kızlar bir aydır karnımı sürekli yağlamam rağmen dün farkettimki karnımın heryerinde kılcal damar gibi kırmızı çizgiler var yani çatlamalarım bu kadar erken başladı inanılmaz derecede üzdü beni ağladım bile sebebini bilmiyorum.aranızda bu kadar erken yırtılan var mı ya bundan kurtulmanın yolu varmı yada herşey için çok geç değil demi bi çaresi var diyin bana
ben de ilk hamileliğimde yağlandım yağlandım son hafta çatladım ÇOK DERİN OLMASADA göbeğin yanlarında var.sürekli bir araştırma halindeyim .bu doğumumdan sonra bir kür varmış onu yapacağım kahve limon kürü bu siteden buldum çoğu kişi olumlu yanıt almış.ama çatlakalrın kırmızı olduğu için ilk bir yılında mustelanın iyi geldiğini okumuşumdur sen yine de bir araştır.çatlaklara HAYIR..
birde yaplan yorumlara geri dönüt alınmadığı yazılmış.nete oğlumu uyutunca girebiliyrum bazen hiç giremiyorum yazdıklarıma cevap yazıpda geri dönemediğim arkadaşlarım olmuştur mutlaka onlara teşekkür ederim ama bazen gerçekten bazı olayları abartıyoruz mu yada fazla mı ince düşünüyoruz bilmiyorum bence aralık topiği güzel gidiyor .hayat güzel biz güzeliz en güzeli de Anneyiz