2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Mrb bebeginizin cinsiyetini kaçıncı haftada ögrendiniz 16+3 günlük gebeyim doktor 20 hafta söyleriz dedi

ne güzel yazmışsın esterya Allah size bağışlasın evlatlarınızı sağlıklı uzun ömürler versin aslan parcanızın doğum gününü kutlarım

Gizem seni tebrik ettim ama görmedin sanırım, sonraa deme beni teprik etmedin die

hemen olumsuzu düşünme canım .başka doktor yokmu madem çok endişelenıyorsan gidip bir görünsen için rahatlamış olur hem bebişini de görürüsn

Tetenoz asimi oldum azonce, ordaki aile hekimimede sordum, oda bekle biraz bebek yerlesmeye calisiyordur dedi, kendi doktorumda pimpiriklidir yanlis bisey yapayim hemen kizar bana ama oda korkulcak bisey yoktur ilk gebeligin endiselenme dedi, gitsemmiki baska doktora

ben 12 .haftamda öğrendim çoğunlukla 16.haftada kesinleştiriyor doktorlar. bilemıyorum makıneye ya da doktorun tecrubesine bağlı olarak değişiyor sanırım

Mrb bebeginizin cinsiyetini kaçıncı haftada ögrendiniz 16+3 günlük gebeyim doktor 20 hafta söyleriz dedi

Ohaa deseydin o doktora..Hiç soylemesin doğumda oğren bari
11.haftada başlıyor ucundan göstermeye

Yarın kontrolüm var sanırım doktor renkli doopler randevusu da vercek..Oruç tutmasammi acaba yarın, hava da
sıcak tansiyonum düşmesin bi de, kararsızım:26:

ben listeye ekliydim ama bi sorun oldu sanırım kendimi göremiyorum
yaş 27
istanbul
sat 9 mart
bdt 14 aralık
ilk olacak cinsiyetimiz erkek gizemcim eklermisin benide listeye

Kızımın cicileri geldi unnado'dan almıştım ya çok güzelleeerrrr ağlayasım geldi duygulandım çok :))

Ayyy evet yaa..Bir de okul var, hergün okula nasıl gidip gelinck bilmiyorum..
Kızlara babaanneleri bakar artık napiim

Ben Aralı evimin karşısındaki final ana okuluna yazdırdım
Yürüyerek 2 dk. Ötekini babanneyle bırakır gider gelirim baharda da
Atarım pusete bebişi gider geliriz inşallahhhh

Ay cok heyecanlıyım yaa. Nasıl olcak iki çocuklu anne olmak..

Bu arada detaylı usg için eşim 3 Ağustos'a randevu almış
22 haftalık oluyor tam. Kuzummmmm nasıl büyüyecek kimbilir o güne dek.

slm kızlar nasılsınız?
uzun zaman oldu yazamıyorum arada girip okuyorum sadece....
az önce doktordan geldim çok şükür bebeğimizin cinsiyetini öğrendik 19. haftada nihayet.
Allahın izni ile kızımız el salladı bu gün....

Ayyy ztn görünüşleri güzeldi
Yakınmanda beğenmene sevindim cano
Güzel günlere giysin Eylül'cümmm

koca kolide gelmiş bende yukarda mutfakta kahve içiyodum herkes diyo şişme adama benziyo diye ahah

idil baby'de çok iyiymiş kartımın limiti açıldığında orda bitiricem bu ayda limiti

surekli midem bulanıyorrrr yetter ama yaa offff..
yiyorum yemekten sonra bulanıyor
eğiliyorum bulanıyor
hızlı bı kac sey yapayım bulanıyor
acıkayım bulanıyor..

((((((

öğürmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…