2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar benim bebegim öyle cok fazla oynamıyor gunde biryada iki hafif bir şey hissediyorum sanki, sizinkiler gundkaç defa oynuyor.

kuzm oruç mu tutuyorsun rabbim kabul etsin gerçekten sabır versin dayanabiliyosun demek maşallah ...bi sakıncası yokmuymuş ?

Kızlar benim bebegim öyle cok fazla oynamıyor gunde biryada iki hafif bir şey hissediyorum sanki, sizinkiler gundkaç defa oynuyor.

canm sen ndaha tecrubelisin tabi bana göre ama ben pıt pıt sürekli hareket halindeyim :44: bebişim mi bilmiyorum dr. söledim de oda sadece baktı erken ama dedi 17 haftasındayken ama zayıf olduğundan olabilir dedi :44:Benim kız biraz zilli galiba

Zaten bizim haftalarımızda kemik ve kasları 20. haftalara göre daha güçsüz olduğundan hissedilmemesi çok normalmiş bende iple çekiyorum o günleri

Benim oglanlar sanki dah zıpırtı bu daha nazlı ve sakin gibi, bende endişeleniyorum acaba ters gidcen bişi mi var diye :)

Neyse 2 haftya kadar iyice haraketlenmezse darbe yapıp duruma el koyacagım :)

Benim oglanlar sanki dah zıpırtı bu daha nazlı ve sakin gibi, bende endişeleniyorum acaba ters gidcen bişi mi var diye :)

Neyse 2 haftya kadar iyice haraketlenmezse darbe yapıp duruma el koyacagım :)

Canm Allah korusun... Zaten sürekli endişe halindeyiz tadını çıkaramıyoruz ki Rabbim koruyor onları

Kulaktan dolma bişi öğrenmiştim erkek bebişler kız bebişlere göre daha hareketli olurmuş ilk haftalarda herkez diyodu bebişim kıpır kıpır benim ki hareketsiz yatıyodu kafalarına göre takılıyolar

Canım benim de doktorum 2 li testten sonra direk 4 lü testi yaptırdı . 3 lü teste gerek görmedi .. Çok şükür 4 lü testimin sonucu da iyi geldi .. Darısı başına

Bugün Sağlık Ocağında tetanoz aşısı oldum kızlar .. Kolumda ağrı ve halsizlik var ama normal demişti ebe ..

Lusnica seninle aynı gündeymişiz. Benim de bırak kanat çırpmayı, resmen tekme atıyor haydut, kardeşim önce ne güzel dönüyordu, kalkış yapıyor gibiydi uçak modunda,şimdi bildiğin kum torbasına geçiriyor.. Sabah da saat 5-6 gibi dürtüyor. Kalkıp bir bardak süt içip bir avuç badem-ceviz yiyorum susuyor

Bu tetanoz aşısından doktor bana hiç bahsetmedi ya. Yaptırmak çok mu gerekli bu aşıyı??[/QUOTE]

evet aynı gündeyiz :)) açken doğru diyosun acıktım diye dürtüyorrr.... benimkisi dürtüyo bakalım yeni başladı daha doğrusu sıklaştı... tabi 5. ayda yaptırmak gerekiyor ihmal etmee

canım slm bende ara ara hissediyorum ama öle aman aman değil... sırt üstü yattığımda azcık pıt pıt atıor

dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk, sanki herzamanki gibiydi biraz daha uzun sürdü sadece
yine siyah beyaz inceledi dr
ama öyle bütün organları parmakları falan tek tek saymadı :44: hep öyle olduğunu duymuştum...
bebişin duruşundan çok ii pozlar yakalayamadığını, sonra yakışıklı pozlarından yakalayınca renkli de verceğini söyledi
benim de ara sıra aşağıda ufak sancılar olduğu için bebek biraz altta mı duruyo diye sordum hayır normal dedi
sakin bi muayeneydi :107: neyse ki herşey yolunda allaha şükürler olsun...

Fıstığım beşiği geçiştirirz derken yanlış anlattım haklısın
yani beşik bulunur her yerde sepet beşiklerden var e bebek de chicco nun uygun fiyatlısı vardı beğenmiştim ben
hala var mı bilmiyorum tabi
O anlamda dedim=)

Gunaydın kızlar yaklasık 3 aydır gecelerı resmen yatakta semazen gıbı donup duruyorum hıc uykumu alamıyorum yattıgım tarafım acıyo sureklı bı saga bı sola yatmasam daha cok dınlenıcem resmen

Aynı ben=))
geç kalkıyoum ama uyuduğumdan hiç bir şey analamıyorum
iftar zaten geç yiyip yatınca uyuyamıyorum
Sahura kadar otursam iyice aptal oluyorum.
Kalk sahur hazırla toparla yat 5 i buluyor zaten.Yattığım zamanlarda da hiç uyumamıyorum
Dön Allah dön fırfırfırfır

Hehehehe bu babaların kaderi bu=)
benimki de 20 dk bekliyo atmıyo oğluş
sinir geliyor bizimkine ,ayıp artık bu kadar bekledim ya diyo=))

anladım papatyacım
ben de daha sonra işe yaramicak 2 şey olcağına birini geçiştirebilirmiyim diye düşünüyorum da ondan sordum bi yolu varsa ben de öğreniyim
sepet + beşik ikisi de işe yaramicak daha sonra
beşik daha uzun ömürlü evet ama sepetlerden almayı da çookkk istiyorum
sonra onları kaldıracak yer aricaz
bakalım hayırlısı olsun

Benimde aynen öyle canım

canım slm bende ara ara hissediyorum ama öle aman aman değil... sırt üstü yattığımda azcık pıt pıt atıor

Şu an topik de kimse yok ama umarım okuyan olur

Kızlar ben dün bi yere gittim BEBEK ODASI için.

Sizler için bir kaçının markasına baktım.
Çok çeşit va hepsinde marka yazmıyordu ama bazılarında BELİS yazıyordu.
Belki duymuşsunuzdur
Hem çok şık kibar hem de fiyatları uygun.
Ben 3 kapılı dolap,şifoniyer bi de yatak baktım.Yataktan küçük beşikten büyük.
Sallanabiliyor da isterseniz sabiteyebiliyorsunuz da
Pazarlıkla uzayan yataklı takımlardan 2000 e,uzamayan ama geniş yataklardan 1700e çıkarız gibi duruyor
Ben uzayan almıcam çünkü oğluma 3-4 yaşına gelince arabalı yataklardan alma hevesim var
Eşim kaliteli de buldu .O bembeyaz istiyor.
İstediğiniz gibi yapıyorlar taşını pulunu kulbunu falan.

Değişiklik yapabiliyorsunuz.
İsteyen olursa açık adres bulurum size İst dakiler gider bakar.

Adamdan komisyon alcam ne çok reklam yaptım=)))

tatlim biz sata göre 20+1 usgye göre 21+5 iz ve maşallah benim kız gün boyu en az 10kere hareket ediyo çok hareketli=))sen kaçinci haftandasin bi hafta öncesine kadar bende tam hissetmiyordm ama şimdi çok net hissediyorum merak etme seninki biraz nazli galiba ondandir

kızlar yatak odasını dip köşe 2 saattir temizledim ancak bitti ama içime sindi. şimdide salonu temizliyim yavas yavas yoksa kahrımdan hasta olucam

slm kızlarr biz geldik..
bugün dr kontrolüne gittim. bebeğim kesin erkek:)) oylamada kızı işaretlemiştim siz 1 eksik kız sayın:)
kasık ağrım sancılanmalarım oluyor dedim dinlen dedi.
aşırı ve koyu sarı akıntım var dedim , idrar-kan testi vedim.
oruç tutma kesinlikle bol su iç dedi.
ayrıntılı ultrasonu sordum başka bir dr a yönlendirdi. 380 tl ücreti. 22. hafta da yaptır, sonucu kötü çıkarsa (Allah korusun) gel muhakkak dedi.
belki işinize yarayan şeyler olur diye yazdım uzun uzun.
anladığım kadarıyla biz çok stres yapıyoruz kendimize. dr bütün şikayetleri sıradanmış gibi gördü. demem o ki çok takılmayalım en iyisi.
hımm bu arada benim kızamıkçığa ve kızamığa karşı bağışıklığım yok hiç geçirmedim. sordum hangi aylarda rastlanıyor korkuyorum dedim. o da bu haftayı atlatırsan bişey olmaz dedi.
pakizeg di sanırım saol cevabın için cnm. sanırım su çiçeği değilim. Allah ın izniyle bu haftayıda atlatırsam bebeği zararı olmazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…