2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
feryalnur canım benim de 4 mart:)))
ben de pazar günü yaptım 146 çıktı..
ee dr ne zaman gel dedi? ben c.tesi gidiyorum kısmetse keseyi görcez.. ama kalp atışı için erken dimi daha?

Merhabalar canım satımız aynı demek canım ben 30-32 gün arası adet olurdum henüz gecikmem olmadığı için çokta ufakya bende hafta sonu yada p.tesi gibi dr a gitmeyi düşünüyorum ama yarın tekrar test vericem bakalım ne alemde artış diye.Erken gidince birde gözükmesse moralimiz bozulmasın diye düşündüm

canım bozma moralini yüksek tut. olumlu düşün dua et inşlalh herşey çok güzel olacak. Allah yardımcın olsun.

canım moralini yüksek tut bebişini de üzme.. bence herşey cok güzel olacak.

teşekkür ederim kızlar saolun gzel dilekleriniz için Amin.. işte duramıyorum ki araştırıyorum nette dış gebeliği hiç de olumlu şeyler okumadım malesef(( inş öyle birşey yoktur. tabi Allah dan hayırlısı. saolun tekrar..

arkadaşlarr günaydınn:)
bende hiç bel karın ağrısı yok ya bu normalmi??
hala hamile olduğuma inanamıyorum hiçbir bvelirti de yaşamamıştım zaten:)
bide ben öğretmenim az önce gerizekalı bir öğrenci korkuttu beni ve yerimden zıpladım birşey olmuşmudur çok korkuyorum???

arkadaşlar günaaydın.dün test yaptım negatifti.ama daha adetime var,yinede olmayacak sanırım.daha öncede demiştim ya yaza erteleyeceğim diye.
yalnız bir topikte öğrenmiştim daha önce kız bebekler de bhcg daha yüksek çıktığından adetten önce belli oluyormuş,kızım da önce öğrenmiştim kardeşimde öyle öğrendi onun bebeği de kızdı.hatta ikili testtteki bhcg değeri 50nin altı erkek üstü kız oluyormuş.nitekim çevremdeki herkesde denedim çıktı.şimdi erken öğrenen annelerin çoğu kız bebek bekliyorlar bu hipoteze göre:)Allah bilir tabi ama bu da denenen ihtimallerden.İnşallah herkes sağlıkla alır kucağına.ekim ayında kız kardeşimin kızı doğdu ve bir günlükken vefat etti.neyse hamilelere söylenecek en son şey bile değil.oyuzden herkese sağlıklı bebekler ve doğumlar diliyorum...
yay burcu bebekleride eğlenceli olur.23yılımı bir yayla geri kalan ömrümün tamamınıda başka bir yayla geçirecek biri olarak söylüyorum;çok eğlenceli oluyorlar(kardeşim ve eşim yay)

sanmıyorum cnm bişey olacağını içini ferah tut. Rabbim korur o meleği..

canımm bazı doktorlar çok korkutur sen korkutana denk gelmişsin bence..
içini ferah tut yükselecek o değer!! :))

bu arada dün dr.umu aradım cumartesi gel dedi.. keseyi görmek için sanırım.. kızlar alttan mı bakar karından mı??
cumartesi benim 4+6 olacak

bu arada dün dr.umu aradım cumartesi gel dedi.. keseyi görmek için sanırım.. kızlar alttan mı bakar karından mı??
cumartesi benim 4+6 olacak

alttan bakar.kese 5 haftadan önce hatta genelde 6 haftada görünüyor.alttan muayene eder.ama sorun olmaz

canım daha zaman var o yuzden belli olmaz bence ben erken öğrendim ama benimki erken gebelik testi idi. kan tahlili yapsan daha net belli eder aslında..

kızlarr sordum bi daha soruyorumm:)
ağrınız sızınız var mı bende yokk??

benımde bugun tam 4 hafta oldu hiçbirbelirti yok göğüslerimde falanda hiçbişey yok .acaba normal mı diğer hata mı başlayacak acaba belirtiler.

canımm bazı doktorlar çok korkutur sen korkutana denk gelmişsin bence..
içini ferah tut yükselecek o değer!! :))

inşallah canım.. Allah korusun hepimizin bebeğini.

kızlarr sordum bi daha soruyorumm:)
ağrınız sızınız var mı bende yokk??

Amin cnm. inş bişey yoktur da dr un abartısıdır. gerçi bende abartmış olabilrim. az bir sıcvı dedi ama ilk deneyimim olduğundan korkuyorum işte.
bu arada ağrın için ne diyeceğimi bilemedim. çünkü benim çok ağrım var. kasıklarımda ve belimde. bu kistten de olabilir bende. farklı bir şeyden de . dr bişey demedi ağrılarıma.. telde konuşunca sorarım bugün. bilgi alınca sana sölerim cnm.

belkide geç döllenmedir ondan gözükmemişte olabılır.sen içini ferah tut .inşallah değerlerin güzel çıkar

benımde bugun tam 4 hafta oldu hiçbirbelirti yok göğüslerimde falanda hiçbişey yok .acaba normal mı diğer hata mı başlayacak acaba belirtiler.

yaa ben de merak ediyorum normal mi??
bilgisi olan dr.uyla konuşan bizimlede paylaşırsa sevinirim

Canım göğüs ağrısı 5.haftada tam başladı bende.Şimdi 5 bitti 6 dayım iyice belirginleşti hassasiyeti.merak etme sende de başlar yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…