Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kısa sürdü gizem??? herşey yolundamı, nasılsınız, bebiş nasıl???eğlenmişsinizdir umarıım?biiiz geldikkkkkkkkkk tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlarr biz geldik..
bugün dr kontrolüne gittim. bebeğim kesin erkek:)) oylamada kızı işaretlemiştim siz 1 eksik kız sayın:)
kasık ağrım sancılanmalarım oluyor dedim dinlen dedi.
aşırı ve koyu sarı akıntım var dedim , idrar-kan testi vedim.
oruç tutma kesinlikle bol su iç dedi.
ayrıntılı ultrasonu sordum başka bir dr a yönlendirdi. 380 tl ücreti. 22. hafta da yaptır, sonucu kötü çıkarsa (Allah korusun) gel muhakkak dedi.
belki işinize yarayan şeyler olur diye yazdım uzun uzun.
anladığım kadarıyla biz çok stres yapıyoruz kendimize. dr bütün şikayetleri sıradanmış gibi gördü. demem o ki çok takılmayalım en iyisi.
hımm bu arada benim kızamıkçığa ve kızamığa karşı bağışıklığım yok hiç geçirmedim. sordum hangi aylarda rastlanıyor korkuyorum dedim. o da bu haftayı atlatırsan bişey olmaz dedi.
pakizeg di sanırım saol cevabın için cnm. sanırım su çiçeği değilim. Allah ın izniyle bu haftayıda atlatırsam bebeği zararı olmazmış..
biiiz geldikkkkkkkkkk tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet tutuyorum canım, doktoruma da sordum, iyi beslen bol su iç hiç bişey olmaz didikuzm oruç mu tutuyorsun rabbim kabul etsin gerçekten sabır versin dayanabiliyosun demek maşallah ...bi sakıncası yokmuymuş ?
biiiz geldikkkkkkkkkk tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şu an topik de kimse yok ama umarım okuyan olur
Kızlar ben dün bi yere gittim BEBEK ODASI için.
Sizler için bir kaçının markasına baktım.
Çok çeşit va hepsinde marka yazmıyordu ama bazılarında BELİS yazıyordu.
Belki duymuşsunuzdur
Hem çok şık kibar hem de fiyatları uygun.
Ben 3 kapılı dolap,şifoniyer bi de yatak baktım.Yataktan küçük beşikten büyük.
Sallanabiliyor da isterseniz sabiteyebiliyorsunuz da
Pazarlıkla uzayan yataklı takımlardan 2000 e,uzamayan ama geniş yataklardan 1700e çıkarız gibi duruyor
Ben uzayan almıcam çünkü oğluma 3-4 yaşına gelince arabalı yataklardan alma hevesim var
Eşim kaliteli de buldu .O bembeyaz istiyor.
İstediğiniz gibi yapıyorlar taşını pulunu kulbunu falan.
Değişiklik yapabiliyorsunuz.
İsteyen olursa açık adres bulurum size İst dakiler gider bakar.
Adamdan komisyon alcam ne çok reklam yaptım=)))
çok kısa sürdü gizem??? herşey yolundamı, nasılsınız, bebiş nasıl???eğlenmişsinizdir umarıım?
Ne güzel iyi haberlerle gelmişsin=)
şehzaden hayırlı olsun=))
Evet dr a şikayetlerimizi söyleyince hiç umursmadan rahatça cevap veriyorlar biz çok takıyoruz sanırım yaaa
ya da onlar önemsemiyor=))bazen öyle olunca sinir oluyorum ama normal olanı o demek kiii
OOOOOOOOOOOO
kimler gelmiş kimler gelmiş=)
Hoş gelmişsin canımcım
yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat
yandın mı deniz nasıldı bebiş nasıl hareketlendi mi zilli=)
Falan filan soru soru soru=)
Evet tutuyorum canım, doktoruma da sordum, iyi beslen bol su iç hiç bişey olmaz didi
Hoşgeldin kuzum
Nasılı tatil anlat bakalım
Aysun oğlun mu hasta canım ay cok gecmiş olsun kuzuna yaaa
Bnmde yegenler evde yoruldum cocukları havuza fln soktum hava kötüleşti
Gizo hoşgeldin canımmm nasılsın nasıl gecti hemen bronz bi göbüş resmi koy :) ehuhe
Camlarım almış başını gidio nasıl halledicem bilmiyorum
En iyisi birini tutmak
gzm hoşgeldin canım merak etme bebiş iyidir. tatilden dönememiştir o daha içini rahat tut. benim ikiz oldugu halde hiç birşey hissetmiyorum çok üzülüyorum nenden hisetmiyorum diye arada pıt pıt oluyor okadar oda kendimi dinlediğimde hissediliyor.
iyidir inşallah canım ... benim karnım çıktı ama öle aman aman değil hamile oldugum azcık dikkatli bakılınca belli. bide hareket etseler dünyalar benim olcak.hoşbuldukk hayatımmmmmmmm :)) emrah evde yarın koyarım şimdi aile faciası olmasın haha cumartesiye bende çağırıcam camlardan dışarısı gözükmüyo sokak toz duman kaldırımlar yıkık dökük inşaatlar kumlar topraklar ooof cam bile açılmıyo salonda.sildiricem akşamına yine aynı olucak gerçi ama bakalım artıkk:44: iyidir hayatım heralde bişey olsa bi belirti verir diye rahatlatıyorum kendimi valla karnın ne durumda seninn bizim 2 katımız olması lazımmmm :))
iyidir inşallah canım ... benim karnım çıktı ama öle aman aman değil hamile oldugum azcık dikkatli bakılınca belli. bide hareket etseler dünyalar benim olcak.
gzm hoşgeldin canım merak etme bebiş iyidir. tatilden dönememiştir o daha içini rahat tut. benim ikiz oldugu halde hiç birşey hissetmiyorum çok üzülüyorum nenden hisetmiyorum diye arada pıt pıt oluyor okadar oda kendimi dinlediğimde hissediliyor.
inşallah canım... dr gecen hafta gittiğimde 1 aya hisedersin demişti bakalım sabırsızlıkla bekliyorum seninki tekme atıyor mu?benim bi arkadaşım ikiz kızlraa hamile 1 ay önde bizden karnı kooocamaaannnn hareketlerinden uyuyamıyomuş bile ultrasonda kavga edip birbirlerine vuruyomuş bebişler 1 aya sende öyle olursunn
canım ben belis i duydum. kaliteli bir marka sanırım. hangi mağazadan baktınız.. benim baktıklarımın fiyatı 3bin 4 bini buluyoda ama o uzayan yataklı olanlar çok pahalı.... güle güle olsun inşşşşş
inşallah canımmm sabırsızlıkla bekliyorumcanım daha var vaktin... ben cumartesiden beri duymaya başladım.. ondan önce çok çok nadir bişiler hissediyodum ama böyle değildi ..1 hafta 10 güne başlar seninkide
Ne güzel iyi haberlerle gelmişsin=)
şehzaden hayırlı olsun=))
Evet dr a şikayetlerimizi söyleyince hiç umursmadan rahatça cevap veriyorlar biz çok takıyoruz sanırım yaaa
ya da onlar önemsemiyor=))bazen öyle olunca sinir oluyorum ama normal olanı o demek kiii
OOOOOOOOOOOO
kimler gelmiş kimler gelmiş=)
Hoş gelmişsin canımcım
yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat
yandın mı deniz nasıldı bebiş nasıl hareketlendi mi zilli=)
Falan filan soru soru soru=)
inşallah canım... dr gecen hafta gittiğimde 1 aya hisedersin demişti bakalım sabırsızlıkla bekliyorum seninki tekme atıyor mu?