- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
deniz tatlum senin yiğende ayrı alem miş hiiikız onunla baş edilirmi öyle ayrı çatal yok tabak üç çeşit yemekte yandınız o ne yahu neden öyle alıştı ??? iLerde değişmesse Allah hatununa yardım etsin
benim de en korktuğum şey lohusalık depresyonu. Kışın en karanlık zamanı doğum yapacağız, istediğimiz ger zaman çıkamayacağız...
Canım baktım siteye, bizim alacağımız var. Ama travel sistem diye arayınca çıkmıyor. Bebek arabalarının ilk sayfasında var. Kırmızı, mavi ve siyahı var. 879 lira. Oto koltuğu sayfasında da sadece siyah otokoltuğu var, o da 429 lira. Yani toplamda 1308 lira ediyor. Birçok yere göre daha uygun. Portbebeyi göremedim.
Chicconun diğer arabalarını da inceledim mağazada. Onlar da kaliteli. Ama onlarda 360 derece dönme yok. Bi de oto koltuğu arabanın iskeletine monte edilmiyor. Pusetin içine koyuluyor. Kaba oluyor bence.
Nisan Mayıs'a kadar nasıl dayanacaksın evde? Çatlarım ben. Yakın bir arkadaşım 1,5 yıl önce aralığın ortasında doğum yaptı. 20 gün dayanabildi, çıktılar çocukla alışveriş merkezine. Maşallah çocuk da nasıl sosyal ve canayakın oldu bir görseniz. Onun görümcesi de ondan 1 hafta önce doğum yapmıştı. O hiç çıkarmadı çocuğu doğru dürüst, çocuk hala 3 kişiyi yan yana görse korkuyor. Dışarı çıkanın bünyesi de daha sağlam. Tabi çocuğun durumuna göre davranmak lazım ama ben erken çıkarırım herhalde.
Yarın doğum günü mü yaniiii=))))
ben ordan alırım ikisini canım o zaman burda bostancıda yeri herşey var zatenn..
ya öyle diyorumda ben 1 gün evde kalsam çatlarım dayanamam heralde
çok haklısın bişey anlamıyo çıksada falan diyoruz ama gayet ileriki dönemleri etkileyen bi durum ama o karda kışta nasıl olucak bilmiyorum :/
bide bişey sorucam o oto koltuğun altındaki gri aparat çıkıyomudur acaba öyle elde taşımak çok zor oluurr
Evet cnm bugun miniğimin dogum gunu...
Çıkıyormuş. Benim de aklıma geldi o. Yine de teyid edeceğim mağazada. Yoksa taşıması zor olur.ben ordan alırım ikisini canım o zaman burda bostancıda yeri herşey var zatenn..
ya öyle diyorumda ben 1 gün evde kalsam çatlarım dayanamam heralde
çok haklısın bişey anlamıyo çıksada falan diyoruz ama gayet ileriki dönemleri etkileyen bi durum ama o karda kışta nasıl olucak bilmiyorum :/
bide bişey sorucam o oto koltuğun altındaki gri aparat çıkıyomudur acaba öyle elde taşımak çok zor oluurr
Merhaba benim ilk kızım da aralıkta doğdu kışın daha rahat bence zaten evden çıkmıyosun yaza kadar büyüyor o zaman doğudaydık biz kar dizleri geçiyordu ama çok rahat oldu soğuğa dayanıklı hem kışın hiç hasta olmaz kızım yaşayınca anlıycaksınız inan en güzeli kış bebişi
sorma adaş yaaa..
kınamak ıstemıyorum karnımda da bi tane var..
sen neden böyle yıyorsun dıyorum kım alıştırdı ? kendım alıştım dıo..
unıversıtede ve askerde ne yapcan .. orda böyle ayrı çatalı ayrı tabağı zor bulursun dedım.
birazda kibar bi çocuk 11 yaşında ama aral onun uzerıne atlayınca fln ayy offf canı cok yandııı dıye cıglık atıoo
aralda cok hareketlı yanı dengeyı bulana dek cnm cıkıoo..
aral onu opuyor sarılıyor hemen aralın elını ıtıyor ..
cok ılgıden hoşlanmıyor.
pazar gunu gıdıyor.. aral cok uzulecek . her gıdenın ardından ağlıyor saatlerce..
cok bağlanıyor bı kışıye
valla bende aralın gelecegı ıcın uzuluyorum bu kdr sevgı dolu bağlanınca tam bağlanan bı tip
anası gibi hep acı cekıcek dıye korkuyorum..
Allah yavrularımızı ıyı ınsanlarla karşılaştırsın..
ne canları yansın ne can yaksınlar
ayyyy ciddimisinnasıl sevindim anlatamam inş. rabbimin izniyle atlatıcaz o günleri bizim ev yeni ee eşimde tek çalışıcak bebişte olucak işimiz zor gibi geliyo oda tutturdu klima taktırıcam olmadı kombiyi yakmayız diyo bakalım neler olacak :44:
ayyy kuzum gerçekten zor dediğin gibi bunun binbir türlü hali var askerlikte değişir belkiya rabbimin gönlüne güç gitmesin tabi ama bende erkek gibi kızı ve kız gibi narin erkeğe deli oluyorum çok tuhaf ya benim eşimin yiğenide öğle kız çocuğa çekil desin annesi ya da ardaaaaa diye sesini yükseltsin çocuk 1 ay bize gelmiyo pancar gibi oluyo çok şaşırıyodum ilk zamanlar hani erkek ya biraz daha yırtık filan olur yokkk bizim kinde rabbim hayırlı evlatlar versin tabi Allah ablana yardım etsin bakalım biz kimlerle cebelleşicez
bu arada içimde güm güm bişiler oluyo benim zilli dansçımı olucak nedir
hiii bide 1 kilo vermişimşaştım kaldım afalladım yediğimi normal insan yemiyo yani 49 kiloyum 4,5 aylığım sıkıntı yoktur inş. yavru ama zaten boyda yok
valla ben zorlanmadım hatta bu bebişi bilerek kışa planladık şimdi muğladayım burası çokkk sıcak bebek yazın doğsaydı nasıl bakardım bu sıcakda bilmiyorumayyyy ciddimisinnasıl sevindim anlatamam inş. rabbimin izniyle atlatıcaz o günleri bizim ev yeni ee eşimde tek çalışıcak bebişte olucak işimiz zor gibi geliyo oda tutturdu klima taktırıcam olmadı kombiyi yakmayız diyo bakalım neler olacak :44:
ayyy kuzum gerçekten zor dediğin gibi bunun binbir türlü hali var askerlikte değişir belkiya rabbimin gönlüne güç gitmesin tabi ama bende erkek gibi kızı ve kız gibi narin erkeğe deli oluyorum çok tuhaf ya benim eşimin yiğenide öğle kız çocuğa çekil desin annesi ya da ardaaaaa diye sesini yükseltsin çocuk 1 ay bize gelmiyo pancar gibi oluyo çok şaşırıyodum ilk zamanlar hani erkek ya biraz daha yırtık filan olur yokkk bizim kinde rabbim hayırlı evlatlar versin tabi Allah ablana yardım etsin bakalım biz kimlerle cebelleşicez
bu arada içimde güm güm bişiler oluyo benim zilli dansçımı olucak nedir
hiii bide 1 kilo vermişimşaştım kaldım afalladım yediğimi normal insan yemiyo yani 49 kiloyum 4,5 aylığım sıkıntı yoktur inş. yavru ama zaten boyda yok
Çıkıyormuş. Benim de aklıma geldi o. Yine de teyid edeceğim mağazada. Yoksa taşıması zor olur.
yyaaaa o nası bişey aceppp inşallah yaşamayızzz
bizim ev merkezi sistem.. kendim ayarlıyamıyorum ısıyı..
evet bizim üşütmememiz lazımm.. hemen geçer bebeğe Allah korusun
birde çocuklar okuldan hastalıkgetırcek eve
Allaha emanet olsunlar inşallahhh kuzuum
Kizlar sabah yazdim ama arada kaynadi, tecrubeli hamilelere sorum, bebegin tekmeleri cok canimi acitiyor, cok sert bu normal mi sanci yapiyo acaba bi derdi mi vardir
aile hekimim sormustu en son ne zaman kan sayımı yapıldı diye 1 ayı geçti deyince yaptı canım bu arada aşı hiç acıtmıyo . agrı falanda yok bakalım ilerleyen saatlerde ne olcak. buarada 2 haftadır hiç kilo almamışım ödem varmı diye kontrol ettiler ödemimde yok şükür
kızlar hasta oluyorum başım çok ağrıyor sabahtan beri
boğazımda şişti öksürüyorum.hay allah nerden çıktı şimdi bu hastalık yahu
yarında dinlenemicem kadın çağırdım temizliğe mecburen peşinde dolanmam gerek.
camlar silinip perdeler yıkanıcak çok iş var
Tam olarak kasiklarimda deil, ben bebegi hissedeli 2 hafta oldu, arada gobegimin pit pit disari attigida oluyordu, ama 2 gundur cok rahatsiz surekli hareket halinde doktoru ardim 2 gun yok, pazartesi gel bakalim dedi detaylida bakmisti hersey normaldi insallah biseyi yoktur bebisimin