2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin
benim bebek te 3 4 gündür daha yeni minicik kıpırtılarla kendini hissettirdi
ultrasonda da hiç hareket ettiğini göremiyoduk
benim de kafama takılıyodu, dün doktordaydık yeni başladı hissetmeler dedim
22.haftaya kadar hiç hissedilmeye de bilir didi rahat ol yaani
heleki benim erkek erkekler için erken hissedilir diyolar güya
hem aramızda da var 2 hafta kadar sanırım.. merak etme yani bebişin iyidir annesi

canımmm çok sevindim...prensesini inş hayırlısı ile kucağına alırsın..
bence bir sıkıntısı yoktur..olsa doktor fark ederdi onu...biraz uykucu bir kız olcak anlaşılann

slm ne güzel herkes bebişlerinin cinsietlerini öğrendi benimde yarın randevum var bende artık öğrenmek istiyorum:) bir kaç gün önce rüyamda doktorum erkek bebişim olucağını söyledi zaten rüyalarımda hep erkek bebiş gördüm çevremdekilerde hep erkek bebişim olucağını söylüyorlar kendimi erkek bebişe alıştırdım bakalım sonuç ne olucak zaman geçmiyor yarın olsada gitsem bebişimi görsem:)) bu arada ev taşıyanlara rabbim kolaylık versin bende eşaları kutuladım beklemedeyim 10 ayda 3.ye ev taşıcam...

inaşallah canım hani ultrasonda da hep uynca dün eve gelince kendi kendime kurmaya başladım acaba sıkıntı mı var diye...bir an önce 20. hafta gelsede şu ultrasonu yaptırsam diye bekliyorum sabırsılıkla..umarım sadece yapısı yavaştır..birde kızlar karınm falanda çıkmadı beni gören bu bizi kandırıyo yok bunda bişey diyo...

selam kızlar ben topiğinize ilk kez yazıyorum. aslında benim doğumum ilk hesaplara göre 7 ocak görünüyordu, daha sonra 1 hafta önden gidiyor dedi doktor, aralık ayına kaymış oldum...
benimle aynı haftada olanları merak ettim. hepinize sevgiler

Hoş geldin bakalım=)
Senin gibi yıl sonu günü olan bir kaç arkaaş var.Hiç belli olmaz ki=)
Belki ben erken doğumla kasımda dünyaya getircem=)
Önemli olan bilgi paylaşmak dertleşmek=))

Bebişin hayırlı olsun.Drun görebildi mi popişi

benimde öyleee göbek deliğimin ya hemen altında yada sağ yanında 2 gündür pıt pıt pıt pıt :))))) çok güzel bir duyguuu eşime diyorummm gülüyorrrr :))))

hoşgeldin kuzu ...
yarasın inş. tatilin kız korkutma beni bende bu ayın sonunda uçucam hemde aktarmalı olarak çık tırsıyorum dr. bişi olmas dedi amma inş. Allah'ın izniyle olmaz :18: git bakalım yarın hayırla gel inş.

benimde öyleee göbek deliğimin ya hemen altında yada sağ yanında 2 gündür pıt pıt pıt pıt :))))) çok güzel bir duyguuu eşime diyorummm gülüyorrrr :))))

benden önce haftada olanlar falan yazınca daha da sabırsızlanıyordum çok merak ediyordum lusnica bugunumuze şükür daha bir heyecanlıyım artık nasıl bir hevesle beklerim pıtpıtları bilemıyorum

uçakla alakalı değil kuşuumm ya korkma benim bebişle ilgili tatilde hiç hissetmedim bugün geldik bikaç kez hissettim yanılmıyosam

uçakla alakalı değil kuşuumm ya korkma benim bebişle ilgili tatilde hiç hissetmedim bugün geldik bikaç kez hissettim yanılmıyosam

aman Allah korusun bunları kız bide kaç ay önceden bilet baktığımz halde bayram haftasına denk geldiği için sadece aktarmalı ucucam ondan tırsıyorum ya ben...

yarın dr.a gittiğinde nasıl sorsan acaba aktarmalı uçuş problem olur mu diye :44:

ben cuma günü tetanoz aşım için gidicem de aile hekimi ne anlar diyom bir yandan da offff kafamda deli sorular

hoşbuldum umarım çok bekletmez bebeklerimiz bizi, sağlıkla dünyaya gelirler.
benim kontrolüm cumartesi günü, o zaman görebilmeyi umut ediyoruz, inşallah öğreniriz yoksa ben çatlıcam

bu arada ben de çok nadiren birşeyler hissediyorum ama gazdır gaz diyip geçiştiriyorum. göbek deliğimin altında değil, benimki sol taraffta ve hep aynı yerde oluyor, seğirme gibi, pıt pıt birşey

senin gebelik takıbini yapan ebeler. doktorlarla pek muhatap olmuyorsun canım

soru içinmı dedin sonra okuyunca anladım kusura bakma canım

Son düzenleme:

nereye gidiyosunuzki kuşuuum?
sanmıyorum ya ha aktarmalı ha tek seferde ne farkederkii:44:sorarım ama yinede:))

benden önce haftada olanlar falan yazınca daha da sabırsızlanıyordum çok merak ediyordum lusnica bugunumuze şükür daha bir heyecanlıyım artık nasıl bir hevesle beklerim pıtpıtları bilemıyorum

Agresifmeleeeeeeeeeek=))
Çok sevindim haereketleri hissetmeneeeee
bende 5 gündür falan hissediyorum alenen=)
otururken görülüyor da ama yatınca gözükmüyor hissediyorum sadece
Çok güzel bir duyguymuş.pıtırcıklar=)

(bunu yazarken istifra ettim=((( böyle haftada bir oluyor bende sizde de oluyor mu???)

nereye gidiyosunuzki kuşuuum?
sanmıyorum ya ha aktarmalı ha tek seferde ne farkederkii:44:sorarım ama yinede:))

ayyyy gizoşum mutlaka sor unutma seni beklicem yarın ...Kız 2 yıldır bi bahaneyle kaçıyodum bu sene hamişim ya kaçamadım eşimin memleketine gidioz erzincan'a umarım herşey yolunda gider

beni aile hekimliğinden arayan eden kimse yok ne zaman olcam bu aşıyı benmi arasam gitsem napsamm:44:

ayyyy gizoşum mutlaka sor unutma seni beklicem yarın ...Kız 2 yıldır bi bahaneyle kaçıyodum bu sene hamişim ya kaçamadım eşimin memleketine gidioz erzincan'a umarım herşey yolunda gider

hatırlatmassan unuturum kendi sorcaklarımı bile unutuyorum bebeği görünce
ayy Allah sabır versin hayatımmmmmm çok sıcaktır şimdi oralar dikkat et barii:26:
en güvenlisi uçak dedi dr bana gitmeden öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…