2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bu nasıl sizce kullanan birileri oldumu,
ben 150*150 bir yatak yaptırıyorum,
dolap şifonyerde ikeadan düşünüyorum bu kullanışlı gibi birşey videosunuda izlemenizi tavsiye ederim.
Meet the 4moms mamaRoo - YouTube
Kaç aya kadar kullanılıyormuş? Kısa süreli kullanılacaksa alıp da yer kaplatmamak lazım. Tecrübeli anneler genelde az eşya alın diyor. Alıp da kullanamadıkları bir sürü şey olmuş.

Aslında ben cumartesi ikeade şifoniyer ve beşik beğendim topamda 600 e falan geliyor.
Büyük bir dolabı bin liraya yaptırabilir miyim bilmiyorum
Yaptırırsam uyguna gelir.

Ama akıl verin bana .Ben bu beşik olanı 1 yaşına kadar kullanırım.Hadi bilemedin 1,5
E bu odada duracak ben yatak odasına b tane daha beşik alcam onu da sonuçta 8 aya kadar kullanır yanımda yatmayacak mı odada??

Nasıl oluyor bu işler anlaın hele yaaa
Dediğim yatak mı beşik mi anlaşılmayan şey bu.Uzun değil çok
Alt kısmı ayarlanıyor aşağı kadar iniyor bebek düşmesin diyeEki Görüntüle 755939

yanında yatarken uykun fiyatlı bir beşik alabilirsin,yada bebek arabalarının yataklarını kullanabilirsin bence,zaten kısa bir dönem,
ayrıca bir çok arkadaşımdan tavsiye üzerine muhakkak alacağım ürün şu olacak ,şiddetle tavsiye ettiler ben bunun 100 tl daha uygunu tahta yerine metal kolları olanını alacaım.çünkü söküp çıkarabiliyormuşsun,her yere götürebilirsin.

Eklentiler

• $mXYZ-B101_1.jpg
    $mXYZ-B101_1.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 24
Canim epiduralle 200tl falan degisiyormus ama bunu anestezi uzmanları pek istemiyorlarmis saat başı seni kontrol etmek zorundalarmis konakta yoğun bir hastane olduğu için pen yanaşmıyor fazla fark yok anlican eğer ben normal dogurabolseydim epidural yapacaktım ve doğum koçu girecekti fakat olmadı net ogrenirsen yazarım mutlaka

konakta normal doğumlar hakkında bilgin varmı rahat rahat doğum yapamıcazmı yani sancı odası falan nasıl ayrı mı beraber mı ayrıysa bi an önce çıkalım dıye suni sancı falan mı vericekler oooffff ooooffff napıcam ben yaaa

Kaç aya kadar kullanılıyormuş? Kısa süreli kullanılacaksa alıp da yer kaplatmamak lazım. Tecrübeli anneler genelde az eşya alın diyor. Alıp da kullanamadıkları bir sürü şey olmuş.

haklısın bebeğin karakterine göre değişir,kimi bebek hiç bir şeye yatmıyor anne baba yanında yatıyor,o zaman da bu boşuna alınmış oluyor ,8. aya kadar kullanan arkadaşlarım var.

ben baya inceledim ve fikir edindim,

aklımda 3 bebek arabası var
1-Bugaboo
2-stokke
3-4moms

resimlerini yüklemeye çalışıyorum,ben bebeğin yüzü bana dönük olsun istiyorum,artı bebek için beşik almak isteyen arkadaşlar bu bebek arabalarının yatağı beşik olarak kullanılabilinir ilk zamanlar için.
Bugaboo'ya ben de bakıp incelenecekler listesine aldım. Stokke çok güzel ama çok pahalı. 4moms'ı bilmiyordum, bi de ona bakayım. 3 tekerleklilerin denge sorunu olabiliyormuş. Dediğin gibi bebişin başta bize dönük olması önemli. Bi de ergonomisi nasıl o da önemli. Kimisinde bebek kayıyor diyorlar. Hepsi de çok pahalı. Chicco I-Move ana kucağıyla 1500e geliyor. Portbebe almak gerekir mi acaba?

yanında yatarken uykun fiyatlı bir beşik alabilirsin,yada bebek arabalarının yataklarını kullanabilirsin bence,zaten kısa bir dönem,
ayrıca bir çok arkadaşımdan tavsiye üzerine muhakkak alacağım ürün şu olacak ,şiddetle tavsiye ettiler ben bunun 100 tl daha uygunu tahta yerine metal kolları olanını alacaım.çünkü söküp çıkarabiliyormuşsun,her yere götürebilirsin.
Nerede satılıyormuş bu canım?

haklısın bebeğin karakterine göre değişir,kimi bebek hiç bir şeye yatmıyor anne baba yanında yatıyor,o zaman da bu boşuna alınmış oluyor ,8. aya kadar kullanan arkadaşlarım var.
Evlenirken bu kadar araştırma yapmamış ve kafa karışıklığı yaşamamıştım:)

konakta normal doğumlar hakkında bilgin varmı rahat rahat doğum yapamıcazmı yani sancı odası falan nasıl ayrı mı beraber mı ayrıysa bi an önce çıkalım dıye suni sancı falan mı vericekler oooffff ooooffff napıcam ben yaaa
Canim bunları düşünüp kafana hiç takma bence ben çok düşündüm ama herşey olacağına varıyor 2sene öncesine kadar beraberdi o yüzden sancı çekerken eşi. Yanında olamıyor sadece bir bayan zaten konakta doğuma eslerde giremiyor ama sen bunları düşünme saçını makyajını yap bol bol fotoğraf cektir yanına kettle al bitki çayları iç bide avent göğüs kalkanı ve lansioh çatlak kremi gerisi herşey olur normal veya sezeyan tek veya çift sorun değil önemli olan bebeğin yanindayken huzurlu olman ınan

selam poff cum mucize annemi deseydim:KK1: aynı durumdayız, banada 12. haftada erkeğe benziyor dedi dr, çrş gidcez bende erkeğe hazırladım kendimi, bakalım ne çıkacak minikler

cnm bugün gittik gördük bildiğin gösterdi bizimki açtı bacaklarını da :KK9: kesinleşti artık erkek olduğu kız için ihtimal vermiyordum ztn şaşırmadım o yüzden sağlıkla doğsun da kız erkek farketmez olana kadar az üzülmedim artık kucağımda görebilecek miyim onu düşünüyorum :KK49:

Bugaboo'ya ben de bakıp incelenecekler listesine aldım. Stokke çok güzel ama çok pahalı. 4moms'ı bilmiyordum, bi de ona bakayım. 3 tekerleklilerin denge sorunu olabiliyormuş. Dediğin gibi bebişin başta bize dönük olması önemli. Bi de ergonomisi nasıl o da önemli. Kimisinde bebek kayıyor diyorlar. Hepsi de çok pahalı. Chicco I-Move ana kucağıyla 1500e geliyor. Portbebe almak gerekir mi acaba?

Bugaboo yatağını portbebe olarak kulanamazmıyız acaba?

kızlar bunları alcaz allahın izniyle cumartesi günü belki fikrim değişir ama büyük ihtimalle bunlar

modokoda bi firma adreside bu Genç Mobilyası Katalog | Kervan Bebe Genç Mobilya

gen odası alıcam ve yanına da bambu beşik alıcam yasına girdi zaman ayrı odaya alıcam Allahın izniyle:KK49::KK49:

fikirlerinizi alalm teyzeler
Eki Görüntüle 755559
Eki Görüntüle 755558
Eki Görüntüle 755556
Eki Görüntüle 755557
Çok şık bir oda canım. Güle güle kullansın:KK66: Evine sığıyorsa süper. Bizimkine ancak küçük bebek odası oluyor.

Canim bunları düşünüp kafana hiç takma bence ben çok düşündüm ama herşey olacağına varıyor 2sene öncesine kadar beraberdi o yüzden sancı çekerken eşi. Yanında olamıyor sadece bir bayan zaten konakta doğuma eslerde giremiyor ama sen bunları düşünme saçını makyajını yap bol bol fotoğraf cektir yanına kettle al bitki çayları iç bide avent göğüs kalkanı ve lansioh çatlak kremi gerisi herşey olur normal veya sezeyan tek veya çift sorun değil önemli olan bebeğin yanindayken huzurlu olman ınan

benim derdim eşimin veya başkasının yanıma gelmesi değil ama okadar para veriyoruz yanımızda bize yardımcı olacak kimse olmayacakmı devlet hastanesindeki gibi kendi kendimize doğuracaksak eger devlette dogum yaparım daha iyi oooff oof

Kızlar benim oğluş çok pis tekme atmaya başladı. Zaten normalde çok kasık ağrım vardı.Şimdi kum torbası gibi beş saattir geçiriyor karnımın alt tarafına..daha çok vajinada çok kuvvetli hissettiğim için de açılma falan olur diye endişelenmiyorum değil :KK43:(

Son düzenleme:
Kızlar benim oğluş çok pis tekme atmaya başladı. Zaten normalde çok kasık ağrım vardı.Şimdi kum torbası gibi beş saattir geçiriyor karnımın alt tarafına..daha çok vajinada çok kuvvetli hissettiğim için de açılma falan olur diye endişelenmiyorum değil :KK43:(

canım uzan belini biraz yukarı kaldır bebekde yukarı çıksın rahat edersin

benim derdim eşimin veya başkasının yanıma gelmesi değil ama okadar para veriyoruz yanımızda bize yardımcı olacak kimse olmayacakmı devlet hastanesindeki gibi kendi kendimize doğuracaksak eger devlette dogum yaparım daha iyi oooff oof
Valla canim ben hemserilerden de hasta bakicidanda çok memnun kaldım asla devlet gibi olmaZ diye düşünüyorum ben kanamam olduğumda devlete gitmek zorunda kaldım eray beyin hastası olarak gerçekten insanın yüzüne bakmıyorlar benden daha kötü durumda olan bi kadın vardı bana tekerlekli sandalye verdiler onu yuruttuler sana hiç bilgi vermiyorlar allah düşürmesin eksiklifinide gostrmesin bana kendi doktorum bilgi veriyordu telefonda devletten daha iyi acibademden daha kötü en fazla 2gece zaten

canım uzan belini biraz yukarı kaldır bebekde yukarı çıksın rahat edersin

Öyle yaptım ayaklarımı havaya da kaldırdım 2 saat . Bu sefer durmadan dönüyor, tekme atıyor, sakinlemedi. Acaba hıçkırık mı tuttu diyecem ama neden ayaklarını bu kadar aşağıda hissediyorum acaba?

X