Kızlar bnmde ayaklarım cok ağrıyor
Bu durum geçicidir umarım. Evde misafirim var haliyle yoruluyorum
Ondan mı acaba ?
Eşim biraz masaj yaptı ama geçmedi
Hiç Halimde yok valla inşallah geçer sürekli uzatma isteği duyuyorum bacaklarımı
Cemredeniz canım bu haftalarda hem tansiyonumu düşük oluyormuş hem de vücudumuz su topluyormuş.Doktorum kendimi hep yorgun hissedeceğimi, başımın döneceğini, ayaklarımın şişeceğini falan söylemişti.Hakikten de öyle zombi gibiyim
bnmde tansıyonum hep dusuk . Su tutmamak ıcın sık sık dınlenıyorum bol su ıcıyorum tuzuda azalttım allaha sukur daha odem falan yok
Günaaaydıııın milleeeet!!!
mdaa,
serapbebekistiyo,
sahraizmir
kızlar günaydın nasılsınız?
günaydın canım iyiyim geçmişi okuyodum. gene işe geldim sabah sabah. çok zor kalkıyorum yataktan bi an önce izne çıkmak istiyorum artık :) sen nasılsın?
bende senin gibiyim canım. geldim işe ama eve gitmek istiyorum en acilinden çok sıkldım artık çalışmaktançok şükür onun dışında iyiyim.
canım çok sevindim güzel haberlerini okuyunca, bayadır girmeyince endişelenmeye başlamıştım valla...Gunaydin bacilar cok sukur bebegimi gordum ve bir kizim daha oluyor 200 gr cok sujur sagligi iyi ayrintili ultrason istedi sadece biZden bukadar sadece 2 kilo aldim :)
canım çok sevindim güzel haberlerini okuyunca, bayadır girmeyince endişelenmeye başlamıştım valla...
merhaba 18+4 günlük olduk biz kızlar hareketlerini tam olarak nasıl hissediyosunuz bide tetanoz aşısı yaptırdınzmı
mrb hanımlar.uzun zaman oldu başlıga yazmayalı.
gebeligimin ilk zamanlarında yazmıstım ama sonrasında hıc vaktım olmadı.
bende aralık annesı olacagım ins.
en son kontrolümüzde 2 tarama testı yaptırdı doktorumuz.
sonucum cok şükür iyi cıktı ama bu seferde 4 lü tarama istedi.
sizlerde 2 liden sonra 4 lü mü yaptırdınız?
güya bu 3 lü taramadan daha güvenirlirmiş.
sizler ne durumdasınız acaba?
çok heyecanlıyım canım yarın gideceğiz doktorumuza cinsiyet için hem de 3 lü tarama yapılacak sanırım dr 12. haftada baktığında erkeğe benziyor dedi ama yinede bilemiyorum , son kez tedavi gördüğüm dr a gideceğim başka dr buldum gebelik takibi için, buarada kan pıhtılaşması çıktı, clexane e devamCanim iyiyiz biz yeni geldik turkiyeye anca evin isleri daha bugun gidebildim 18+3 olmusuz cok sukur sende haberler nasil bebis cinseyeti bellimi annesi bizim bbekler cok narin
Teşekkür ederim cano, walla neden oldu ben hiç anlamadm, çok sakındığımızdan kesinçok çok geçmiş olsun cnaım benimm..ay neden oloki böle..allh şifa versinn cnm bennmöm
Sağol bebeim , , Eveeet ezgiye hamileyken hemde 9 aylık hastanede kalmıştık yine o zaman da bademcik sorunumuz vardı..Canim çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin ezgiye hamileyken de kaan hastalanmisti sanırım o zaman
demistim ne zor birine hamileyken diğerinin ihtiyaçlarını karşılamak şimdi ben çok zorlanıyorum kanamam oldu kucağıma almak yasak ama olmuyor öyle heran bebegime birşey olacakmış gibi geliyor kiziminda bana çok ihtiyacı var çok zor işimiz allah bize güç sabır versin
Tekrar çok geçmiş olsun
cnm çoookkk geçmiş olsunRabbim şifalar versin yavruna bütün yavruları korusun inş.
geçmiş olsun canm ...Ben de senin gibi son gittiğim kontrolde ilginç bişi öğrendim doğum kanalın küçük ve dar dedierken doğum riski var dedi tekrardan ilk 3 ayda olduğu gibi progestan verdi bunu iç dedi gebeliğin son haftalarına kadar canm hakkımızda hayırlısı Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşup büyütelim bebişlerimizi inş.
Geçmş olsun canm evet bol su içimi çok önemliymiş Rabbim şifa versin inş. maşallah bebişine
bende tansiyon 8-4 yada 7-4 şeklinde çok çok düşük. doktorum gebelikten dolayı normal diyor yapacak bişi yok. tuzu fazla tüket diyor. tuz ödem yapuyor. napacağımı şaşırmış durumdayım. yorgunluk ve halsizlikte cabası. inşallah atlatırız bu günleride
Gunaydın kızlar yaklasık 3 aydır gecelerı resmen yatakta semazen gıbı donup duruyorum hıc uykumu alamıyorum yattıgım tarafım acıyo sureklı bı saga bı sola yatmasam daha cok dınlenıcem resmen
merhaba canım beni içerde dürtüyor. o dedikleri gibi kanat çırpma damar atması gibi değil baya dürtüyo :)
ben evlenmeden önce tüm dozlarımı yaptırmıştım hemşire dr una gene bir danış gerekirse 1 doz yaparız dedi...