2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Sabriya kızına bayıldım. Maşallah ne kdr güzel
Mor Oda da harika tek kelimeyle.
İnşallah nasip olur cnm kızlarına

Günaydın herkezlere...
Gerçi bana daha gün aymadı hala gözlerim yarı kapalı evde olan hatunların yerinde olsam fosur fosur yatardım

Maşallah hepiniz minişlerinize ciciler alıyosunuz biz aha tek iğne almadık baktık dün kız kıyafetlerine aman ne tatlılardı ama yok benim kalın kociş ayrıntılıya girmeden almam diyo deli mi ne neyse Allah'ın izniyle 1 ay sonra alırız

Bu hafta sonu tatile çıkıyorum

kızlar bugün kuzenimin eşi doğum yapacak hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum canlar. akşam kısmet olursa hastaneye ziyaretne gitmek istiyorum. hediye olarak bez pasta yapıp götürmeyi düşnüyorum nasıl olur sizce?

Insallah hayirli dogumlar nasip etsin allah biZlere
Maşallah Allah bağışlasın nazarlardan saklasın
Amin amin
Sabriya kızına bayıldım. Maşallah ne kdr güzel
Mor Oda da harika tek kelimeyle.
İnşallah nasip olur cnm kızlarına

Canin tesekkurler bende senin aral a bayildim insallah nasip olur guzelmi ben kullanisli gordum esimle karara verdik maskoda yaptiracagim insallah

Heee uyurdun :) senin cocuk gelir şarkı söylerek uyandırırsa
Biraz zor uyuyosun cano
Bizde 3 Ağustos ta ayrıntılıya gireceğiz inşallah.
150 tl gireceğimiz yerde.
Demek tatil heeee
Nereye nereyeeee

Biraz zor uyuyosun cano
Demek tatil heeee
Nereye nereyeeee

benimde 5 ağustos çok heycanlıyımm :))
260 tl medipolde ikili testte 260dı zaten..ayy o değil de ben 1de aşı olucammmmmmm:18::18::18:

gerçekmi bu yaaaa nasıl bi güzellikkkkk Allah bağışlasın canımmm çok tatlııı :))
Sagol canim darisi basina bakalim bu guzel kizin ikizi karnimda :) gsliba sende kiz annesi olacaksin cok tatlilar teyzesi cok birazdan aldigim kiyafetleri ekleyecegim kizlar yurtdisindan

Biraz zor uyuyosun cano
Demek tatil heeee
Nereye nereyeeee

yavruuummm öyle uykusuzluklara can kurban bizde 20 ağustosta giricez Allah'ın izniyle ne kadar uzun zaman görmicem minnakımım yaaaa burda çok pahalı kız ayrıntılılar bir sürü yerden fiyat aldık biz en uygunu 172 ye buldum uçmuş buralar

amaannnnn ne tatil bu sene hamişliğimi kullanarak eşim memlekete götürüyor beni hiç hevesim yok ama bakalım inş. iyi geçer organik beslenicem temiz hava bol uyku diyerek teselli ediorum kendimi ...

yaz çocuuuuu olarak deniz kum güneş hastası olduuummm için diyo tamam bundan sonra hep gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…