2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam arkadaşlar.. biraz forumda dolandım ama şu bebeğin kalbinin durması olayını çok okuudm moralim bozuldu
ya allah korusun öyle bir durum nasıl anlaşılır ki?? Allahım sen bebeklerimizi koru yarabbim!

bende hayırlısıyla hamileyim.

sat tarihim 4 mart bu sabah değerim 67,9 ovu tarihimden 12 gün geçti baktım değerim normal herkese hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

feryalnur canım benim de 4 mart:)))
ben de pazar günü yaptım 146 çıktı..
ee dr ne zaman gel dedi? ben c.tesi gidiyorum kısmetse keseyi görcez.. ama kalp atışı için erken dimi daha?

selam arkadaşlar.. biraz forumda dolandım ama şu bebeğin kalbinin durması olayını çok okuudm moralim bozuldu
ya allah korusun öyle bir durum nasıl anlaşılır ki?? Allahım sen bebeklerimizi koru yarabbim!

allah korusun cnm aklına kötü şeyler getirme sakın iyi düşün iyi olsun.kalp durmasını küçükken farketmek zor zaten genelde dr.kontrolündeyken anlaşılıyor.eğer çok uzun süre kalırsa anneyede yan etkisi vardır mutlaka.

ben hep böyleyim sevmiyorum bu huyumu yaa(
hayırlısı olun.. benim için stresli geçecek bu yıl:)

bulantısız sağlıklı harika bir gün olsun umuyorum kendimize ekstra dikkat etmeyı unutmayalım

tebrikler canım.6+ dan sonra kalp atışı duyulur.10 gün kadar sonrada bebegi görursun

ovulasyon topiğinden cnm.ben henüz hamile değilim bu topikle ilgileniyorumki tüm hamişler bana dua etsin bende hamiş kalayım

ayy canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıkla sana versin canım benim en kısa zamanda inşallah.

tebrikler canım.6+ dan sonra kalp atışı duyulur.10 gün kadar sonrada bebegi görursun

çok teşekkür ederim bende sizi tebrik ederimm. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi. 2 hafta içinde kalp atışı için çağırmıştı doktorum heyecanla beklıyorum

gnydn kızlar.. umarım bugün ve diğer günler çok güzel olur.
benim moralim bozuk biraz. bugün ilk defa dr gittim. ultrason ile baktı. adet gecikmesi 7 gün olmadan belli olmaz bebek dedi. benim henüz 4 gün gecikti. neyse sağ yumurtalıkta kist gördü hamilelikte normal dedi. sonra az bir sıvı var dış gebelik olabilir ama değerlerini kontrol etmemiz gerek 2 gün arayla dedi. bugün kan verdim bir de perşembe vercem. değerler 2 katına yükselirse normal hamileliktir dedi. şimdi bu 2 gün geçmez bana yaaa(

canım bozma moralini yüksek tut. olumlu düşün dua et inşlalh herşey çok güzel olacak. Allah yardımcın olsun.

ovulasyon topiğinden cnm.ben henüz hamile değilim bu topikle ilgileniyorumki tüm hamişler bana dua etsin bende hamiş kalayım

inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım.bende ovulasyon topiği sayesinde hamile kaldım.hiç girip yazmadım ama ovulasyon testini burda öğrendim ve denediğim ilk ay oldu hayırlısıyla.İnşallah Allahım isteyen herkese verir.

canım moralini yüksek tut bebişini de üzme.. bence herşey cok güzel olacak.

günaydın teşekkürler kendimi iyi hissediyorum bugun allahıma çok şükür sen nasılsn

sürekli hapsurma ve akan burnum dısında cok cok iyiyim şükür:) en önemlisi oglum iyileşti teyzeleri bugun bir haftadır hastaydı ömrümden ömür gitti. şimdi annesini babasını hasta etti kendi iyileşti paşa:))

bulantısız sağlıklı harika bir gün olsun umuyorum kendimize ekstra dikkat etmeyı unutmayalım

Günaydın canım. Bende bulantı yok ama aşırı derecede halsizim bugün öyle ki iki dakika uyuyup öyle bi dalıp bide rüya görebilecek moddayım. Sizde de varmı bu kadar halsizlik.

Günaydın canım. Oğluşuna çok çok geçmiş olsun. Sizede acil şifalar.

Günaydın canım. Bende bulantı yok ama aşırı derecede halsizim bugün öyle ki iki dakika uyuyup öyle bi dalıp bide rüya görebilecek moddayım. Sizde de varmı bu kadar halsizlik.

canım o uyku hali bende de var.. eşime diyorum bıraksan 24 saat hiç itirazsız uyurum. zaten hamilelik belirtilerinden biriymiş uyku halide okudugum kadarıyla:)

geçmiş olsun çok dikkat et kendine . ufaklığa da geçmiş olsun

bende gündüz çalışıyorum allahtan iyiyim şimdilik ama akşamları sızıp kalıyorum :) şimdi bize uyku zamanları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…