2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

$20062013828.jpg $20062013825.jpg $20062013827.jpg $20062013829.jpg

kısslar bu da kızımın odası

günaydın kısslar odasını aldık bızde kızımın halısı tülü kaldı paylasırm bırazdn.dun yuruyuse cıktık evden cııkmadn wc e gıttım on dakıka gecmedı nasıl sıkıstm eve zor attım kendımı gece 3 defa uyanıyorum en az sızde durumlar nasıl

Canım güle güle kullansın minnoşun iyi günlerde inşallah fotoğraflarını yollarsan bizde görmüş oluruz bende wc durumları normal çok su içtiğim için çok sık çıkıyorum bende ama normal...

Canım güle güle kullansın minnoşun iyi günlerde inşallah fotoğraflarını yollarsan bizde görmüş oluruz bende wc durumları normal çok su içtiğim için çok sık çıkıyorum bende ama normal...

tutamıo da ınsan karnm cok agrıdı dün.son günlerde naparız bılmıyorum:))

tünaydın teyzeleriii

biz doktora gidiyoruz gelince gelişmeleri paylaşacağım şimdilik hepinizi öpüyoruz :KK54:

vectra odası çok güzel olmuş tam prenseslere layık güle güle büyüt içinde arkadaşım :nazar:

günaydın kısslar odasını aldık bızde kızımın halısı tülü kaldı paylasırm bırazdn.dun yuruyuse cıktık evden cııkmadn wc e gıttım on dakıka gecmedı nasıl sıkıstm eve zor attım kendımı gece 3 defa uyanıyorum en az sızde durumlar nasıl

bende dun basladim sanirim wc nobetine gece 3 kere kalktim sanirim bundan sonra dahada artacak cunki bebisler dahada buyuyor

Tünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr

Arkadaşlar bugün iyisinizdir umarım

şimdi doktordan geldim
şekerim iyi çıktı en düşük değer 80 olmasına rağmen benim ki 70 çıktı açlık :)

akşamdan beri afedersiniz ishal olmuştum bugün doktorun yanına zor gittim
karnımda ağrılar yüzünden ki doktoru beklerken başım döndü midem bulandı ter bastı bayılacaktım az kalsın
Doktorun yanına gittim söyledim hemen kalp atışlarına bakalım dedi
baktık şükür ki kuzumun kalp atışları çok iyiydi sonra yatıralım seni bi serum bağlayalım dedi
bende yalnız olduğum için istemedim o zaman çoğalırsa gel saat kaç olursa olsun dedi tmm dedim

bu arada idrar yollarımda iltihap varmış antibiyotik verdi 5 günlük
tedavi bugüne iyi başlamadım inşAllah bundan sonra düzelir...

ve rapor olayını konuştum 32+1 olduğunda gel dedi o zaman 37. haftaya kadar çalışır raporunu veririm dedi :KK37:

galıba ole uyanınca da uyku tutmuo dön sağa dön sola sabah oluyo son trimestire muhtesem giriş yaptk:))

ayy sorma canim ya napalim birazcikta buna sabir edecegiz baska derdimiz olmasinda

şimdi doktordan geldim

karnımda ağrılar yüzünden ki doktoru beklerken başım döndü midem bulandı ter bastı bayılacaktım az kalsın
baktık şükür ki kuzumun kalp atışları çok iyiydi sonra yatıralım seni bi serum bağlayalım dedi
bende yalnız olduğum için istemedim o zaman çoğalırsa gel saat kaç olursa olsun dedi tmm dedim

ve rapor olayını konuştum 32+1 olduğunda gel dedi o zaman 37. haftaya kadar çalışır raporunu veririm dedi :KK37:

canim gecmis olsun bende olmustum turkiye donusu Rabbim sifa versin cok kotu oluyor bende ishalle beraber kusma ve ateste vardi mahvoldum ucakta falan bol bol su ic ben hic bisey yiyememistim 2 hafta ne yediysem cikardim insallah senin cabucacik gecer:KK16:

şimdi doktordan geldim

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğin ve senin iyi olmana inan çok sevindim bende salı günü aşı oldum kolum dün bayaa bir şişti ve kaşıntı yaptı geçmeseydi bende doktora gidecektim bugün ama çok şükür geçti kendimize bundan sonra daha da çok dikkat edicez...

aranıza yeni katıldım :) ama öncedende takip ederdim eylül annesiyim bende en son doktora gittiğimde 27 hafta 3 günlükdü kilosu 1.222 boyda 37 cm di sizce nasıl yani doktorun dediğine göre kilosu bir hafta önde demişti bir sorun olurmu bu durum acaba :KK43:

aranıza yeni katıldım :) ama öncedende takip ederdim eylül annesiyim bende en son doktora gittiğimde 27 hafta 3 günlükdü kilosu 1.222 boyda 37 cm di sizce nasıl yani doktorun dediğine göre kilosu bir hafta önde demişti bir sorun olurmu bu durum acaba :KK43:

canim benim sorun olmaz merak etme hem kilosu falanda cok cok iyi masallah demekki bebisimiz tosuncuk olacak korkma sakin:KK16:

benimde sanırım boyu ve başı 1 hafta öndeydi hiç takmıyorum. babasının boyu 1.90 erkek sonuçta kafasıda iri eşime çekti herhalde

X