Amin cnm. inş bişey yoktur da dr un abartısıdır. gerçi bende abartmış olabilrim. az bir sıcvı dedi ama ilk deneyimim olduğundan korkuyorum işte.
bu arada ağrın için ne diyeceğimi bilemedim. çünkü benim çok ağrım var. kasıklarımda ve belimde. bu kistten de olabilir bende. farklı bir şeyden de . dr bişey demedi ağrılarıma.. telde konuşunca sorarım bugün. bilgi alınca sana sölerim cnm.
arkadaşlarr günaydınn:)
bende hiç bel karın ağrısı yok ya bu normalmi??
hala hamile olduğuma inanamıyorum hiçbir bvelirti de yaşamamıştım zaten:)
bide ben öğretmenim az önce gerizekalı bir öğrenci korkuttu beni ve yerimden zıpladım birşey olmuşmudur çok korkuyorum???
Herkeste belirtiler aynı olmayabilir canım.benimde bulantım yok hiç ama arada kasık ve bel ağrısı çekiyorum. bende öğretmenim canım teneffüslerde yürümeme dikkat ediyorum biri hızla gelip çarpmasın top falan gelmesin diyeSende de bişey olmamıştır merak etme
bu arada bol bol muz ceviz badem enginar ve koyu yeşil yapraklı sebzeler yiyin arkadaşlar..
folic asitin yoğun olduğu yiyecekler bunlar
içimi rahatlattın:)
haftada kaç saat dersin var cnm benim 31edebiyat branşım yoğunuz
bu arada bol bol muz ceviz badem enginar ve koyu yeşil yapraklı sebzeler yiyin arkadaşlar..
folic asitin yoğun olduğu yiyecekler bunlar
günaydın taze anneler ....
günaydın taze anneler ....
günaydın cnm nasılsın
iyidir cnm işleri yaptım okula gitmeden bir bakayım dedim buraya .sanada geçmiş olsun cnm oğluş iyi olsunda büyükler bir şekilde hallediyor.bende 2 gündür acayip hapşuruyorum ama benimki bahardan heralde alerjik gibi...
oglum iyi çok şükür maaşallahı var dün geceden beri hatta daha biraz evvel uyandı düşün artık:))) bir hafta uykusuzlugun acısını cıkardı yavrum.. tek sorunumuz canım yine puseti bıraktı ve kucagımda dolasarak uyumaya basladı. almıyım diyorum deli gibi tepiniyor aglıyor hasta olunca kıyamıyorum alıyorum yine kucagıma. Allah korusun diger bebişide artık inşallah ona emanet..
hapsurma dediğin gibi bahardan olabilir ama sen yine de dikkat et tam hastalık havası..
arkadaşım, kızıma gebeykenki halim geldi aklıma. içini ferah tut. allah'a emanetler!gnydn kızlar.. umarım bugün ve diğer günler çok güzel olur.
benim moralim bozuk biraz. bugün ilk defa dr gittim. ultrason ile baktı. adet gecikmesi 7 gün olmadan belli olmaz bebek dedi. benim henüz 4 gün gecikti. neyse sağ yumurtalıkta kist gördü hamilelikte normal dedi. sonra az bir sıvı var dış gebelik olabilir ama değerlerini kontrol etmemiz gerek 2 gün arayla dedi. bugün kan verdim bir de perşembe vercem. değerler 2 katına yükselirse normal hamileliktir dedi. şimdi bu 2 gün geçmez bana yaaa(
meslektaşmışız :) ben de dershane öğretmeniyim. branşımız da aynı.içimi rahatlattın:)
haftada kaç saat dersin var cnm benim 31edebiyat branşım yoğunuz
canım bebeğin kaç aylık?benim kzıımda emerek uyuyordu yeni kestim memeden travma yaşadı resmen.o yuzden gündüz uykusu yok bizde:9gecede yanına yaıyorum göğüslerime dokunarak uyuyor olurda hamile kalırsam kesin o da emmek ister çünkü tiksinmedi bir türlü hala memede aklı.
canım oglum 23 martta iki yasına girdi.. evet maaleef bizde emzirmeyi kesince problem yasamaya basladık.. seenin kızın kaç aylık ne zaman kestin emzirmeyi.
ne çok öğretmen var topikte. ben de memurum sabırsızla beklıyorum şu doğum iznini sonrasında da ücretsiz izin almayı planlıyorum bakalım sağlıkla gelelim o günlere de hayırlısıyla.