilelik geçirmeni nasip etsin arkadaşım her anının tadını çıkarmaya çalış, şimdi cinsiyetti, tekmesiydi derken taze merakların vardır senin :KK3:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK49:

annecikler çalışmış, yorulmuş, uyumuş..

oğlumla biz nöbete başladık salonumuz da hayat devam ediyor :) kocişim de bizden mi yoksa vantilatörden mi ayrılamadı bilmiyorum ama salona taşındı sonunda tek fark o uyuyor bizde kuzumla ne yiyeceğimizi düşünüyoruz :emir_bebek: doktora bir daha ki gidişimde tartıyı kıracağım sanırım :KK1:
güzel rüyalar görün annecikler rahat serin uykularınız olsun bebecikleriniz bol bol dinlensin sabahta sizi bol bol tekmeleyip sevindirsin :KK54:

günaydın kısslar.bütün gece uyumadım sabahta erkendn uyandık kızımla ve babasıyla kahvaltı yaptık.dün gece tam uyuyyakaldıgımda elimn altında bi şişkinlik ödüm koptu kızımn kafasıymıs:))kendımı nasıl kastıysm o da korktu:)bi süre hareket etmedi.

Günaydın hepinize =)
Ben de takip edeyim aranızda olayım istiyorum
ama maşallah çok hızlısınız akıp gitmiş yine sayfalar =)

Umarım siz de bebekleriniz de çoook iyidir.

Sabah sabah ayaklarım şişmiş yine ödem olmuş.
Yorulmadım ayakta kalmadım daha kahvaltı bile yapmadım.
Niye böyle oldu anlamadım.
Ayak numaram da büyüdü :KK43:(

annecikler çalışmış, yorulmuş, uyumuş..

oğlumla biz nöbete başladık salonumuz da hayat devam ediyor :) kocişim de bizden mi yoksa vantilatörden mi ayrılamadı bilmiyorum ama salona taşındı sonunda tek fark o uyuyor bizde kuzumla ne yiyeceğimizi düşünüyoruz :emir_bebek: doktora bir daha ki gidişimde tartıyı kıracağım sanırım :KK1:
güzel rüyalar görün annecikler rahat serin uykularınız olsun bebecikleriniz bol bol dinlensin sabahta sizi bol bol tekmeleyip sevindirsin :KK54:

sabah sabah okuyunca gözüm gönlüm açıldı sağolasınnn,,,ne yediniz gece bakayımmm

Herkese günaydınlar..

canım hayırlı olsun bebişin.. 8 haftalık olduğumuz zamanları hatırlıyorum, farklı heyecanlarımız farklı duygu ve streslerimiz vardı.. inş zaman senin için su gibi geçer ve bizim kadar olduğunu görürsün..

X