2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
koca kolide gelmiş bende yukarda mutfakta kahve içiyodum herkes diyo şişme adama benziyo diye ahah

idil baby'de çok iyiymiş kartımın limiti açıldığında orda bitiricem bu ayda limiti

gerçekten idil baby nin kıyafetleri çok güzel ben kızıma idil baby almıştım desenleri çok güzel farklı diğerlerinden

gerçekten idil baby nin kıyafetleri çok güzel ben kızıma idil baby almıştım desenleri çok güzel farklı diğerlerinden

online satıştan alıcam canım ben bayaa yerde satışı var aslında ama ürünlerin hepsi yok diyolar aradım bikaç yeri bakıcam artıkk :/

online satıştan alıcam canım ben bayaa yerde satışı var aslında ama ürünlerin hepsi yok diyolar aradım bikaç yeri bakıcam artıkk :/

görerek almak en güzeli aslında ama tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli şimdi internet sitesinden baktım modeller değişmiş tabi ben alalı 5 yıl oldu

gizem aldıkların çok güzel güle güle kullan cnm
acaba markası ne dokuları nasıl ben netten kendime çok alışveriş yapıyorum ama kızıma alırken dokunmak istiyorum :26:
hazır sen almışsın dokunmuşsun memnunmusun aldıklarından eğer memnunsan bende alıcam
idili biliyorum bir arkadaş şiddetle tavsiye etmişti ama başka bir marka daha bulsam iyi olcak

kız diyorummm yaa yediğimi okuz yemez ayyy ne bilim kuzucum alsın inş. bana lazım değil zaten biliyom kuşum foto atcaktım sana da evde nete hiç girmiyorum hep kociş başında fotoların hepsi orda eğer fırsat bulup akşam girersem albüm yaparım bakarsın yok yine nallları dikersem tel den atarım yarın işe ara kabloyu getirip

ya ben hep 2. bebişe gebe olanlardan duyuyorum bunları çok merak ediyolar geçekten değişik bir tecrube sağlıklı olsunlarda

valla ben zorlanmadım hatta bu bebişi bilerek kışa planladık şimdi muğladayım burası çokkk sıcak bebek yazın doğsaydı nasıl bakardım bu sıcakda bilmiyorum

ayyy inş. cnm içime su serpttin

Allah seni ailene ailenide sana bağışlasın

Kızımın cicileri geldi unnado'dan almıştım ya çok güzelleeerrrr ağlayasım geldi duygulandım çok :))

gizoş maşallah kızını süslemeye başladın ben hiç bişi almadım daha vaktim de hiç yok yazın sonuna doğru bakıcam artık

canıım idilden daha hiç almadım alıcam ama bekle biraz aldığımda geldiğinde söylerim :))
unnado'dan aldım gün gün açılan butiklerden bikaçından aldım ama isimlerini hatırlamıyorum butikleriinn sadece 1 tanesi özge minipopmu ne öyle bi butikti heraldee :)

canım çok geçmiş olsun yat dinlen vall canım..allh beternden korusun cnm..sayılı gün cabukgeçer cnm valla.dinlen hepp..allh bebğini kucanda sağlıkla göstersin cnm

Kolay olmayacak biliyorum, 3 çocuk daha da zor ne yapıcam ben onu bilmiyorum
Uff bu aralar zaten Kaan'ın hastalığı, Ezginin diş çıkarması ve oruçtan dolayı
pert durumdayım, ha bir de hamileydim ben dimi

ne güzel akıl etmişssiniz hayırlı olsun hem odası hemde bebişin hareketleri darısı başıma :))

.
amin cnaım sağol hepimiz histce bebği..ben hisstiimm..hepinmiz histcez kuzucuk..
bek bir duygulandım snaırım ağlak içinde yer ara oldum..çok tuaf..allh bbeğini san abağışlmışş doğum günü kutlu olsun...
göbencdeki bebkte işşlh yaşamaz direk alır evinieze gidersiniz sağlıkla
ay şu aral varya sen anltrken içimi ısıtıyor sevgi pıtrcığı aral..
hem anyışlı hem sevgi dolu..kıyamm yaa...sen arda hep anlat onu..gerçekten okumakl flnn remsen gözmde canlanıyor yakışıklım benim yaa...
benm krdeşimde böyleydi küçkken helen öyle..sevgi dolu kocamn yüreciği vr..bi kıza aşık oldu arda kavga ederler abla der antrken ağlr..canım benm..aralda şimdiden yakışkıl böle 10li yaşlarını düşünyorumda aman aman...ay çok güzel heee

kızlar mini damlanın üürünlerinide ben çok beğeniyorum bi bkın isterseniz..annem bir takım almı geçn gün çok güzel siznlede paylaşım deidm

Son düzenleme:
kızlar mini damlanın üürünlerinide ben çok beğeniyorum bi bkın isterseniz..annem bir takım almı geçn gün çok güzel siznlede paylaşım deidm

Cnm odayı cok mrk ediyorum kiler demişsinde
Penceresi var dimi?
Bebişe gün ışığı gelsin

Huzurla uyusun odasında

Ay kızlar bende butikbebeden almıştım onlar geldi çok mutlu oldm birazdan koyarım çok tatlılar ya.hemde %100 cotton beğendim.

tulumu butıkbebeden krem renklı takımı chiccodan aldım bugun nasıl kızlar tuluma bayıldım

Eklentiler

• $cc.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $ilk kıyafetimiz.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…