2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
çok teşekkür ederim...evet o su olayını ben de farkettim...kabızlığım olmasın diye aç karnına su içtim ve çok defada içtiğim suyu kustum:KK43:((( leblebiyi o kadar çok yedim ki midem bulandı artık ondan da....krakerdende midem bulanmaya başladı ama onu 3 tane de olsa atabiliyorum ağzıma....umarım çabuk geçer benimki çünkü insan çok zorlanıyormuş hamile kalınca anladım.....

Evet ben de nefret etmiştim her birinden. O ilk üç ay gerçekten bir felaket geçiyor..en kötüsü de mide bulantısı , dayanacak gücü kalmıyor insanın..ama geçiyor çok şükür merak etme..:)

Canım bebek hareketi olduğuna emin misin? Daha çok küçük, canını acıtır mı o kadar?[/QUOTE

Öyle arkadaşım. Geçen hafta başladı tekmeye. Önce dönüyordu sadece. Sonra doktora da gittik. Ultrasonda o da tekme atarken gösterdi her tekmesini. Hem karnımda hissediyordum hem de ekranda görüyordum. Hatta karnım kabardı o an, doktor da ben de hissettim, elime geldi dedi. Arkasından hareketli bebek iyidir vs dedi, biz sevindik eşimle ne bileyim onca dert sonrası. Bu hafta yalnız çok fazla hareketli. hareketli olmasına seviniyorum ama vajinamın içi kum torbası gibi.Hareketleri hep aşağıda..derdim bu zaten rahim ağzına yakın mı acaba diye?
endişelenme canım. fazla aşağıda olsa çok erken haftalarda bile doktor uyarıyo. sende sıkıntı olsa doktor söylerdi mutlaka dikkat et diye.

Fıstığım senin bebeişin kız mıyıd?
Benim ki solda ve erkek=)
Merak ettim de
yok tatlım, benim de erkek ve sağda kıpırtılar
herzaman tutmuyo o teoriler :KK1:

benim ilk çcuk ya
dolap şifoniyer falan kesin lazım
Beşiği geçiştirebilirm tabi ama diğerleri mecbuuuur
beşiği geçiştirebilirim derken?
ben de küçük sevimli sepetlerden istiyorum ama beşik olmadan direk bazalı yatağa da geçilmez sanırım
beşiği nasıl geçiştirebiliriz canım?
buarada o mobilyacının adını öğrenince paylaş mutlaka canım, takipteyiz :KK34:

bu nasıl sizce kullanan birileri oldumu,
ben 150*150 bir yatak yaptırıyorum,
dolap şifonyerde ikeadan düşünüyorum bu kullanışlı gibi birşey videosunuda izlemenizi tavsiye ederim.
Meet the 4moms mamaRoo - YouTube
amanit canım bu nerde satılıyor fiyatını biliyormusun?

Sordum doktora.aslında herkeste farklıdır dedi. bazı bebekler çok sessiz olur, bu problem olmaz, bazıları da çok hareket eder, anneleri endişeye bile salar dedi.Ben 17. haftadan beri dönüşlerini ve kalkışlarını biliyordum.Geçen hafta bildiğin minik tekmeler başladı. Doktora da sordum, normal dedi ama alltan ultrasondan bakmadı.Rahim ağzı uzunluğunu görebilmesi için alttan bakması lazımmış..Zaten kasık ağrım vardı..Aşağıya doğru bir baskı da var, hep uzanıyorm..Şimdi hareket vajinada olduğu için korktum:KK43:

canım rahim ağzı yetmezliğini es geçme ben 24 haftalık bebegimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği dediler ilk ama değilmiş bu hamileliğimde uzun bile çıktı ama bir çok insan var bu konu yüzünden bebeğini kaybeden sen ihmal etme tekrarr tekrar hatırlat canım doktoruna hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah :KK49::KK31:

Rahim ağzı yetmezliğinden mi dikiş atılmış?
Bu fotoğrafım 10 gün öncesine ait, şimdi büyüdü biraz daha. Midenden itibaren çıktı karnım, göbeğim ve hemen altında şişkinlik daha fazla. Sanırım normal, doktor bir şey demedi.

canım kegel egzersizlerinide yap bence faydasını görürsün muayeneye kadar rahatlatır seni

canım kegel egzersizlerinide yap bence faydasını görürsün muayeneye kadar rahatlatır seni

canım rahim ağzı yetmezliğini es geçme ben 24 haftalık bebegimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği dediler ilk ama değilmiş bu hamileliğimde uzun bile çıktı ama bir çok insan var bu konu yüzünden bebeğini kaybeden sen ihmal etme tekrarr tekrar hatırlat canım doktoruna hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah :KK49::KK31:

Mdaa, çok geçmiş olsun sana. Ne zor günler yaşamışsındır kim bilir. Peki neden olmuş erken doğum? Hiç belirtisi var mıydı daha önceden anladığın? İnşallah bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağına alırsın bebğini..Ben o şekilde bebğimi görmeye dayanamam, Allah'ım sen koru bizleri. Benim karnım çok ağrıyor, bir de bebek hareketleri sürekli aşağıda.

kızlaar merhabalarr,birşey soracam size...nasipse 2014 şubat annesi olacağım ama bizim topik mubarek mide yanması,bulanması ve kusmasından yıkılıyor:KK43:( bunların başında da ben geliyorum...2 gündür yediğim 5 dk duruyor içimde...şimdi sizden istediğim ne zaman geçiyor bu bulantılar? bizim gibi olup ta şu haftadan sonra geçti diyen var mı???? bir de merak ettiğimiz öbür konu ise cinsiyetleri ne zaman öğrenmeye başladınız???? ayy son bir soru daha ikili test çok mu pahalı kaç civarı??? ayyy çok oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler:)

Geçecek geçecek,
Hemde öle bir anda bitecekki farketmiyeceksin bile. Ben günlerce sadece tost yedim:KK43:

amanit canım bu nerde satılıyor fiyatını biliyormusun?
Sadece jokerde satılıyor diye biliyorum. 599 tl galiba. Ama daha uygunlarınıda buldum:)

endişelenme canım. fazla aşağıda olsa çok erken haftalarda bile doktor uyarıyo. sende sıkıntı olsa doktor söylerdi mutlaka dikkat et diye.

Doktora sordum cynth, normal karnın genişliyor, daha çok gerilecek ve ağrıyacak dedi. Sonra bir de idrara bakalım dedi. İdrarda ciddi enfeksiyon çıktı. Oysaki çok su içer, çok tuvalete giderim. Antibiyotik verdi 5 gün. 4 gün sonra gel bakalım geçmiş mi dedi. Bu ağrı yapıyor dedi ama bu idrar enfeksiyonundan çok adet sancısına benziyor. bir de bebek sürekli aşağıda hareket ediyor.ne bileyim kuruntu mu? uff ya valla paranoyak oldum ben hamilelikte :KK43:((

Kızlar bnmde ayaklarım cok ağrıyor
Bu durum geçicidir umarım. Evde misafirim var haliyle yoruluyorum
Ondan mı acaba ?
Eşim biraz masaj yaptı ama geçmedi
Hiç Halimde yok valla inşallah geçer sürekli uzatma isteği duyuyorum bacaklarımı

Mdaa, çok geçmiş olsun sana. Ne zor günler yaşamışsındır kim bilir. Peki neden olmuş erken doğum? Hiç belirtisi var mıydı daha önceden anladığın? İnşallah bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağına alırsın bebğini..Ben o şekilde bebğimi görmeye dayanamam, Allah'ım sen koru bizleri. Benim karnım çok ağrıyor, bir de bebek hareketleri sürekli aşağıda.

canım ben nerdeyse hiç bebek hareketlerini hissetmiyordum , sürekli idrar yolu enfeksiyonum vardı ve ilaç içtiğim halde iyileşmiyodu . son zamanlara doğruda artık afedersiniz idrarımı kaçırıyprum saqnıyordum megerse suyum geliyor mus azar azar bebek canlı dogdu ama yasamadı neyse canım bunları senin düşünmene gerek yok her konuda bilinçlisin suanda . rahim agzı yetmezliği varsa bile serklaj yapılır hamileliğini rahat rahat geçirirsin

Doktora sordum cynth, normal karnın genişliyor, daha çok gerilecek ve ağrıyacak dedi. Sonra bir de idrara bakalım dedi. İdrarda ciddi enfeksiyon çıktı. Oysaki çok su içer, çok tuvalete giderim. Antibiyotik verdi 5 gün. 4 gün sonra gel bakalım geçmiş mi dedi. Bu ağrı yapıyor dedi ama bu idrar enfeksiyonundan çok adet sancısına benziyor. bir de bebek sürekli aşağıda hareket ediyor.ne bileyim kuruntu mu? uff ya valla paranoyak oldum ben hamilelikte :KK43:((

için rahat etmiyorsa ve adet sancısı gibiyse canım hiç bekleme sancın var o zaman senin belinde agrıyorsa hiç durma derim ben için rahatlar hiç yoksa

canım ben nerdeyse hiç bebek hareketlerini hissetmiyordum , sürekli idrar yolu enfeksiyonum vardı ve ilaç içtiğim halde iyileşmiyodu . son zamanlara doğruda artık afedersiniz idrarımı kaçırıyprum saqnıyordum megerse suyum geliyor mus azar azar bebek canlı dogdu ama yasamadı neyse canım bunları senin düşünmene gerek yok her konuda bilinçlisin suanda . rahim agzı yetmezliği varsa bile serklaj yapılır hamileliğini rahat rahat geçirirsin

Bende de çıktı 3 gün önce idrar enfeksiyonu mdaa, bana da doktor tedavi olmazsa erken doğum olur dedi. Ona ultrasonda da bir bulgu var mı rahim ile ilgili diye sordum her şey normal dedi..bir dahaki sefere alltan baktıracağım gerekirse ultrasonla. Ama benim gebeliğin ilk zamanlarınan beri hep bu adet sancısı vardı. 8.haftada çok kötü kanama da olmuştu. Ondan beridir hareketlerim hep kısıtlı. 1 saat ayakta kalsam karnım ağrıyor.

Kızlar bnmde ayaklarım cok ağrıyor
Bu durum geçicidir umarım. Evde misafirim var haliyle yoruluyorum
Ondan mı acaba ?
Eşim biraz masaj yaptı ama geçmedi
Hiç Halimde yok valla inşallah geçer sürekli uzatma isteği duyuyorum bacaklarımı

Cemredeniz canım bu haftalarda hem tansiyonumu düşük oluyormuş hem de vücudumuz su topluyormuş.Doktorum kendimi hep yorgun hissedeceğimi, başımın döneceğini, ayaklarımın şişeceğini falan söylemişti.Hakikten de öyle zombi gibiyim:KK52:

bnmde tansıyonum hep dusuk . Su tutmamak ıcın sık sık dınlenıyorum bol su ıcıyorum tuzuda azalttım allaha sukur daha odem falan yok

Gunaydın kızlar yaklasık 3 aydır gecelerı resmen yatakta semazen gıbı donup duruyorum hıc uykumu alamıyorum yattıgım tarafım acıyo sureklı bı saga bı sola yatmasam daha cok dınlenıcem resmen

X