- 8 Ağustos 2011
- 10.399
- 2.862
koca kolide gelmiş bende yukarda mutfakta kahve içiyodum herkes diyo şişme adama benziyo diye ahah
idil baby'de çok iyiymiş kartımın limiti açıldığında orda bitiricem bu ayda limiti
gerçekten idil baby nin kıyafetleri çok güzel ben kızıma idil baby almıştım desenleri çok güzel farklı diğerlerinden
online satıştan alıcam canım ben bayaa yerde satışı var aslında ama ürünlerin hepsi yok diyolar aradım bikaç yeri bakıcam artıkk :/
bizimki erkekmiş bugün öğrendik
vermişmisinnnn...
niyeküüü yemion mu sennn
boyum kısa dıyıp duruyon yaa hanı sen bana resım atcaktın hıııııııııııııııııı
senin kızını yerim benn yaaa off keşke hepımız yakın olsakkk bebelerle bırbırımıze gelır gıderdık
ama bnm bı ayağım ıstanbul zati.. belkı buluşuruz bellı mı olur
ay aminnnn bacımmm... bakalım nasıl olcaklar
vallahı bennn bu bebegımı cok merak edıyorum Aralı bu kdr etmemıştım..
ama bunu ... nasıl olcak hareketlı mı olcak kıme benzıcekkk vs. vs...
valla ben zorlanmadım hatta bu bebişi bilerek kışa planladık şimdi muğladayım burası çokkk sıcak bebek yazın doğsaydı nasıl bakardım bu sıcakda bilmiyorum
Bugun ikinci gözağrım Ömer Yiğit'imin dogum gunu..
Tam 3 sene once bugun saat 20:45 te dunyay geldi kuzum..
Babası dedesi anneannesi abisi ve sevenlerimiz ile birlikte hastanedeki heyecanlı bekleyişimiz bir anda hüzne dönüşmüştü.. Dünyay gözünü açar açmaz yogun bakıma girmişti kuzum.. Dogumundan 24 saat sonra görebildim onu.. Görür görmezde aşık oldum.. Her gun 5 dk sabah 5 dk aksam kuvozunun başına gidip gözümü bir saniye ayırmadan bakıyordum aşkıma .. Her tarafında hortumlar serumlar , sarılıktan ötürü mor ışıklar altında gözleri kumaşlarla kapatılmış halde yatıyordu.. Hele bazen ağlıyordu ya ona dokunamamak , sarılamamak beni kahrediyordu, eve gelip saatlerce ağlıyodum..
18 gun bekleyişten sonra kavuştuk kara kuzumuza , 6 Ağustos 2010 düğünümüz bayramımız şükür günümüz oldu.
Ve bugun 3 yaşında benim aslan parçam.. ışığım, yaşama sevincim annesinin babasının abisinin birtanesi.
Seni çok ama çok seviyorum kara gözlüm.
Kızımın cicileri geldi unnado'dan almıştım ya çok güzelleeerrrr ağlayasım geldi duygulandım çok :))
gizem aldıkların çok güzel güle güle kullan cnm
acaba markası ne dokuları nasıl ben netten kendime çok alışveriş yapıyorum ama kızıma alırken dokunmak istiyorum :26:
hazır sen almışsın dokunmuşsun memnunmusun aldıklarından eğer memnunsan bende alıcam
idili biliyorum bir arkadaş şiddetle tavsiye etmişti ama başka bir marka daha bulsam iyi olcak
bizimki erkekmiş bugün öğrendik
canım paylaş resimlerii merak ettim , hayırlı olsun bebişinin odası
Selam kızlar günaydın.. Hayırlı cumalar..
Bir haftadır giremiyorum inşallah herkes iyidir.
Beni hiç sormayın yaa. Benden geçen hafta ve bu hafta 2defa çamaşırıma aniden boşalan su bardağı altı kadar krem renkli kıvamlı sıvı geldi. Doktoru aradım çağırdı. Muayene etti rahim açılmış dedi.erken doğum riski varmış. Dogsa yaşamazmis minik kuzum.. aslında bebek gayet sağlıklıymis ona şükür ediyorum.
Hemen serum takıldı iğne yaptırdık. 10 gün yat hiç kalkma dedi. Tekrar gidecem sonra..
Annemi aradım gel yanıma ben sana bakarım dedi çok üzüldü kadın. Annemlere getirdi eşim de sağolsun. 5 gündür yatıyorum. Şimdi adanadaki doktoruma gidecem birazdan hem kontrol hem ayrıntılı ultrason için. Bana dua edin kızlar bebeğim benimle kalsın. Ben onu çok seviyorum..
Ben Aralı evimin karşısındaki final ana okuluna yazdırdım
Yürüyerek 2 dk. Ötekini babanneyle bırakır gider gelirim baharda da
Atarım pusete bebişi gider geliriz inşallahhhh
Ay cok heyecanlıyım yaa. Nasıl olcak iki çocuklu anne olmak..
Bu arada detaylı usg için eşim 3 Ağustos'a randevu almış
22 haftalık oluyor tam. Kuzummmmm nasıl büyüyecek kimbilir o güne dek.
amin cnaım sağol hepimiz histce bebği..ben hisstiimm..hepinmiz histcez kuzucuk..ne güzel akıl etmişssiniz hayırlı olsun hem odası hemde bebişin hareketleri darısı başıma :))
.
bek bir duygulandım snaırım ağlak içinde yer ara oldum..çok tuaf..allh bbeğini san abağışlmışş doğum günü kutlu olsun...
Bugun ikinci gözağrım Ömer Yiğit'imin dogum gunu..
Tam 3 sene once bugun saat 20:45 te dunyay geldi kuzum..
Babası dedesi anneannesi abisi ve sevenlerimiz ile birlikte hastanedeki heyecanlı bekleyişimiz bir anda hüzne dönüşmüştü.. Dünyay gözünü açar açmaz yogun bakıma girmişti kuzum.. Dogumundan 24 saat sonra görebildim onu.. Görür görmezde aşık oldum.. Her gun 5 dk sabah 5 dk aksam kuvozunun başına gidip gözümü bir saniye ayırmadan bakıyordum aşkıma .. Her tarafında hortumlar serumlar , sarılıktan ötürü mor ışıklar altında gözleri kumaşlarla kapatılmış halde yatıyordu.. Hele bazen ağlıyordu ya ona dokunamamak , sarılamamak beni kahrediyordu, eve gelip saatlerce ağlıyodum..
18 gun bekleyişten sonra kavuştuk kara kuzumuza , 6 Ağustos 2010 düğünümüz bayramımız şükür günümüz oldu.
Ve bugun 3 yaşında benim aslan parçam.. ışığım, yaşama sevincim annesinin babasının abisinin birtanesi.
Seni çok ama çok seviyorum kara gözlüm.
ay şu aral varya sen anltrken içimi ısıtıyor sevgi pıtrcığı aral..sorma adaş yaaa..
kınamak ıstemıyorum karnımda da bi tane var..
sen neden böyle yıyorsun dıyorum kım alıştırdı ? kendım alıştım dıo..
unıversıtede ve askerde ne yapcan .. orda böyle ayrı çatalı ayrı tabağı zor bulursun dedım.
birazda kibar bi çocuk 11 yaşında ama aral onun uzerıne atlayınca fln ayy offf canı cok yandııı dıye cıglık atıoo
aralda cok hareketlı yanı dengeyı bulana dek cnm cıkıoo..
aral onu opuyor sarılıyor hemen aralın elını ıtıyor ..
cok ılgıden hoşlanmıyor.
pazar gunu gıdıyor.. aral cok uzulecek . her gıdenın ardından ağlıyor saatlerce..
cok bağlanıyor bı kışıye
valla bende aralın gelecegı ıcın uzuluyorum bu kdr sevgı dolu bağlanınca tam bağlanan bı tip
anası gibi hep acı cekıcek dıye korkuyorum..
Allah yavrularımızı ıyı ınsanlarla karşılaştırsın..
ne canları yansın ne can yaksınlar
kızlar mini damlanın üürünlerinide ben çok beğeniyorum bi bkın isterseniz..annem bir takım almı geçn gün çok güzel siznlede paylaşım deidm