Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim dr ne 3 lu test nede ayrintili ultrason istemedi acaba sorsammi
günaydın kızlaaaaaaar, cumartesi tekrar doktora gittim, miniğimin cinsiyeti netleşti, kızım olacak inşallah
evet hayatımmmm bakalım senin kızın kadar güzel olcakmıı :))
yavruuummm öyle uykusuzluklara can kurban bizde 20 ağustosta giricez Allah'ın izniyle ne kadar uzun zaman görmicem minnakımım yaaaa burda çok pahalı kız ayrıntılılar bir sürü yerden fiyat aldık biz en uygunu 172 ye buldum uçmuş buralar
amaannnnn ne tatil bu sene hamişliğimi kullanarak eşim memlekete götürüyor beni hiç hevesim yok ama bakalım inş. iyi geçer organik beslenicem temiz hava bol uyku diyerek teselli ediorum kendimi ...
yaz çocuuuuu olarak deniz kum güneş hastası olduuummm için diyo tamam bundan sonra hep gideriz
Canim benim hayirlisi olsun cok sevindim sende bendensin. Saglikli olsun canin benimgünaydın kızlaaaaaaar, cumartesi tekrar doktora gittim, miniğimin cinsiyeti netleşti, kızım olacak inşallah
Aaaaa olurmu yaaa her evlat guzel ve tatli sagliklari yerinde olsun hic birseyin onemi yok bacim bizde baba esmer ben beyazim kizimin genleri benden bakalim ikincisinin genleri kimden olacak kizim gam. Trakyali:)
hayatımm aşıdan sonra nolduu kolunn tutulma ağrı yaptımıı ?
Biz evlendiğimizde balayına gidememiştik ekimdi.
Aral 1 yaşındayken gittik onu bırakıp
Bodrum'a gitmiştik çok eğlenmiştim ama ilk üç gün ağlamıştım
Tabi daha cok minik olduğu için bişey anlamamıştı
Ama büyünce yanımdan ayırmadım tabi biraz zor oluo çocukla
Ana olsun tatilin kötüsü olmuyor
Biz bayramda yakın biyerlere gidicez yine inş.
canm maşallah sübhanallah bu gerçekten senin bebişin mi inanılır gibi değil kime benziyor ??? ikizi karnımda demişsin anlayamadım tüpmüydü bebişin ...
ya maşallah google görsellerde ki bebişlere taş çıkarır tütüüütüüüü ...
ne güzel yavrular doğuruyosunuz yaff öyle deniz in oğluşuda öyle maşallah
Ah canin benim sagoll evet tup bebek kizimdan kalan dindurulmuslar ikizi oluyor Rabbim nazarlardan korusun evet denizin oglundada benim gozum var bakalimartik:)
Ah canin benim sagoll evet tup bebek kizimdan kalan dindurulmuslar ikizi oluyor Rabbim nazarlardan korusun evet denizin oglundada benim gozum var bakalimartik:)
Bulantılarla başı hala dertte olan var mı?
Ben akşamları öğürüyorum hala :/
Aç oluncada cok bulantım oluyor
Hayırlı olsun, sağlıkla kavuş inşallah
teşekkür ederim kızlar, insallah sağlıklı olur minik...Canim benim hayirlisi olsun cok sevindim sende bendensin. Saglikli olsun canin benim
canım hatırlat bence bazı dr lar 3 lüye gerek görmüyorlarmış ama ayrıntılı ultrasonu hatırlat, dr benden 20. haftada istedi.. bu arada kızının resmi nerde ya ben göremedimKizlar benim dr ne 3 lu test nede ayrintili ultrason istemedi acaba sorsammi