2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
idil baby'den alıcağımm çok şey var harikalar gerçekten.uyku setleri battaniye ve nevresimleride jua'dan alıcam sanırıımm iyiymiş çokk:44:

kızlarrr kızımız geliyorrrr:KK52::KK52:

Hemen durmadan alışveriş yaptım butikbebeden. çok hevesliyim ayyyy

birazdan koyarım fotoları

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bugun ikinci gözağrım Ömer Yiğit'imin dogum gunu..

Tam 3 sene once bugun saat 20:45 te dunyay geldi kuzum..

Babası dedesi anneannesi abisi ve sevenlerimiz ile birlikte hastanedeki heyecanlı bekleyişimiz bir anda hüzne dönüşmüştü.. Dünyay gözünü açar açmaz yogun bakıma girmişti kuzum.. Dogumundan 24 saat sonra görebildim onu.. Görür görmezde aşık oldum.. Her gun 5 dk sabah 5 dk aksam kuvozunun başına gidip gözümü bir saniye ayırmadan bakıyordum aşkıma .. Her tarafında hortumlar serumlar , sarılıktan ötürü mor ışıklar altında gözleri kumaşlarla kapatılmış halde yatıyordu.. Hele bazen ağlıyordu ya ona dokunamamak , sarılamamak beni kahrediyordu, eve gelip saatlerce ağlıyodum..
18 gun bekleyişten sonra kavuştuk kara kuzumuza , 6 Ağustos 2010 düğünümüz bayramımız şükür günümüz oldu.

Ve bugun 3 yaşında benim aslan parçam.. ışığım, yaşama sevincim annesinin babasının abisinin birtanesi.

Seni çok ama çok seviyorum kara gözlüm.

Maaşallah arkadaşım ne de güzel yüzlü bir melek Ömercik..resmi de çok güzel çıkmış..Hep böyle güler yüzlü ve sağlıklı olsun inşallah..Doğum günü kutlu olsun, sevgiler..

canıım idilden daha hiç almadım alıcam ama bekle biraz aldığımda geldiğinde söylerim :))
unnado'dan aldım gün gün açılan butiklerden bikaçından aldım ama isimlerini hatırlamıyorum butikleriinn sadece 1 tanesi özge minipopmu ne öyle bi butikti heraldee :)

anladım cnm bende bakınıcam artık ayrıntılıya az kaldı onuda atlatayım şu %80 biran önce %100 olsun kimse tutamıcak beni :21:

Ay kızlar bende butikbebeden almıştım onlar geldi çok mutlu oldm birazdan koyarım çok tatlılar ya.hemde %100 cotton beğendim.
sağlıcakla güle güle güzel günlerde giydir inşallahhhh :KK9::KK9:

tulumu butıkbebeden krem renklı takımı chiccodan aldım bugun nasıl kızlar tuluma bayıldım

hepsi çokkkkk güzel :KK16:

kızlarrr kızımız geliyorrrr:KK52::KK52:

Hemen durmadan alışveriş yaptım butikbebeden. çok hevesliyim ayyyy

birazdan koyarım fotoları

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun sağlıcakla gelsinler inşallah :KK49:
hepiciği şeker gibin alışveriş beni çağırıyor :18::18::18::18::18::18:

bugün rutin kontrolüm vardı doktarm bana kafasında kist olduğunu ama bunun ilerleyen haftalarda da gececeğini söyledi bu yüzden 3 lü tarama istedi.annelik ya içim burkuldu.yüreğim tarifi olmayan bir sızıyla kaplandı.dua ediyorum yavrum için ve herkesin yavrusu için .ne olur sizde bu güzel günlerde bize de dualarınızda yer verin.kalben,bedenen ve ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımz olur inşaallah.

Son düzenleme:
Cnm odayı cok mrk ediyorum kiler demişsinde
Penceresi var dimi?
Bebişe gün ışığı gelsin :KK66:

Huzurla uyusun odasında

ay canım bu evde bu oda önceden mutfakmış..sonra orası kiler olmuş.tezgah fln varmış düşün..orayı krıdırdım flnn..kapıdan girince tam karşında pencere..solda iki kaplı gardolabı koyduk..sağ tarafada yatağı gelcek inşllh.. $2013-07-18 11.11.01.jpg $2013-07-18 16.43.33.jpg $2013-07-18 16.43.52.jpg

eşim boyamadan önce yazı yazdıı..
tablonn altına bbeğin yata gelcek ama oraya bira zbüyüdümü yatıck..gardolabada eşyacıklrı..
ilk zamnalrda bebşikte yatrcasm onu..hani hasır bambudan oluyorya ayaklı öle

Son düzenleme:
bugün rutin kontrolüm vardı doktarm bana kafasında kist olduğunu ama bunun ilerleyen haftalarda da gececeğini söyledi bu yüzden 3 lü tarama istedi.annelik ya içim burkuldu.yüreğim tarifi olmayan bir sızıyla kaplandı.dua ediyorum yavrum için ve herkesin yavrusu için .ne olur sizde bu güzel günlerde bize de dualarınızda yer verin.kalben,bedenen ve ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımz olur inşaallah.

ayy canım sen o tatlı canını üzme kuzum ne olur..geçer o benim arkdaımın yegnndede vardı..ama şimdi zıpır çok tatlı tostos bir şey kuzum çok tatlı balım benim..sen yüreğini ferah tut ..rabbimn izni ile bu ayın hürmettine yüreğini ferhlatır kuzum bebğine de şifa verr cnmm

günaydın kızlaaaarrr bugün teyzemin kızı doğum yaptı açılması olmamış sezeryan olmus . canlarım yaaaa onlar kocaelide gidemiyorum içim burkuldu face de resmini görünce TEYZE OLDUMMMM yaniii :KK52::KK52::KK52:

bu arada benim aşı yerim dün gece beni hiç uyutmadı çok huzursuzdum dün gecesabaha kadar uyuyamadım :KK49:

Günaydın arkadaşlar,

Gizli takipçilerdenim bende ama uzun zamandır giremiyordum, umarım herşey yolundadır, herkes iyidir.
En son oğlum olacağını yazmıştuım buraya, doktor %70 erkek demişti. Bende hiç şaşırmamıştım çünkü başından beri herkes oğlum olacağını tahmin ediyordu ilginç bi şekilde, bende çabucak kabullenip alışmıştım bu fikre.
Salı günü kontolüm vardır veeeee şok! kızım olacak inşallah:)
içten içe de kız istiyomuşum çok mutlu oldum:)

Selam kızlar.. Dün doktora gittik. Kızım ve ben sağlıklıymisiz doktor stres yapma rahimde açıklık yok şuan dedi. Çok mutlu oldum. Bebeğimde 19+3dü ama ultrasona göre 20+3 muş. :nazar:
Bende bir hevesle gittim kızıma bir sürü birşeyler aldım :KK17:

Önümüzdeki hafta tetenoz aşım varmış. Salı günü de ayrıntılı ultrason için gün aldık. Inşallah oradanda güzel haberlerle döneriz. Bu arada bir de kalp taraması istedi doktorum bebek için. Dün onuda yaptırdık temiz çıktı.

Zilli dün poposunu dönmüştü yüzünü göstermedi salı günü inşallah gösterir.

Idil bebeden aldım çoğu şeyini en kısa zamanda eklicem buraya. 10lu hastane çıkışı, ayrı yelekli bi takım , önlük , atlet kilot takımı , yedek emzik le yedek askı,banyo havlusu, penye battaniye ,organik banyo süngeri , çorap , elbise , çıtçıtlı badi , falan filan bir sürü şey aldım :KK1:

Selam kızlar.. Dün doktora gittik. Kızım ve ben sağlıklıymisiz doktor stres yapma rahimde açıklık yok şuan dedi. Çok mutlu oldum. Bebeğimde 19+3dü ama ultrasona göre 20+3 muş. :nazar:

Önümüzdeki hafta tetenoz aşım varmış. Salı günü de ayrıntılı ultrason için gün aldık. Inşallah oradanda güzel haberlerle döneriz. Bu arada bir de kalp taraması istedi doktorum bebek için. Dün onuda yaptırdık temiz çıktı.

Idil bebeden aldım çoğu şeyini en kısa zamanda eklicem buraya. 10lu hastane çıkışı, ayrı yelekli bi takım , önlük , atlet kilot takımı , yedek emzik le yedek askı,banyo havlusu, penye battaniye ,organik banyo süngeri , çorap , elbise , çıtçıtlı badi , falan filan bir sürü şey aldım :KK1:

çok sevindim canım gözün aydın bak bebişte önden gidiyomuş maşallah maşalahh
baya bişiler almışsın seninkileri bir yere not etmeliyim organik banyo süngeri benim hiç aklma gelmezdi :) resimlerini ekle merak ettim bende buğün alt açma minderi aldım sosyete pazarsından nette pahalıydı pazardan uygun buldum zaten ev içinde kullanıcam bide dışarı için alıcam

idil bebe adanadaymış bende bakayım dedim bayilerine bak demen çok iyi oldu canım yaaaa teşekkür ederim bende burda oturuyorum ama buralı olmadığım için bir yer bilmiyorum

X