feryalnur canım benim de 4 mart:)))
ben de pazar günü yaptım 146 çıktı..
ee dr ne zaman gel dedi? ben c.tesi gidiyorum kısmetse keseyi görcez.. ama kalp atışı için erken dimi daha?
Günaydın canım. Oğluşuna çok çok geçmiş olsun. Sizede acil şifalar.
canım bozma moralini yüksek tut. olumlu düşün dua et inşlalh herşey çok güzel olacak. Allah yardımcın olsun.
canım moralini yüksek tut bebişini de üzme.. bence herşey cok güzel olacak.
arkadaşlarr günaydınn:)
bende hiç bel karın ağrısı yok ya bu normalmi??
hala hamile olduğuma inanamıyorum hiçbir bvelirti de yaşamamıştım zaten:)
bide ben öğretmenim az önce gerizekalı bir öğrenci korkuttu beni ve yerimden zıpladım birşey olmuşmudur çok korkuyorum???
sanmıyorum cnm bişey olacağını içini ferah tut. Rabbim korur o meleği..
gnydn kızlar.. umarım bugün ve diğer günler çok güzel olur.
benim moralim bozuk biraz. bugün ilk defa dr gittim. ultrason ile baktı. adet gecikmesi 7 gün olmadan belli olmaz bebek dedi. benim henüz 4 gün gecikti. neyse sağ yumurtalıkta kist gördü hamilelikte normal dedi. sonra az bir sıvı var dış gebelik olabilir ama değerlerini kontrol etmemiz gerek 2 gün arayla dedi. bugün kan verdim bir de perşembe vercem. değerler 2 katına yükselirse normal hamileliktir dedi. şimdi bu 2 gün geçmez bana yaaa(
bu arada dün dr.umu aradım cumartesi gel dedi.. keseyi görmek için sanırım.. kızlar alttan mı bakar karından mı??
cumartesi benim 4+6 olacak
arkadaşlar günaaydın.dün test yaptım negatifti.ama daha adetime var,yinede olmayacak sanırım.daha öncede demiştim ya yaza erteleyeceğim diye.
yalnız bir topikte öğrenmiştim daha önce kız bebekler de bhcg daha yüksek çıktığından adetten önce belli oluyormuş,kızım da önce öğrenmiştim kardeşimde öyle öğrendi onun bebeği de kızdı.hatta ikili testtteki bhcg değeri 50nin altı erkek üstü kız oluyormuş.nitekim çevremdeki herkesde denedim çıktı.şimdi erken öğrenen annelerin çoğu kız bebek bekliyorlar bu hipoteze göre:)Allah bilir tabi ama bu da denenen ihtimallerden.İnşallah herkes sağlıkla alır kucağına.ekim ayında kız kardeşimin kızı doğdu ve bir günlükken vefat etti.neyse hamilelere söylenecek en son şey bile değil.oyuzden herkese sağlıklı bebekler ve doğumlar diliyorum...
yay burcu bebekleride eğlenceli olur.23yılımı bir yayla geri kalan ömrümün tamamınıda başka bir yayla geçirecek biri olarak söylüyorum;çok eğlenceli oluyorlar(kardeşim ve eşim yay)
bu arada dün dr.umu aradım cumartesi gel dedi.. keseyi görmek için sanırım.. kızlar alttan mı bakar karından mı??
cumartesi benim 4+6 olacak
ben 4+3 te gördüm karından ultrasonda .
hadi yaa:) o zaman ben de karından görebilirim belkim:)
kızlarr sordum bi daha soruyorumm:)
ağrınız sızınız var mı bende yokk??
canımm bazı doktorlar çok korkutur sen korkutana denk gelmişsin bence..
içini ferah tut yükselecek o değer!! :))
inşallah canım.. Allah korusun hepimizin bebeğini.
kızlarr sordum bi daha soruyorumm:)
ağrınız sızınız var mı bende yokk??
gnydn kızlar.. umarım bugün ve diğer günler çok güzel olur.
benim moralim bozuk biraz. bugün ilk defa dr gittim. ultrason ile baktı. adet gecikmesi 7 gün olmadan belli olmaz bebek dedi. benim henüz 4 gün gecikti. neyse sağ yumurtalıkta kist gördü hamilelikte normal dedi. sonra az bir sıvı var dış gebelik olabilir ama değerlerini kontrol etmemiz gerek 2 gün arayla dedi. bugün kan verdim bir de perşembe vercem. değerler 2 katına yükselirse normal hamileliktir dedi. şimdi bu 2 gün geçmez bana yaaa(
benımde bugun tam 4 hafta oldu hiçbirbelirti yok göğüslerimde falanda hiçbişey yok .acaba normal mı diğer hata mı başlayacak acaba belirtiler.
benımde bugun tam 4 hafta oldu hiçbirbelirti yok göğüslerimde falanda hiçbişey yok .acaba normal mı diğer hata mı başlayacak acaba belirtiler.