2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın kızlaaaaaaar, cumartesi tekrar doktora gittim, miniğimin cinsiyeti netleşti, kızım olacak inşallah

evet hayatımmmm bakalım senin kızın kadar güzel olcakmıı :))

Aaaaa olurmu yaaa her evlat guzel ve tatli sagliklari yerinde olsun hic birseyin onemi yok bacim bizde baba esmer ben beyazim kizimin genleri benden bakalim ikincisinin genleri kimden olacak kizim gam. Trakyali:)

Biz evlendiğimizde balayına gidememiştik ekimdi.
Aral 1 yaşındayken gittik onu bırakıp
Bodrum'a gitmiştik çok eğlenmiştim ama ilk üç gün ağlamıştım
Tabi daha cok minik olduğu için bişey anlamamıştı
Ama büyünce yanımdan ayırmadım tabi biraz zor oluo çocukla
Ana olsun tatilin kötüsü olmuyor
Biz bayramda yakın biyerlere gidicez yine inş.

Aaaaa olurmu yaaa her evlat guzel ve tatli sagliklari yerinde olsun hic birseyin onemi yok bacim bizde baba esmer ben beyazim kizimin genleri benden bakalim ikincisinin genleri kimden olacak kizim gam. Trakyali:)

biz ikimizde beyaz tenliyiiz sarışınız eşim yeşil gözlü bakalım nasıl olucak göz rengi çok merak ediyorumm :)))

yavru bencede çocukla zor olur biz 2 kez tatil fırsatı bulduk eşimle biri balayı biri de geçen yaz bakalım diğer yıllar neler olacak olsun sen sanslısın havuz dibinde ohh misss

canm maşallah sübhanallah bu gerçekten senin bebişin mi inanılır gibi değil kime benziyor ??? ikizi karnımda demişsin anlayamadım tüpmüydü bebişin ...

ya maşallah google görsellerde ki bebişlere taş çıkarır tütüüütüüüü ...

ne güzel yavrular doğuruyosunuz yaff öyle deniz in oğluşuda öyle maşallah

Ah canin benim sagoll evet tup bebek kizimdan kalan dindurulmuslar ikizi oluyor Rabbim nazarlardan korusun evet denizin oglundada benim gozum var bakalimartik:)

Ah canin benim sagoll evet tup bebek kizimdan kalan dindurulmuslar ikizi oluyor Rabbim nazarlardan korusun evet denizin oglundada benim gozum var bakalimartik:)

İnsana çok tuhaf geliyor değil mi :) Aynı anda oluşuyorlar ancak farklı zamanlarda doğuyorlar. Benim de var buzul savaşçılarım. Allah vakti gelince onlara da can verir inşallah

günaydın kızlaar hoş sohbetler herkese.

bilmem haberiniz var mı? show tv de merhaba bebek tv diye bir program var. pazar günleri saat 1'de bu program içierisinde bir kod numarası veriyorlar. e bebekte kullanmak için geçerli indirim kuponu kodu ama aynı gün içinde kullanmak gerekiyor. ben dün denk geldim ama internete girip kullanamadım bu sabah girdim ama indirim kuponları tükenmiştir diyor.

haberiniz olsun haftaya yakalarız belki

Ben akşamları öğürüyorum hala :/
Aç oluncada cok bulantım oluyor

6.haftada başladı ve hala tam anlamıyla geçmedi. 1,5 ayda 5 kilo vermiştim. Bulantıya ek olarak koku hassasiyetim de var. 4 aydır evde yemek pişiremiyorum. Bir ara yıkanmış çamaşırlar bile kokuyordu, evim zaman zaman hala kokuyor.

Hayırlı olsun, sağlıkla kavuş inşallah

Canim benim hayirlisi olsun cok sevindim sende bendensin. Saglikli olsun canin benim
teşekkür ederim kızlar, insallah sağlıklı olur minik...

sabriya bişey sorcam sana, benimde dondurulmuş embriyo ya, 2 tane daha kaldı, kısmetse senin gibi yapcam, bunu kucağıma aldıktan sonra arayı uzatmadan diğer miniklerimi de istiyorum, onlar da mı kız ? araştırma yaptınmı? seninki ikisi de kız ya oyüzden soruyorum

Kizlar benim dr ne 3 lu test nede ayrintili ultrason istemedi acaba sorsammi
canım hatırlat bence bazı dr lar 3 lüye gerek görmüyorlarmış ama ayrıntılı ultrasonu hatırlat, dr benden 20. haftada istedi.. bu arada kızının resmi nerde ya ben göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…