mdaa,
serapbebekistiyo,
sahraizmir
kızlar günaydın nasılsınız?
aynı sorun bende de var canım. 8-5 çalışıyorum sürekli oturmaktan ayaklarım davul gibi oluyor. elimden geldiğince uzatmaya çalışıyorum.
bende tansiyon 8-4 yada 7-4 şeklinde çok çok düşük. doktorum gebelikten dolayı normal diyor yapacak bişi yok. tuzu fazla tüket diyor. tuz ödem yapuyor. napacağımı şaşırmış durumdayım. yorgunluk ve halsizlikte cabası. inşallah atlatırız bu günleride.
günaydııınn
serapbebekistiyo,
sahraizmir
kızlar günaydın nasılsınız?
Kızlar bnmde ayaklarım cok ağrıyor
Bu durum geçicidir umarım. Evde misafirim var haliyle yoruluyorum
Ondan mı acaba ?
Eşim biraz masaj yaptı ama geçmedi
Hiç Halimde yok valla inşallah geçer sürekli uzatma isteği duyuyorum bacaklarımı
aynı sorun bende de var canım. 8-5 çalışıyorum sürekli oturmaktan ayaklarım davul gibi oluyor. elimden geldiğince uzatmaya çalışıyorum.
Cemredeniz canım bu haftalarda hem tansiyonumu düşük oluyormuş hem de vücudumuz su topluyormuş.Doktorum kendimi hep yorgun hissedeceğimi, başımın döneceğini, ayaklarımın şişeceğini falan söylemişti.Hakikten de öyle zombi gibiyim
bende tansiyon 8-4 yada 7-4 şeklinde çok çok düşük. doktorum gebelikten dolayı normal diyor yapacak bişi yok. tuzu fazla tüket diyor. tuz ödem yapuyor. napacağımı şaşırmış durumdayım. yorgunluk ve halsizlikte cabası. inşallah atlatırız bu günleride.
bnmde tansıyonum hep dusuk . Su tutmamak ıcın sık sık dınlenıyorum bol su ıcıyorum tuzuda azalttım allaha sukur daha odem falan yok
Günaaaydıııın milleeeet!!!
günaydııınn