hoşbulduk cnm bnm aynen bazen oluyo 8 aylık gibi göbek bazen oluyo 6 aylık gibi
dediğin doğru bak burda bnm arkadaşlarım var erkek çocuğu oldu her ikisininde biri 1 hafta önce doğdu diğeri isee doktor 5 ile 10 kasım arası olucak doğumun demiş son güne kadar ama arkadaşın oğluu 22 ekimde çıktı geldii bide maşallaah 4 kiloya yakındaa tosun gibiii hiiiiiiçç belli olmuyo kızlaarr hiiiççç
o tosun paşa da bekleyememişş demekkiii,eylül başından itibaren doğururumm doğurcam doğdumu kii doğacak bu çocuk yaa,doğduu bilee dicezzz bakın görünn
kızlar ben bugün alış veriş yaptım off çok zor ablam olmasa hiç bişe almadan çıkardım valla ben:)
hastane çıkışı,sebamedin ürünlerini,zıpın,battaniye,tulum,çanta,oyun parkı,bebek arabası,termos,emzik,tulum bi kaç bişiler daha aldım işte ama çok pahallaı herşey çok tuttu valla:))daha alıncak geride tabi bunlar önemli olanlar yükleyeceğim resimleri bi ara.
güle güle kullanın hepsini canım,bende bişeyler baktığımda herbirşeyleri alasım geliyoo,bakalım çarşıya çıkınca nasıl bir saldırgan olacağımm bendee,resimleri ekle de sevelim bebişinin kıyafetlerinii