2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
tatlı mı ne tatlısıııııı

ay bayılırım kar lahana dolmasınaaa yolla hemen bacımmm

ayyy bebikim sölemem canın çeker
bende bayılırım kara lahanaya üzüm yaprağını o kadar sevmiorm hemde etli olunca içi valla dün iki dkkada sardım
iykide sarmışım bugüne yemeğim hazır oldu
kuzum yaaa keşke mail fln atılabilse yemekler dimi
ama uzun zamandır yemiyorsan yarın al sar ye hemen

evet uzun zmndır yemıyorummmmm
pazar yok kı yarın nerden alammm

neyse kocam geldıııı sparışlerımı getırmışş ehuheee

canım sen bi doktora git özele de git ama devlete de git ihmal etme Allah korusun için rahatlasın bende gidicem . bide kegel egzersizlerini dene belki faydasını görürsün

Gittim bugün canım, idrardaki mikrop geçmiş ama lökosit yüksek çıktı. Doktor bu durum pek iyi değil, sana yeniden antibiyotik vereceğim, geçmezse uzun istirahat yaptıracağım dedi.Bu ağrıya sebep oluyormuş. Ben durmadan su içen biriyim. En az şimdi 5-6 litre de su içiyorum günde neden böyle oldu ki? Sonra kasılma için nst'ye gönderdi. Yarım saat kaldım cihazda. Hiç kasılma olmadı. Doktor rahim ağzına baktı; problem görünmüyor dedi. Açılma yok dedi. Ama üstten baktı. Ben de ukalalık yapıp sordum; alltan anlaşılmıyor mu diye? O da eğer V şekli olursa kesenin ucunda üstten de anlaşılır dedi. Bana bebeğin biraz kilolu dedi ayrıca ( Bir hafta önden gidiyor ama 430 gram olmuş dedi. Bir de magnezyum, antibiyotik, koca bir balık hapı verdi. Demir hapını sordum; Elevit'in içinde zaten demir var, gerek yok dedi.

Bi tosuncuk daha geliyor desene :))
Maşallah canım saglıklaaa gelsin inşallah prensin ..!

Sağ ol cemredenizcim, babası çok kiloluymuş bebekken, hatta obezmiş, zor normale döndürmüşler :2: bizimki de öyle olursa çok fena..düşünsene ben 7.5 aylık doğmuşum. tam 1.550 grammışım..nerede babası nerede ben

Merhaba kızlar! Okuyorum yazdıklarınızı ama her zaman giremiyorum, telefondan çok zor oluyor, ikide birde forumdan çıkış yapıyor falan. Yarın ben de tetanoz aşısı için sağlık ocağına gideceğim. Kalp atışlarını da duyarız artık, heyecanlıyım:) Cumartesi doktor kontrolüm, pazartesi de ayrıntılı ultrasonum var.
Haftasonu bebişe eşya bakmakla geçti. İdil bebenin takımlarına baktım, gerçekten çok kaliteli ama pahalıydı. Sadece omuz mendili aldım, leopar desenli, kızım kokoş olacak:)) Bir de Zara Home'dan battaniye aldım, çoook güzel şeyler var indirimde.
Sonra yine bütün bebek arabalarına baştan baktık. Chicco I-Move diye tutturmuştum ama 6 kiloluk başka bir araba bile ağır geldi, dedim 13 kiloluğu hiç kaldıramam. Sanırım fikrim değişti. Gizoş döneklik yaptım

bana da eyüp ekici yi önerdiler ama pahalı geldi biraz

Ayrıntılı ultrason için baya araştırma yapmıştım Esra. Mustafa Salih Ankara'da bu işin en iyisi diyorlar. Fiyatı 530 lira. Cd ve renkli foto yok. Bana en erken ağustos sonu eylül başı randevu verebiliriz dedikleri için ona gidemedim. Eyüp Ekici de 400 lira, o da Cd ve renkli foto vermiyormuş. Geçtiğimiz haftalarda bir arkadaşım gitmişti, memnun kalmış. Ben Deren Klinik'ten (Özgür Deren) randevu aldım. Mustafa Salih ve Eyüp Ekici radyolog, Özgür Deren riskli gebelik uzmanıymış. Fiyatı 450 lira. Cd ve renkli foto da varmış. Daha zamanınız varsa pazartesi yorumumu bildiririm. Ankara'da ayrıntılı ultrason baya pahalı. Medicana'da 420 lira. Ama Lokman Hekim'de 150 lira civarı sanırım.

Büyük bir sorun olmamasına sevindim canım. Maşallah tosuncuğuna Bana da Elevitte var diye ayrıca demir vermiyor doktor.

Kızlar Mothercare'dan uzun kollu body almıştım bebişe indirimde diye. Bugün tecrübeli bir arkadaşımla konuştum. Mothercare'ın kalıplarının büyük olduğunu, 0-3 aylıkları ancak 2. aydan sonra giydirebildiğini söyledi. Bir de yeni doğduğunda uzun kollu body'leri giydirmek çok zor oluyormuş. Önden çıtçıtlı tulumları tavsiye etti. Başta 3 tane almış, yeter demişler ona da, doğduktan sonra gidip 8 tane daha almış:)

Kızlarr nasılsınızzz Giremiyorum epeyy zamandırr Kızım 14 aylık oldu taöm abla olucak inş Bu kuzum da kız mış 21 haftalıkda olduk sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır

Büyük bir sorun olmamasına sevindim canım. Maşallah tosuncuğuna Bana da Elevitte var diye ayrıca demir vermiyor doktor.

Turkuazcım bir tek o ağrılar kaldı; o da lökosit ile ilgili imiş.Bıçak gibi giriyor karnıma. Son verdiği ilaçla da geçmezse bu sefer böbrek tahlili isteyecekmiş..Hayırlısı bakalım, inşallah gerek kalmaz geçer bu acı ve sancı..Bizimki bu sefer kafayı ters dönmüş, baş aşağı duruyor, eliyle itiyordu karnımı. Burnuna, kulağına ağzına sokuyor elini..eli ayağı hiç durmuyor..çok komikler ya, nazar değmesin minnoşlarımıza

2 farklı kür var birincisi( ben bu kürleri doğumdan sonra deneyeceğim)

Karın çatlakları için önerebileceğimiz kremler
• Madecassol
• Hametan
• Acnelyse
isimli bu üç kremden her gün düzenli olarak çok az miktarda, mümkünse nohut tanesinden daha ufak miktarda elinizin ortasına sıkın ve parmağınızla karıştırın. Ardından bu üç kremin karışımını, karnınızdaki çatlakların üzerine masaj yaparak sürün. Bu işlemi günde bir kez sabah, bir kez akşam yapmanız yeterli olacaktır. Dilerseniz sadece karın bölgenizdeki değil, bütün vücudunuzdaki çatlaklar için bu karışımı kullanabilirsiniz. Bu üç kremin karışımı ile şayet hızlı kilo alıp vermekle oluşmuş karın çatlaklarınız veya vücudunuzun herhangi bir bölgesinde cilt çatlaklarınız varsa ortalama 6 ay içersinde çatlaklar gözle görülür derecede azalıyor, hatta fark edilmez hale gelebiliyor. Ancak gebelik sonrası yani hamilelik sonrası oluşmuş karın çatlaklarınız ve vücut çatlaklarınız varsa bu çatlak kremi karışımı ile 1 yıl kadar bir sürede karın çatlaklarınız ve cilt çatlaklarınız gözle görülür derecede azalıyor. Kadınlar Sitesi, Gebelik, hamilelik, doğum videoları
Kendimiz kullandığımız için kendi tecrübelerimize dayanarak, bu üç kremden Acnelyse olan krem müthiş bir deri soyucu olduğu kanısına vardık. Zira ölü deriyi soyarak atılmasını sağlıyor. Böylece çatlakların olduğu deri yok oluyor. Ancak bu kremi diğer iki kremden daha az sıkmanızı tavsiye ederim zira etkili bir deri soyucu. Bu yüzden fazla kullanırsanız canlı deriyi de soymaya başlıyor ve böylece kıpkırmızı acıyan bir deriniz oluyor. Hametan isimli krem ise üzerinde de yazdığı gibi tahriş olmuş deriyi onarıyor. Genelde yanık tedavisinde kullanılıyor. Karın çatlaklarınızın olduğu bölgedeki tahriş olmuş deriyi atarken sanırım karın çatlaklarınızı atıyor. Diğer üçüncü krem ise Madecassol harika bir kokusu olan ve harika bir nemlendirici özelliği bulunan bir krem. Bu kremde sanırım diğer iki kremin ardından cildi nemlendirerek onarıyor. Bu iç kremi doktorunuza da yazdırabilirsiniz, eczaneden gidip kendinizde alabilirisiniz. Diğer çatlak kremlerine nazaran oldukça ucuz ve etkili kremler olduğunu söyleyebilirim. Karın çatlaklarından veya diğer cilt çatlaklarından daha kısa sürede kurtulmak adına sakın gün içinde 2 defa uygulama sayısını artırmaya kalkmayın. Zira her şeyin fazlasının zarar olduğunu cildinizin tahriş olmasıyla bir kere daha anlıyorsunuz. Bu sebeple sabırlı olun ve günde sadece bir ya da iki kez üçünü birlikte karıştırıp masaj yaparak uygulayın ve 6 ay ile 1 yıl gibi bir sürede karın çatlakları ve diğer cilt çatlaklarından kurtulmanın tadını çıkartın.​http://www.meleklermekani.com/threads/göbek-çatlakları.188439/( bu siteden buldum ikisini biraz daha araştırp kararımıvereceğim9

ikinci kür ise

limon ve kahveyi kaıştırıyosun kıvamı kremden bıraz daha sulu yanı cıvık olmalı.çatlak yerine sürüp elinle ilk günlerde kızarana kadar kese yapıyormuşsun.sonraki günlerde kese kullanırısın.2gün yapıp bir gün ara veriyormuşsun.kahve elde çok koktuğu içinde eldiven kullanman daha iyiolacaktır.bunu bu sitedeki çatlar ve nedenleri kısmındaki (çatlak da neymiş torunum konusundan buldum.)bu kürden sonra Madecassol bu kremi kullanıp memnun kalanlar yani çatak görünümünde azalma olanlar varmış.araştırmalarım devam etmekte.

Bir saat once resmen yere cakildim kasiklarim agriyor pof

Nasıl yani sabriya??
düştün mü?
Nasılsın şimdi?

Bende geçen hafta korkudan ödüm patladı sandım.eşim uyuyorum sanmış sessizce içeri girmiş.arkamda görünce aklım çıktı
bayıldım resmen korkudan.o da çok üzüldü=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…