2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar bugün şeker yüklemem ayrıntılı ultrasonum hepsi yapıldı ve çok şükür bişey çıkmadı kızımda çok sağlıklı dedi doktor kilo almama kızmadı bebişim baya kilo almış bu ay benimde en büyük şikayetim biraz yürüyünce oluşan kasık ağrılarımdı bide ıslak akıntılarım oluyodu kızımın pozisyonu tersmiş şuan popo aşağıda olduğu için akıntı da ağrıda normalmiş ama dinlendiğinde geçen ağrıysa sizinkide öyleyse sıkıntı etmeyin bence

kızlar hiç iyi değilim sizleri tanımıyorum ama yazdıkça rahatlıyorum. iyimiyim yaşıyor muyum neyim anlayamıyorum. bebeğime isim konusunda benim kadar sıkıntısı olan var mı? nişanlıyken konuşurken konu açıldığında erkek kız isimlerinde hamza güzel derdim eşim o nasıl isim derdi. evlendik hamile kaldım oğlum olduğunu öğrendim enes istiyorum sen ne istiyorsun dedim enes olmaz dedi. babasının adı ramazan o olacak dedi bende miraç olsun dedim. sonra miraç isminide istemedi. yastık kapı süsü yaptırıyorum akrabam yapacak ismine karar verin işleyeyim dedi hadi bi karar verelim diyorum ramazan olacak diyor. bugün abimle konuştum annem karar verdiniz mi ona göre söyleyeyim diyor yok dedim abimde ahmet olsun dedi, nasıl olsa benim istediğim olmadı abimin istediği olsun dedim. eşim işten geldi ismi ahmet ramazan olsun dedim ahmet kim diyor nasıl kim dedim, eğer birinin adıysa iyi olmaz diyor, abim istedi diyorum o niye karar veriyor kendi çocuğuna koysun dedi((((((((((((( çok kötüyüm kızlar iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum tepkisiz oldum iyice. içimden neler geçiyor dilime vuramıyorum vursam şimdi kabul olacak gibi içim çok acıyor hep ağlıyorum bebeğim içerde kasılıyor ağlayınca nefessiz kalıyorum korkuyorum, ben ağlayınca doğduğunda huysuz sinirli bebek olursa benim yüzünden ama durduk yere üzülüp ağlamıyorum ki!!!! ağlamayıncada boğazımda düğümleniyor. ben ramazan istemiyorum bebeğime öyle çağırmak istemiyorum(((( ben annesiyim onda bile hakkım yok mu??? neden kimse anlamıyor beni yaaa((((

canım ya ne diyceğimi inan bilemedim.yani eşine bu konuda diretsen nasıl bi tepki ile karşlarsın bilmiyorum yani en azından ikinci ismini ben koysam falan diyince de mi iizin vermiyor..nasıl bişey bu ya 9 ay karnında sen taşı sonra isim koymada hakkın olmasın

izin vermemek ne demek yaaa(((((( ben onun babasının adını çocuğuma söylemek istemiyorum kimlikte yazar ama yanına başka isim istedim ne söylesem bi kulp buluyor. Allah'tan sabır istiyorum içm çok dolu bi dua etsem kabul olacak gibi dilimden çıkarmamaya çalışıyorum

yani diyebilceğim şey kulp bulmayacağı ismi bulana kadar devam.. ya bıkıp tamam olsun diyecek yada gene kendi dediği olcak 2 isim konusunda yoğunlaşmak daha iyi olur sanki..inşallah gönlüne uyan ismi verebilirsin yavruna

Tatlım oda var evet ama kime nasıl önlem alıcaz bu. Konuda artık ALlah a emanet her gelene soramıyorsun maalesef regl misin diye

Tatlım bu kadar üzme kendini Allah aşkına niye aglıyorsun düzgünce al karşına eşini konuş sonuçda ikinizin bebeği ve ortak karar almanız lazım şuan gerginsimdir biraz sakinleş ve konuş eşinle anne olarak sen çok çok haklısın bebeğine istediğin ismi koymakda eşininde baba olarak hakkı var tabiki hiç kırmayın birbirinizi sakin bi şekilde istediğin ismi koy canım..

Eşinize güzelce söyleseniz, ramazan ismi de çok güzel ama birazcık eski gibi, bi de nedense sadece ramazan ismine içim ısınmadı gibi şeyler deseniz eşiniz belki yumuşar. Bi de erkekler nedense inatlaşma şeklinde konuşulunca iyice tuhaflaşıyo, iyi tamam sen bilirsin ramazan olsun deseniz o da yumuşar belki.. Ben de ilk başlarda ama evlenmeden önce benim ailemin yanında oturalım diye çok diretmiştim, o da inat etmişti neden benim ailemin yanında değil de senin ailenin yanında oturuyoruz diyodu, sonra sürekli kavga ediyoduk :) En sonunda ben tamam senin istediğin gibi olsun dedim, sonra o da baktı benim annemlerin yanında olmamız beni daha çok mutlu edecek annemlerin yanına taşındık. şimdi çok iyiyiz çok şükür...

kızlar merhaba :))

biz iyice gece kuşu olduk yavrumla, bugün birazcık evimizi temizledik vaktimiz olmadı girmeye yoruldum ama hala uyuyamadım

mojiziku paylaşımının tamamını okudum gece gece gözlerim doldu bir yandan da güldüm çok güzel yazılmış teşekkür ederiz canım..

rümeysamustafa bu çeşit bir doğum hikayesi okumamıştım arkadaşım senin de eline sağlık inşallah bizde telaşa kapılmadan sağlıkla kucağımıza alırız yavrucakları :)

eminegül85 aldıklarını güle güle kullan canım inşallah salıncağınıza bayıldım bu arada

mojeli canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah tosuncuk bir oğlan gelecek gibi maşallah canım yavruşuna da sana da :)

perşembe doktorumuza gideceğiz kızlar sıpacığım 3 seferdir yüzünü göstermiyor inşallah bu sefer bir güzellik yapar annesine, bütün testlerimiz de bitti bizim doğum izni raporunu alacağım inşallah..

yavruşlarınızla koyun koyuna mutlu rüyalar diliyorum hanımlar sabaha görüşürüz

canım benim elbette ki hakkın var belli ki bazı şeyler üstüste gelmiş, biraz sakinleş sen inat edersen o da eder maalesef erkekler ailesel konuları sündürebiliyorlar.. bu konu ikiniz arasında ve ikinizin de hakkı var Rabbim inşallah hayırlı karar vermenizi sağlar ama daha vaktin var biraz konunun dinmesini bekle, kendini de bebişi de üzme belki biraz zaman tanıyıp öyle konuşsan daha iyi olur canım..

Canım seni çok iyi anlıyorum ama ne olur üzülme bebeğin ismini koymak tabiki annenin hakkı ama sana tavsiyem eşinin fazla üstüne gitmemen konunun biraz kapanmasını bekle ve tekrardan karşına alır konuşursun tatlı dille inşallah kimsenin kalbi kırılmadan çözülür bu iş...

merhaba bu isim konusu çok sıkıntılı bir konu..Benimde eşim değil ama babası kendi isminin konulmasını resmen şart koştu gibi bir şey olduu ben istemiyordum dedelerden birinin ismini koymayı ama baktım eşimde istiyor ki daha önceden konuşmuştuk bu konuyu çok büyütmedim ve dedim ben yanına bir isim daha koyarım tek koymam kayınbabamda eşimde kabul etti.. Bak ben sana ikna etme şeklimi söyleyeyim belki seninde işine yarar. İleride isminden dolayı çocuğun çekinebileceğini herkesin yeni isimlerden farklı isimlerden ismi varken onun arkdaşlarının arasında ezilebileceğini bak erkek çocuğu bu arkdaşları dalga geçse gururu incinir vs. biri çıkıp da ramazan diye de isim mi olurmuş dese ne hissedeceğini vs anlatmaya çalış. O zaman yumuyaşayacaktır eşin de diye düşünüyorum. Bak ben seni kırmıyorum sende benim gönlümü yerde bırakma falan diyebilirsin. İnşallah gönlüne göre bir isim ekleyebilirsin yanına.

Herkese günaydın tatlı hamişler bugün nasılsınız? inşallah çok güzel bir gün geçiririz hepberaber...

canımmmmmmm benim kader arkadaşım aynı şeyleri bende yaşıyorum biliyosun,eşim sadece beni oyalıyo,en son söz verdi selma nisaya karar verdik,ama diyo kimse bilmeyecek sadece kimlikte yazacak selma diye seslenecez,dedim ya annene açıkla yada ben herkese ismi selma nisa derim,senden duysunlar dedim,pazar günü annesine dedi,tepjki şudu,hayır kesinlikle nisa ismini koydurmam,asla olmayacak,selma olacak dedi,ikimizde susduk saygıdan ama çok zoruma gitti,eşimde bana dioki ne var niye inatlaşıysn sen selma olsa ne olur ilk başda öle kararlaştırmadık mı diyo,halbuki,hamile kaldım,benim haricimde herkes kız olursa selma olacak erkek olursa şu bu olacak diye karar vermeye başladı,kimse demediki ya biz bu ismi düşünüyoruz seninde gönlünden geçen bişi varmı demiyo,üstelik ben tedavi görürken kimse yoktu yanımda,ben az kilitlemedim kendimi hastane tuvaletlerine kendimi az ağlamadım,çocuğumda bi isim hakkım bile yok,üstelik ben annesinin isminide istiyorum,sadece yanına bi isim daha koyalım diyorum......
vala çok sinirlendim bebeğimin beşinin yanına gittim kapaklandım hüngür hüngür ağladım,dedim sırf milletin gönlü olsun diye hem beni hem kızını üzüyosun,al karnımdan bebeği anan taşısın ozaman dedim,hakkımı helal etmiyorum sana dedim,eğer ki kimlikde selma bile yazsa ben herkese nisa diycem,ve herkese anlatıcam sizin bu yaptığınızı dedim,gerekirse doğum raporunu vermiycem sana,burnunuzdan getiricem dedim....yaparım da bilir,benim tersim kötüdür....şimdi konu kapandı,sessizlik büründü ben bebekden bahsederken hep diyorum babası selma nisaya şunu alalım falan diyorum kıpkırmızı oluyo bişi diyemiyo....
sende öle yap canım diret de ben istediğim isimle hitap ederim doğunca kimlikde yazsada yazmasada de,tehdit et....

anlayamıyorum isim konusundaaakı dayatmaları
kayınvalıdee ılla bu olucak felan dıo
ben boyle seyler yaşamadıgım ıcın bana cok tuhaf gelıyo acıkcası
1bçk yıllık evlıyım asla hiçbişeyıme karstrmadım karıştrmamda
kayınvalıdenın bıraz gelınden korkması sart sanıtım
ama zaten azcık düşünse gelınıne derkı sen ne dersen o olsun kızım
Allah yardımcınız olsn arkadaslar sinr bozucu gercekten ama gerekırse eşinzle bosuzun
kendı istedgnz olsun
bebeklerı görduklerınde yelkenlerı suya ındırır hersey yoluna girer Allah ın iznıyle
sizde ıstedgnz ısımlerı koıyarsınz

Günaydınnnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnnnn
en güzel eylül anneleriiiii

kızlar dün bende doktora gittim oğluşum maşallah süphanallah 1511 gr olmuş
ya bide boyunu sordum ama benim doktor sonunda isyan etti
şu boyunu söyleyen doktorlara gıcık oluyorum dedi
büzüşmüş bi şekilde duran bebeğin boy ölçümü ne kadar doğru olabilir dedi

29+3 ultrason resminde fl 55,9 yazıyo bu bana bi işaret mi acep boyu için ihihi :)

bu arada şeker için tekrarlama yaptık ama yükleme değil Allah tan
2 tüp kan ve idrar verdim açlık şekerine bakılacak
bakalım yarın yada cuma günü doktora götürücem sonuçları bu sefer ne çıkıcak

bu arada benim gibi 30. haftasını bitirecekler çalışır raporu olayını çözdünüz mü ?
ben bi sorucam bakalım ne zaman alınacak diye

herkese günaydın,

ben başından beri sürekli ve güçlü hareketler hissediyordum. hatta bazen toplantıların ortasında hareket ettiğinden, beni sabah beşte uyandırdığından çok rahatsız oluyordum. yalnız son beş gündür hareket sayıları ve gücü azaldı. doktoru aradım 3-4 saatte bir hareket ediyorsa sorun yok dedi. dikkat ediyorum 3-4 saatte bir hareket ediyor ama benim içim rahat değil. benzer sorun yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…