2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk cnm bnm :KK3: aynen bazen oluyo 8 aylık gibi göbek bazen oluyo 6 aylık gibi :KK9:
dediğin doğru bak burda bnm arkadaşlarım var erkek çocuğu oldu her ikisininde biri 1 hafta önce doğdu diğeri isee doktor 5 ile 10 kasım arası olucak doğumun demiş son güne kadar ama arkadaşın oğluu 22 ekimde çıktı geldii bide maşallaah 4 kiloya yakındaa tosun gibiii :KK9::KK9::KK9: hiiiiiiçç belli olmuyo kızlaarr hiiiççç :KK9::KK9:

o tosun paşa da bekleyememişş demekkiii,eylül başından itibaren doğururumm doğurcam doğdumu kii doğacak bu çocuk yaa,doğduu bilee dicezzz bakın görünn:KK52:

kızlar ben bugün alış veriş yaptım off çok zor ablam olmasa hiç bişe almadan çıkardım valla ben:)
hastane çıkışı,sebamedin ürünlerini,zıpın,battaniye,tulum,çanta,oyun parkı,bebek arabası,termos,emzik,tulum bi kaç bişiler daha aldım işte ama çok pahallaı herşey çok tuttu valla:))daha alıncak geride tabi bunlar önemli olanlar yükleyeceğim resimleri bi ara.

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii

çok zor hemde insanın eli ayağına dolaşıyor canım ya:KK43:bende bişe bilmiyorum be tatlım buğün öğrendim bende çoğu şeyi alış-veriş yaptığım yerdeki çalişan bayanlar o kadar bilgiliydi ki çok yardımcı oldular onlar ne derse onu aldım valla:)
eee artık sende aldıklarının resimlerini koyarsın neler gerekliymiş bende bakar bakar ona göre alırım :KK9: emziğine kadar çorabına kadar çek koy bak unutmaa bakcam ben :KK9:

valla al bendende o kadar aldım bi kaç parça bişeyde çooook şeyimiz eksik daha bilerek yavaş yavaş alıyorum telaş etmeden en iyisini seçe seçe bence hiç acele etmeye gerek yok hem böyle daha hızlı geçiyo zaman :KK9: herşeyi alıp bitirsek al o zmn bekle dur bebişiii hiç zamn geçmiycek ozmnda en iyisi böyle devam :KK9: hadi cnm sana afiyet olsunn bol bol ye bebişin beslensin :KK9::KK9:
hastahaneye ilk yattığımızda sanırsam ameliyat önlügü gibi bişey giydiriyorlarmış (kıçı acıkta bırakan bişeymiş)burası tam cözemiyorum ama hep öyle diyorlar,,ben bitane uzun gecelik 2 tanede önden dügmeli pijama takımı alcam yeter inşallah

kızlar ben bugün alış veriş yaptım off çok zor ablam olmasa hiç bişe almadan çıkardım valla ben:)
hastane çıkışı,sebamedin ürünlerini,zıpın,battaniye,tulum,çanta,oyun parkı,bebek arabası,termos,emzik,tulum bi kaç bişiler daha aldım işte ama çok pahallaı herşey çok tuttu valla:))daha alıncak geride tabi bunlar önemli olanlar yükleyeceğim resimleri bi ara.

kız toptan almayaydn herifin tutarı görünce şoka uğramasın.ne kadar tuttu hepsi..güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallh

slm kızlar,az önce diş hastanesine gitmek için çıkmıştım,sizlerle de paylaşayım istedim hani buraya bi bilgim olur bi konuda diye de giriyoruz ya:KK34: dişimdeki dolgum düştü 1 hafta önce,biraz da endişelendim nasıl olur hamilelikte falan diye,görümcem de doktor sordum ona da, anestezisiz yaparsa öyle yaptırsan daha iyi olur dedi,dik doktoru da anestezi olmadan yaptı ama öyle gerek olsa onu da yapabiliriz bi sıkıntı olmaz dedi. acımadı da şükür.

tatlım ben yaptırdım valla dişimi çok kötüydüm doktor hiç bişe olmaz dedi hemde 4 tane dişimi yaptırdım .

o tosun paşa da bekleyememişş demekkiii,eylül başından itibaren doğururumm doğurcam doğdumu kii doğacak bu çocuk yaa,doğduu bilee dicezzz bakın görünn:KK52:

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii

2013 eylül anneleri doğum hikayeleri topiğnni acalımmmmmmmmmmmmmmmm

vallaaaa haaa tamda anlattın :KK9::KK9:9 ayı tek cümleyle anlattın cnm bnm çok doğruuu :KK9::KK9::KK9::KK9:
canım bu söylemler dilde hafif belde ağırr cümlelerrr ayolllll:KK33:

tatlım ben yaptırdım valla dişimi çok kötüydüm doktor hiç bişe olmaz dedi hemde 4 tane dişimi yaptırdım .

RÜMEYSAMUSTAFA canım bak bana diyordun cesaretlisin diyeee,bir de yetmez 4 tane diyen arkadaşlar da varrrr maşallahhhh

kızlar şurda çok az bi zaman kaldı eeeee isimleri kafanızda belirlemişsinizdir artık:KK9::KK9:
herkes ne ismini vericek paşasına ya da kızına paylaşalım hayydiiiinnnnn :KK9:

kız toptan almayaydn herifin tutarı görünce şoka uğramasın.ne kadar tuttu hepsi..güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallh[/QUOTE]

aynen öyle oldu zaten tatlım:)2,000 tl tuttu canım normalde ama sağolsun ablamın yakın dostları 1,450 verdim hepsine birde hediyesi var 250.00tl lik:))

eee artık sende aldıklarının resimlerini koyarsın neler gerekliymiş bende bakar bakar ona göre alırım :KK9: emziğine kadar çorabına kadar çek koy bak unutmaa bakcam ben :KK9:

koyarım tabi tatlım seve seve ama pazar günü anca eve gidecek aldıklarım direk ben antalyadayım şuan hafta sonu döneceğim onlar korgoyla gönderecekler gelir gelmez yüklerim hepsini.

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım:)ben nerdeyse mağazayı satın alacaktım bugün tam 6 saat kaldım mağazada.

ooohh oohhhh kıııııızzz naaptıın geriye ne kaldı tek tük bişeyler kalmışş :KK9: maşallah size valla tek seferde hepsini almışsınızz:KK1:
resimlerini şimdi koysaydıın keşkeeeeeeeee bakardık ne güzeeelll :KK9::KK9:

canım bende değil eve döner dönmez koyacam sözz.aman çıksın hepsi bir arada dedim eşimde sağolsun sen ablanla al ben zaten anlamıyorum beraber kalanları alırız dedi bende ne bulduysam aldım:KK3:

Ben bu gece rüyamda 2013 eylül anneleri topiğini gördüm benim rüyalarım enteresandır :KK1::KK1::KK1: herkes doğum yapmış aranızda bir ben kalmışım yapamayan kendi kendime diyorumki bebekde geç oynadı doğumda geç olacak galiba diyorum herkes bebişlerin resimlerini paylaşmış bir uyandım rüyamış:KK1::KK1::KK1:

Ben bu gece rüyamda 2013 eylül anneleri topiğini gördüm benim rüyalarım enteresandır :KK1::KK1::KK1: herkes doğum yapmış aranızda bir ben kalmışım yapamayan kendi kendime diyorumki bebekde geç oynadı doğumda geç olacak galiba diyorum herkes bebişlerin resimlerini paylaşmış bir uyandım rüyamış:KK1::KK1::KK1:

tersi olmasın kız ilk doğuran belki sen doğurcan

kız toptan almayaydn herifin tutarı görünce şoka uğramasın.ne kadar tuttu hepsi..güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallh

aynen öyle oldu zaten tatlım:)2,000 tl tuttu canım normalde ama sağolsun ablamın yakın dostları 1,450 verdim hepsine birde hediyesi var 250.00tl lik:))

koyarım tabi tatlım seve seve ama pazar günü anca eve gidecek aldıklarım direk ben antalyadayım şuan hafta sonu döneceğim onlar korgoyla gönderecekler gelir gelmez yüklerim hepsini.

güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım:)ben nerdeyse mağazayı satın alacaktım bugün tam 6 saat kaldım mağazada.

canım bende değil eve döner dönmez koyacam sözz.aman çıksın hepsi bir arada dedim eşimde sağolsun sen ablanla al ben zaten anlamıyorum beraber kalanları alırız dedi bende ne bulduysam aldım:KK3:[/QUOTE]
çok çok iyi yapmışsın tatlııımmm güle güle kullanın hepsinii bebişinin sırtında eskisin hepsidee :KK49::KK49: :KK9::KK9::KK9:

rumeysamustafa neyaptın kız bak çok heyecanladım ağlattın beni bir anda doğum hikayeleri topiği açmışsın çok duygulandım yaww:KK43::KK43::KK43:

X