- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Ben kızıma alayım:)) ama babamızı ikna etmek lazım. 1000 liraya bile fazla diyor.bak kullanılabilir sanki,
nasıl güzel pembe pembe,
ama benim oğlum olacak :)
Valla canim ben hemserilerden de hasta bakicidanda çok memnun kaldım asla devlet gibi olmaZ diye düşünüyorum ben kanamam olduğumda devlete gitmek zorunda kaldım eray beyin hastası olarak gerçekten insanın yüzüne bakmıyorlar benden daha kötü durumda olan bi kadın vardı bana tekerlekli sandalye verdiler onu yuruttuler sana hiç bilgi vermiyorlar allah düşürmesin eksiklifinide gostrmesin bana kendi doktorum bilgi veriyordu telefonda devletten daha iyi acibademden daha kötü en fazla 2gece zaten
Canım bebek hareketi olduğuna emin misin? Daha çok küçük, canını acıtır mı o kadar?Öyle yaptım ayaklarımı havaya da kaldırdım 2 saat . Bu sefer durmadan dönüyor, tekme atıyor, sakinlemedi. Acaba hıçkırık mı tuttu diyecem ama neden ayaklarını bu kadar aşağıda hissediyorum acaba?
Canım bebek hareketi olduğuna emin misin? Daha çok küçük, canını acıtır mı o kadar?[/QUOTE
Öyle arkadaşım. Geçen hafta başladı tekmeye. Önce dönüyordu sadece. Sonra doktora da gittik. Ultrasonda o da tekme atarken gösterdi her tekmesini. Hem karnımda hissediyordum hem de ekranda görüyordum. Hatta karnım kabardı o an, doktor da ben de hissettim, elime geldi dedi. Arkasından hareketli bebek iyidir vs dedi, biz sevindik eşimle ne bileyim onca dert sonrası. Bu hafta yalnız çok fazla hareketli. hareketli olmasına seviniyorum ama vajinamın içi kum torbası gibi.Hareketleri hep aşağıda..derdim bu zaten rahim ağzına yakın mı acaba diye?
Benim ilk hamileliğim, senden de 1 hafta gerideyim. Daha kıpırtılar var bende sadece. O yüzden sormak istedim. Doktorunu arayıp bir sor istersen. En son kontrolünde bir şey demediyse sorun yoktur herhalde.Canım bebek hareketi olduğuna emin misin? Daha çok küçük, canını acıtır mı o kadar?[/QUOTE
Öyle arkadaşım. Geçen hafta başladı tekmeye. Önce dönüyordu sadece. Sonra doktora da gittik. Ultrasonda o da tekme atarken gösterdi her tekmesini. Hem karnımda hissediyordum hem de ekranda görüyordum. Hatta karnım kabardı o an, doktor da ben de hissettim, elime geldi dedi. Arkasından hareketli bebek iyidir vs dedi, biz sevindik eşimle ne bileyim onca dert sonrası. Bu hafta yalnız çok fazla hareketli. hareketli olmasına seviniyorum ama vajinamın içi kum torbası gibi.Hareketleri hep aşağıda..derdim bu zaten rahim ağzına yakın mı acaba diye?
Benim ilk hamileliğim, senden de 1 hafta gerideyim. Daha kıpırtılar var bende sadece. O yüzden sormak istedim. Doktorunu arayıp bir sor istersen. En son kontrolünde bir şey demediyse sorun yoktur herhalde.
Sordum doktora.aslında herkeste farklıdır dedi. bazı bebekler çok sessiz olur, bu problem olmaz, bazıları da çok hareket eder, anneleri endişeye bile salar dedi.Ben 17. haftadan beri dönüşlerini ve kalkışlarını biliyordum.Geçen hafta bildiğin minik tekmeler başladı. Doktora da sordum, normal dedi ama alltan ultrasondan bakmadı.Rahim ağzı uzunluğunu görebilmesi için alttan bakması lazımmış..Zaten kasık ağrım vardı..Aşağıya doğru bir baskı da var, hep uzanıyorm..Şimdi hareket vajinada olduğu için korktum
İnşallah bir şey yoktur canım. Belki de ayakları aşağıya denk geldiği için öyle hissediyorsundur.Sordum doktora.aslında herkeste farklıdır dedi. bazı bebekler çok sessiz olur, bu problem olmaz, bazıları da çok hareket eder, anneleri endişeye bile salar dedi.Ben 17. haftadan beri dönüşlerini ve kalkışlarını biliyordum.Geçen hafta bildiğin minik tekmeler başladı. Doktora da sordum, normal dedi ama alltan ultrasondan bakmadı.Rahim ağzı uzunluğunu görebilmesi için alttan bakması lazımmış..Zaten kasık ağrım vardı..Aşağıya doğru bir baskı da var, hep uzanıyorm..Şimdi hareket vajinada olduğu için korktum
İnşallah bir şey yoktur canım. Belki de ayakları aşağıya denk geldiği için öyle hissediyorsundur.
inşallah. Dediğin doğru gibi, ayakları aşağıda herhalde. Bu baskı ondan olabilir.Diğer topiklere de sordum..Onların da bu baskı şikayeti yüzünden dikiş atılmış pek çoğuna. Senin karnın nasıl peki? Yeterince büyük mü? Göbek çizgisinin altında mı? Göbek çzgisinde mi? benim göbek çizgisinin altında, daha çok yukarıda değil..
Rahim ağzı yetmezliğinden mi dikiş atılmış?inşallah. Dediğin doğru gibi, ayakları aşağıda herhalde. Bu baskı ondan olabilir.Diğer topiklere de sordum..Onların da bu baskı şikayeti yüzünden dikiş atılmış pek çoğuna. Senin karnın nasıl peki? Yeterince büyük mü? Göbek çizgisinin altında mı? Göbek çzgisinde mi? benim göbek çizgisinin altında, daha çok yukarıda değil..
Bu fotoğrafım 10 gün öncesine ait, şimdi büyüdü biraz daha. Midenden itibaren çıktı karnım, göbeğim ve hemen altında şişkinlik daha fazla. Sanırım normal, doktor bir şey demedi.
Canım sen hangi şehirdesin?bak kullanılabilir sanki,
nasıl güzel pembe pembe,
ama benim oğlum olacak :)
Rahim ağzı yetmezliğinden mi dikiş atılmış?
Bu fotoğrafım 10 gün öncesine ait, şimdi büyüdü biraz daha. Midenden itibaren çıktı karnım, göbeğim ve hemen altında şişkinlik daha fazla. Sanırım normal, doktor bir şey demedi.
Evet öyle, genellikle kasık ağrısı, bebeğin aşağıda olması nedenleri yüzünden. Bu arada göbeğin senin de bayaa bir çıkmış, benim nasıl bilemedim şimdi ama sanırım şimdi biraz daha büyüktür. Lngır Lıngır sallanıyor bazen, dur ben de çekebilirsem koyayım bir tane :)
Rahim ağzı yetmezliğinden mi dikiş atılmış?
işte benimki de böyle..
kızlaar merhabalarr,birşey soracam size...nasipse 2014 şubat annesi olacağım ama bizim topik mubarek mide yanması,bulanması ve kusmasından yıkılıyor( bunların başında da ben geliyorum...2 gündür yediğim 5 dk duruyor içimde...şimdi sizden istediğim ne zaman geçiyor bu bulantılar? bizim gibi olup ta şu haftadan sonra geçti diyen var mı???? bir de merak ettiğimiz öbür konu ise cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başladınız???? ayy son bir soru daha ikili test çok mu pahalı kaç civarı??? ayyy çok oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler:)
işte benimki de böyle..
Harikaaa bi göbüşşşş ve harika bi cici üzerindeki :) bayıldım
Adına karar verdiniz mi siz canım
Cnm kişiye göre değişiyor bu süreç
Ama 12-13. Haftalardan sonra azalır bitiyor
Biliyorum şuan bişeyde yiyemiyorsunuz.
Ama un helvası sıcak sıcak Yenince iyi geliyormuş
Birde havuç iyi geliyormuş diye duydum
Bazı arkadaslarım tatlı kabağının da iyi geldiğini söylemişti baba.
Bende cok çektim hayatım zindana dönmüştü
Şükür bitti o günler :)
Bol bol meyve kraker fln ye..
İkili test fiyatı bulunduğun il ve gittiğin hastaneye göre değişiyor.
Bazen uçuk fıyatlar istiyorlar.
Dr un istediği testleri devlettede yaptırabilirsin
Saglıcakla kavuşun bebişlerinize inşallah.
Harikaaa bi göbüşşşş ve harika bi cici üzerindeki :) bayıldım
Adına karar verdiniz mi siz canım
Sağ ol cemredenizcim, Evde öyle palas pandıras geziyorum işte :) Tam üstündeki motif gibi olmuşum ben de dikkat ettin mi? :)
Oğluşumuzun adı konusunda ne kararsızlıklar yaşadık bilsen..ben Ahmet, Mustafa, Mehmet dedim..Eski isimleri severim ama eşim Kaan dedi..O kazandı.İkinci isim de istemiyor..
kızlaar merhabalarr,birşey soracam size...nasipse 2014 şubat annesi olacağım ama bizim topik mubarek mide yanması,bulanması ve kusmasından yıkılıyor( bunların başında da ben geliyorum...2 gündür yediğim 5 dk duruyor içimde...şimdi sizden istediğim ne zaman geçiyor bu bulantılar? bizim gibi olup ta şu haftadan sonra geçti diyen var mı???? bir de merak ettiğimiz öbür konu ise cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başladınız???? ayy son bir soru daha ikili test çok mu pahalı kaç civarı??? ayyy çok oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler:)
Laurana, herkeste farklılık gösteriyor bu bulantı durumu. Ama bizim topik de mahvoldu, hatırlıyorum kusmalardan, öğürmelerden bulantılardan.Benim kesin olarak 16. haftanın başında geçti. Sadece sabah yemeyi geçiktirip biraz daha uyursam çok midem bulanıyordu. Uynanınca başınızda tulu kraker,leblebi bulundurun, sabah gözünü açar açmaz onları yiyin. Hemen boş mideye su içmeyin, daha çok öğürtür ve kusturur.Şimdi 15. haftaya kadar çok yemeniz mühim değil ama 15'ten sonra hepiniz yemeye başlarsınız. Ben cinsiyeti 16. haftada öğrenmiştim.