2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hepinize merhaba ,benimde regli gunum yarın bugun silik çizgi vardı kan testi verdim 116 çıktı sizce iyi mi değerim.daha önce bir dış gebelik yaşadım o yuzden korkuyorum.
inşallah 2gun sonra 2 ye katlar ve bebişimi görürüm.sizce ne zaman doktora gitmeliyim.
allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar birşey sorabilir mıyım şimdi biz keseyi gördük ya içi boş ne zaman dolacak bebek ne zaman görülüyor. yada keseyle beraber bebeği gördüğümüzde aynı anda kalp atışınıda mı duyucaz kafam karıştı

Gözün aydın canım. Kaç haftalıksın? Takvim yapmamışsın göremedim. Ben en son 4+2 de bhcg yaptımıştım 174 çıkmıştı. Ondan merak ettim.

Bana yardımcı olabilir misiniz? Takvim nasıl yapılıyor.. Baktım ama göremedim. Bu arada benim bat 14 nisan. Allah'tan hayırlısı.Bu arada hamile tüm arkadaşların gözü aydın. İnşallah Sağlıkla kucaklarına almak nasip olur.

Son düzenleme:

hamile takvimi olan birinden en alttında hamilelik takvimiznizi imza alanına eklemek için tıklayınız falan yazıyor ordan yapabilirsniz

bende hayırlısıyla hamileyim.

sat tarihim 4 mart bu sabah değerim 67,9 ovu tarihimden 12 gün geçti baktım değerim normal herkese hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsi.

hayırlı uğurlu olsun canım. Ayyy ne güzel git gide kalabalıklaşıyoruz.:))

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişin. Bende senin gibi reglden önce test yaptım. Hemde 4 gün önce öyle siliiiiiiiiiiiiiik bir çizgi çıktı ki yani görünmüyo desem yeridir.O testi akşam yapmıştım.Hemen ertesi sabah bir test daha yaptım silik çizgi çıktı. Hemen acile gidip kan verdim bhcg 84 çıktı. Tam iki gün sonra yani reglime 1 gün kala değerim 174 ççıktı.Ve idrar yine silik. Ayyy ne çok konuştum:))

Yani seninki de çok normal bence canım.2 gün sonra yinelet testi doktora göster o sana bir tarih verir tekrar gitmen için. Bende aynen böyle oldu ve bende daha gitmedim doktora.

Canım 2013 Kasım annelerinin ultrason görüntüleri diye bir topik var kasım annelerinde.Benim muhtemel doğum 1 aralık gözüktüğü için oraya da takılıom bazennolur nolmaz.

O dediğim topiğe bir bak bence senin ultrasona benzeyen varmı yada içi dolu hali kaç haftada olmuş.Belki fikir olur sana.

Canım kullanıcı kontrol paneline giriyorusun. ordan profili düzenle bölümüne tıkla. senin bilgilerin çıkacak. orda bir bölüm var bbeğinizin doğacağı muhtemel tarih diye.tarihi yazıp kaydet diyorsun. Eğer muhtemel tarihi bilmiyorsan canım sitede araçlar bölümünde tahmini doğum tarihi hesaplatma var ordan hesaplatabilirsin. Kolay gelsin.

çok sağol canım teşekkur ederim allahım sağlıkla devam etsin uzun ömürlü evlatlar versn bizlere.sende benden aceleciymışsın ben gene dayandım 1gun kalaya kadar :))))
işte kötü bir tecrübe yaşadıgım için şimdi korkuyorum ama gecen sefer regli gunumde 35 çıkmıştı daha regli gunum bile değil banada iyi geldi .allahım inşallah çarşamba 2e 3e katlar rahatlarım.10 nisanda doktora gidicem ancak görülür diye düşündüm.5. hafta olacak.ortalama ne zaman kese görünüyor acaba.kalp atışları ne zaman ay çok sordum.

Evet dayanamadım hiç:))Canım inşallah bu kez herşey yolunda gider. Bir kez daha tahlil yaptırıp doktora sor bence o sana bir tarih verecektir. Ben 15 nisanda gidecem doktora yani 8.haftanın başı olacak.Kalp atışlarınıda aynı gün duymayı diliyorum. Genelde 5 haftalıkken vajinal ultrasonda kese görünüyo diye biliyorum.6 da da karından ultrasonla. kalp atışıda 7-8 gibi galiba. daha tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse daha sğlıkl olur.

inşallah senide listeye eklerim ayşecim.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bende hayırlısıyla hamileyim.

sat tarihim 4 mart bu sabah değerim 67,9 ovu tarihimden 12 gün geçti baktım değerim normal herkese hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

feryalcim nasıl sevindim bilemezsin görünce şok oldum ne yalan söyleeyim .kızlar bekliyordu ama senden ....

ayy canım aslında senınde mantıklı yaptıgın ne kdr geç gidersek o kdar iyi ama benim durumum farklı bide ben zaten o kadar bekleyemem çatlarım.

fatma seni hatırlıyorum senın topiğinmış ovulasyon topiğinden o topiğin çoook eskilerindendim.sen hamilemisin

cnm hayırlı olsun bebişin gelmiş.aklına kötü şeyler getirme herşey güzel olacak.

feryalcim nasıl sevindim bilemezsin görünce şok oldum ne yalan söyleeyim .kızlar bekliyordu ama senden ....

canım benim çok teşekkür ederim darısı başına inşALLAAHHHHHHHHHHHH evet ya kızçeler çok ümitliydi Rabbime şükürler olsun seninde müjdeni alacağız canım az kaldı inş.

ovulasyon topiğinden cnm.ben henüz hamile değilim bu topikle ilgileniyorumki tüm hamişler bana dua etsin bende hamiş kalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…