2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
mdaa,
serapbebekistiyo,
sahraizmir
kızlar günaydın nasılsınız?

Kızlar bnmde ayaklarım cok ağrıyor
Bu durum geçicidir umarım. Evde misafirim var haliyle yoruluyorum
Ondan mı acaba ?
Eşim biraz masaj yaptı ama geçmedi
Hiç Halimde yok valla inşallah geçer sürekli uzatma isteği duyuyorum bacaklarımı

aynı sorun bende de var canım. 8-5 çalışıyorum sürekli oturmaktan ayaklarım davul gibi oluyor. elimden geldiğince uzatmaya çalışıyorum.

Cemredeniz canım bu haftalarda hem tansiyonumu düşük oluyormuş hem de vücudumuz su topluyormuş.Doktorum kendimi hep yorgun hissedeceğimi, başımın döneceğini, ayaklarımın şişeceğini falan söylemişti.Hakikten de öyle zombi gibiyim:KK52:

bende tansiyon 8-4 yada 7-4 şeklinde çok çok düşük. doktorum gebelikten dolayı normal diyor yapacak bişi yok. tuzu fazla tüket diyor. tuz ödem yapuyor. napacağımı şaşırmış durumdayım. yorgunluk ve halsizlikte cabası. inşallah atlatırız bu günleride.

bnmde tansıyonum hep dusuk . Su tutmamak ıcın sık sık dınlenıyorum bol su ıcıyorum tuzuda azalttım allaha sukur daha odem falan yok

Günaaaydıııın milleeeet!!!:nazar::nazar::emir_bebek:

günaydııınn

Gunaydın kızlar yaklasık 3 aydır gecelerı resmen yatakta semazen gıbı donup duruyorum hıc uykumu alamıyorum yattıgım tarafım acıyo sureklı bı saga bı sola yatmasam daha cok dınlenıcem resmen

günaydın canım iyiyim geçmişi okuyodum. gene işe geldim sabah sabah. çok zor kalkıyorum yataktan bi an önce izne çıkmak istiyorum artık :) sen nasılsın?

bende senin gibiyim canım. geldim işe ama eve gitmek istiyorum en acilinden çok sıkldım artık çalışmaktan :KK43: çok şükür onun dışında iyiyim.

bende senin gibiyim canım. geldim işe ama eve gitmek istiyorum en acilinden çok sıkldım artık çalışmaktan :KK43: çok şükür onun dışında iyiyim.

aman canım derdimiz bu olsun :nazar: bu arada bebeğin tekmelerinden bahsediliyo. ben de bebeğimi hissediyorum, içimde döndüğünü bazen de içerden minik kıpırtılar hissediyorum ama dışarıdan anlaşılacak güçlü bi tekme olmadı henüz. elim karnımda geziyorum bütün gün. babamız da çok hevesli akşamları eli karnımda sürekli hissedeceği anı bekliyor :KK1:

Gunaydin bacilar cok sukur bebegimi gordum ve bir kizim daha oluyor 200 gr cok sujur sagligi iyi ayrintili ultrason istedi sadece biZden bukadar sadece 2 kilo aldim :)

Gunaydin bacilar cok sukur bebegimi gordum ve bir kizim daha oluyor 200 gr cok sujur sagligi iyi ayrintili ultrason istedi sadece biZden bukadar sadece 2 kilo aldim :)
canım çok sevindim güzel haberlerini okuyunca, bayadır girmeyince endişelenmeye başlamıştım valla...

GÜNAYDIN herkese,

bugün çok enerjisiz bir gün,inanılmaz yorgunum,dün gece 1 saat arayla uyandım ,hele tuvalete gitme seferlerimi saymıyorum.
şuan şirkette masa üzerine gömülüp uyuya bilirim,yatağında olanlar çok şanlı oh gömülün yastığınıza çıkmayın.

merhaba 18+4 günlük olduk biz kızlar hareketlerini tam olarak nasıl hissediyosunuz bide tetanoz aşısı yaptırdınzmı

mrb hanımlar.uzun zaman oldu başlıga yazmayalı.
gebeligimin ilk zamanlarında yazmıstım ama sonrasında hıc vaktım olmadı.
bende aralık annesı olacagım ins.
en son kontrolümüzde 2 tarama testı yaptırdı doktorumuz.
sonucum cok şükür iyi cıktı ama bu seferde 4 lü tarama istedi.
sizlerde 2 liden sonra 4 lü mü yaptırdınız?
güya bu 3 lü taramadan daha güvenirlirmiş.
sizler ne durumdasınız acaba?

canım çok sevindim güzel haberlerini okuyunca, bayadır girmeyince endişelenmeye başlamıştım valla...

Canim iyiyiz biz yeni geldik turkiyeye anca evin isleri daha bugun gidebildim 18+3 olmusuz cok sukur sende haberler nasil bebis cinseyeti bellimi annesi bizim bbekler cok narin

merhaba 18+4 günlük olduk biz kızlar hareketlerini tam olarak nasıl hissediyosunuz bide tetanoz aşısı yaptırdınzmı

merhaba canım beni içerde dürtüyor. o dedikleri gibi kanat çırpma damar atması gibi değil baya dürtüyo :)

ben evlenmeden önce tüm dozlarımı yaptırmıştım hemşire dr una gene bir danış gerekirse 1 doz yaparız dedi...

mrb hanımlar.uzun zaman oldu başlıga yazmayalı.
gebeligimin ilk zamanlarında yazmıstım ama sonrasında hıc vaktım olmadı.
bende aralık annesı olacagım ins.
en son kontrolümüzde 2 tarama testı yaptırdı doktorumuz.
sonucum cok şükür iyi cıktı ama bu seferde 4 lü tarama istedi.
sizlerde 2 liden sonra 4 lü mü yaptırdınız?
güya bu 3 lü taramadan daha güvenirlirmiş.
sizler ne durumdasınız acaba?

Benim doktorum 2 liden sonra HİÇ BİR test istemedi.Kimi doktor istiyor ,burda yaptıran arkadaşlar var yardımcı olurlar sana.

Canim iyiyiz biz yeni geldik turkiyeye anca evin isleri daha bugun gidebildim 18+3 olmusuz cok sukur sende haberler nasil bebis cinseyeti bellimi annesi bizim bbekler cok narin
çok heyecanlıyım canım yarın gideceğiz doktorumuza cinsiyet için hem de 3 lü tarama yapılacak sanırım dr 12. haftada baktığında erkeğe benziyor dedi ama yinede bilemiyorum , son kez tedavi gördüğüm dr a gideceğim başka dr buldum gebelik takibi için, buarada kan pıhtılaşması çıktı, clexane e devam:KK43: hastanelerde vakit geçirmekten hamileliğimin tadıını çıkaramıyorum ki

çok çok geçmiş olsun cnaım benimm..ay neden oloki böle..allh şifa versinn cnm bennmöm
Teşekkür ederim cano, walla neden oldu ben hiç anlamadm, çok sakındığımızdan kesin:KK43:(
Canim çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin ezgiye hamileyken de kaan hastalanmisti sanırım o zaman
demistim ne zor birine hamileyken diğerinin ihtiyaçlarını karşılamak şimdi ben çok zorlanıyorum kanamam oldu kucağıma almak yasak ama olmuyor öyle heran bebegime birşey olacakmış gibi geliyor kiziminda bana çok ihtiyacı var çok zor işimiz allah bize güç sabır versin
Tekrar çok geçmiş olsun
Sağol bebeim , , Eveeet ezgiye hamileyken hemde 9 aylık hastanede kalmıştık yine o zaman da bademcik sorunumuz vardı..
2 ay önce aldırdık bademcik leri şimdi de zatürre oldu..Kaan'ın hastalığı hiç bitmiyor doktoru çok hassas bir çocuk
Olduğunu soyledi zaten, birazcık koştursun o gece ateşleniyor:KK43:(
Aaa niye kanaman oldu cnm düşük tehlikesi mi var:KK43:(
Seni cok iyi anlıyorum, bebişnazlar daha 15 aylk anaları hamilee Allah onlarada bizede sabır versin:KK14:
cnm çoookkk geçmiş olsun :KK25: Rabbim şifalar versin yavruna bütün yavruları korusun inş. :KK16:

geçmiş olsun canm ...Ben de senin gibi son gittiğim kontrolde ilginç bişi öğrendim doğum kanalın küçük ve dar dedi :KK53: erken doğum riski var dedi tekrardan ilk 3 ayda olduğu gibi progestan verdi :KK25: bunu iç dedi gebeliğin son haftalarına kadar canm hakkımızda hayırlısı Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşup büyütelim bebişlerimizi inş. :KK16:

Geçmş olsun canm evet bol su içimi çok önemliymiş Rabbim şifa versin inş. maşallah bebişine :emir_bebek::nazar::KK16:

Sağol denizcim, amin.:KK54:

kızlar temizlik yapmak istiyorum hastaık gibi bendeki temizlik aşkı arkadaşım temizlik yaptı geçen gün evimde ama benden başkası temizlik yaptımı kesinlikle içime sinmiyor . en çok gözüme batanda camlar oluyor normalde 2 yada 3 haftada bir pislenmeden camlara bi bez gezdiririm illla bolkonun cam mekanı beni temizle diye bağırıyo ooooffff oooofffff bu sıcaktada iş gözümü korkutuyo

bende tansiyon 8-4 yada 7-4 şeklinde çok çok düşük. doktorum gebelikten dolayı normal diyor yapacak bişi yok. tuzu fazla tüket diyor. tuz ödem yapuyor. napacağımı şaşırmış durumdayım. yorgunluk ve halsizlikte cabası. inşallah atlatırız bu günleride

Ya tuz ödem yapmaz mı, dediğin doğru. Bana da tuz ve şekeri ölçülü kullan, bebekte şişmanlık gibi problemler çıkar dedi. Balık yağı içiyordum, onu da kes 2 hafta sonra başla dedi..Normal olan 21. haftaymış. 6 ay bitene kadar tansiyonun düşük olması normal dedi..

Gunaydın kızlar yaklasık 3 aydır gecelerı resmen yatakta semazen gıbı donup duruyorum hıc uykumu alamıyorum yattıgım tarafım acıyo sureklı bı saga bı sola yatmasam daha cok dınlenıcem resmen

Evet uyku kısmı çok sıkıcı olabiliyor son günlerde Şimdi benim yattığım taraf da çok acı ve sancı yapıyor.Hatta dönerken resmen dalağım sallanır gibi ağrı yapıyor; kaç gündür sırtımın üstüne yatıp kafamın altına üç yastık koyuyorum..Ne bu halimiz ya, resmen hamile değil, sefilleri oynuyoruz :KK52:

merhaba canım beni içerde dürtüyor. o dedikleri gibi kanat çırpma damar atması gibi değil baya dürtüyo :)

ben evlenmeden önce tüm dozlarımı yaptırmıştım hemşire dr una gene bir danış gerekirse 1 doz yaparız dedi...

Lusnica seninle aynı gündeymişiz. Benim de bırak kanat çırpmayı, resmen tekme atıyor haydut, kardeşim önce ne güzel dönüyordu, kalkış yapıyor gibiydi uçak modunda,şimdi bildiğin kum torbasına geçiriyor.. Sabah da saat 5-6 gibi dürtüyor. Kalkıp bir bardak süt içip bir avuç badem-ceviz yiyorum susuyor :KK52:

Bu tetanoz aşısından doktor bana hiç bahsetmedi ya. Yaptırmak çok mu gerekli bu aşıyı??

Hayırlı ramazanlar kışlar hem iş , hem ev , hem gebelik zor zanaat gerçekten :KK14: ama yaklaşık 16. haftasından beri parmakla dürter gibi kıpırtılar hissediyorum Allah'ım ne hoş :KK16: Rabbim şu mübarek günlerin hatırına hepimizin emanetlerini yavrularını korusun :KK16: olmayanlarada nasip etsin inş. :KK16:

Günaaaydıınn:KK3:
Oğlumun bakımı sebebiyle gelemedim pek kızlar
Çook abartılı bir bakıma aldım onu inşallah hemencecik iyileşecek..
Kendi ellerimle besliyorum hergün ve ilaçları var bir bebek kadar düşüyorum üstüne. .
Ee evde bir de gerçek bebek olunca, oruçta tutuyorum işim zor biraz yaaa sabırr:KK14:

X