2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

doğru diyosun canım içimi rahatlattın

Canım bebek hareketi olduğuna emin misin? Daha çok küçük, canını acıtır mı o kadar?

Eklentiler

• $image.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $image.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 24

kızlaar merhabalarr,birşey soracam size...nasipse 2014 şubat annesi olacağım ama bizim topik mubarek mide yanması,bulanması ve kusmasından yıkılıyor( bunların başında da ben geliyorum...2 gündür yediğim 5 dk duruyor içimde...şimdi sizden istediğim ne zaman geçiyor bu bulantılar? bizim gibi olup ta şu haftadan sonra geçti diyen var mı???? bir de merak ettiğimiz öbür konu ise cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başladınız???? ayy son bir soru daha ikili test çok mu pahalı kaç civarı??? ayyy çok oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler:)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0052.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 14

Cnm kişiye göre değişiyor bu süreç
Ama 12-13. Haftalardan sonra azalır bitiyor
Biliyorum şuan bişeyde yiyemiyorsunuz.
Ama un helvası sıcak sıcak Yenince iyi geliyormuş
Birde havuç iyi geliyormuş diye duydum
Bazı arkadaslarım tatlı kabağının da iyi geldiğini söylemişti baba.
Bende cok çektim hayatım zindana dönmüştü
Şükür bitti o günler :)
Bol bol meyve kraker fln ye..

İkili test fiyatı bulunduğun il ve gittiğin hastaneye göre değişiyor.
Bazen uçuk fıyatlar istiyorlar.
Dr un istediği testleri devlettede yaptırabilirsin

Saglıcakla kavuşun bebişlerinize inşallah.

ayyy cevabın için çok teşekkür ederim canım...inşallah bende senin gibi bitti şükür o günler derim:))))
birşey yiyemediğim gibi yediğimi de kusuyorum(
havucu denedim ama daha beter etti ama un helvasını deneyecem:)
o zaman benim temmuzun sonuna kadar çekeceğim var(((
ben istanbuldayım artık bakcaz,öyle devletle uğraşacak kadar halim yok ama ucuz özel hastane ararım artık:))))

cevabın için tekrar teşekkürler,umarım bizim göbeklerde sizinkiler kadar sevimli olur:)

Laurana, herkeste farklılık gösteriyor bu bulantı durumu. Ama bizim topik de mahvoldu, hatırlıyorum kusmalardan, öğürmelerden bulantılardan.Benim kesin olarak 16. haftanın başında geçti. Sadece sabah yemeyi geçiktirip biraz daha uyursam çok midem bulanıyordu. Uynanınca başınızda tulu kraker,leblebi bulundurun, sabah gözünü açar açmaz onları yiyin. Hemen boş mideye su içmeyin, daha çok öğürtür ve kusturur.Şimdi 15. haftaya kadar çok yemeniz mühim değil ama 15'ten sonra hepiniz yemeye başlarsınız. Ben cinsiyeti 16. haftada öğrenmiştim.

çok teşekkür ederim...evet o su olayını ben de farkettim...kabızlığım olmasın diye aç karnına su içtim ve çok defada içtiğim suyu kustum((( leblebiyi o kadar çok yedim ki midem bulandı artık ondan da....krakerdende midem bulanmaya başladı ama onu 3 tane de olsa atabiliyorum ağzıma....umarım çabuk geçer benimki çünkü insan çok zorlanıyormuş hamile kalınca anladım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…