- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Ahhhh ahhh o günler de gelecek mi acaba
gelecek tabiki... Rabbimin izniylee herşey cok güzel olucak
yavularımızla o odalarda oyunlar bıle oynıcazz
tatlı mı ne tatlısıııııı
ay bayılırım kar lahana dolmasınaaa yolla hemen bacımmm
bende karyolayı koyacağım duvara duvar kağıdı düşünüyorum
ayyy bebikim sölemem canın çeker
bende bayılırım kara lahanaya üzüm yaprağını o kadar sevmiorm hemde etli olunca içivalla dün iki dkkada sardım
iykide sarmışım bugüne yemeğim hazır oldu
kuzum yaaa keşke mail fln atılabilse yemekler dimi
ama uzun zamandır yemiyorsan yarın al sar ye hemen
canım sen bi doktora git özele de git ama devlete de git ihmal etme Allah korusun için rahatlasın bende gidicem . bide kegel egzersizlerini dene belki faydasını görürsün
Bi tosuncuk daha geliyor desene :))
Maşallah canım saglıklaaa gelsin inşallah prensin ..!
bana da eyüp ekici yi önerdiler ama pahalı geldi biraz
Büyük bir sorun olmamasına sevindim canım. Maşallah tosuncuğunaGittim bugün canım, idrardaki mikrop geçmiş ama lökosit yüksek çıktı. Doktor bu durum pek iyi değil, sana yeniden antibiyotik vereceğim, geçmezse uzun istirahat yaptıracağım dedi.Bu ağrıya sebep oluyormuş. Ben durmadan su içen biriyim. En az şimdi 5-6 litre de su içiyorum günde neden böyle oldu ki? Sonra kasılma için nst'ye gönderdi. Yarım saat kaldım cihazda. Hiç kasılma olmadı. Doktor rahim ağzına baktı; problem görünmüyor dedi. Açılma yok dedi. Ama üstten baktı. Ben de ukalalık yapıp sordum; alltan anlaşılmıyor mu diye?O da eğer V şekli olursa kesenin ucunda üstten de anlaşılır dedi. Bana bebeğin biraz kilolu dedi ayrıca ( Bir hafta önden gidiyor ama 430 gram olmuş dedi. Bir de magnezyum, antibiyotik, koca bir balık hapı verdi. Demir hapını sordum; Elevit'in içinde zaten demir var, gerek yok dedi.
çok güzel olur eveet
ben de nasıl yapsamda 20m2 odaya 3 çocugu sığdırsam die düşünüyrm
slm kızlar benim göbegimin cevresınde lekelenmeler oluştu aynı sorunu yasayan arkadaslarım var mı cok merak edıyorum.
Büyük bir sorun olmamasına sevindim canım. Maşallah tosuncuğunaBana da Elevitte var diye ayrıca demir vermiyor doktor.
leylacım bende o kürün tarifini isterim bir ara..
oğlumda çatlamadım
ama bunda nolurum bılemem
daha yağ flnda sürmeye başlamadım hep erteliyorum unutuyorum
bugun bahçede otururken bı kadın bana karnımın buyuk olduğunu soyledı :26: moralım düştü hemen
Bir saat once resmen yere cakildim kasiklarim agriyor pof