2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Evet ben de nefret etmiştim her birinden. O ilk üç ay gerçekten bir felaket geçiyor..en kötüsü de mide bulantısı , dayanacak gücü kalmıyor insanın..ama geçiyor çok şükür merak etme..:)

Fıstığım senin bebeişin kız mıyıd?
Benim ki solda ve erkek=)
Merak ettim de
yok tatlım, benim de erkek ve sağda kıpırtılar
herzaman tutmuyo o teoriler

benim ilk çcuk ya
dolap şifoniyer falan kesin lazım
Beşiği geçiştirebilirm tabi ama diğerleri mecbuuuur
beşiği geçiştirebilirim derken?
ben de küçük sevimli sepetlerden istiyorum ama beşik olmadan direk bazalı yatağa da geçilmez sanırım
beşiği nasıl geçiştirebiliriz canım?
buarada o mobilyacının adını öğrenince paylaş mutlaka canım, takipteyiz

bu nasıl sizce kullanan birileri oldumu,
ben 150*150 bir yatak yaptırıyorum,
dolap şifonyerde ikeadan düşünüyorum bu kullanışlı gibi birşey videosunuda izlemenizi tavsiye ederim.
Meet the 4moms mamaRoo - YouTube
amanit canım bu nerde satılıyor fiyatını biliyormusun?

canım kegel egzersizlerinide yap bence faydasını görürsün muayeneye kadar rahatlatır seni

Geçecek geçecek,
Hemde öle bir anda bitecekki farketmiyeceksin bile. Ben günlerce sadece tost yedim

amanit canım bu nerde satılıyor fiyatını biliyormusun?
Sadece jokerde satılıyor diye biliyorum. 599 tl galiba. Ama daha uygunlarınıda buldum:)

Kızlar bnmde ayaklarım cok ağrıyor
Bu durum geçicidir umarım. Evde misafirim var haliyle yoruluyorum
Ondan mı acaba ?
Eşim biraz masaj yaptı ama geçmedi
Hiç Halimde yok valla inşallah geçer sürekli uzatma isteği duyuyorum bacaklarımı

Cemredeniz canım bu haftalarda hem tansiyonumu düşük oluyormuş hem de vücudumuz su topluyormuş.Doktorum kendimi hep yorgun hissedeceğimi, başımın döneceğini, ayaklarımın şişeceğini falan söylemişti.Hakikten de öyle zombi gibiyim

bnmde tansıyonum hep dusuk . Su tutmamak ıcın sık sık dınlenıyorum bol su ıcıyorum tuzuda azalttım allaha sukur daha odem falan yok

Gunaydın kızlar yaklasık 3 aydır gecelerı resmen yatakta semazen gıbı donup duruyorum hıc uykumu alamıyorum yattıgım tarafım acıyo sureklı bı saga bı sola yatmasam daha cok dınlenıcem resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…