2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

benim mecbur almam lazım 130 m2 evimiz ama herşeyin yeri belli bebeğin eşyalarını koyabiliceğimiz bi dolap yok idare edemeyiz yani zaten ilk bebeğimiz hevesleniyoruz Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısını

Hoş geldin baby=)
Atak bilmem ama ayak ağrısını sordurabiliriz=))
Sen onu oğlana değil benim eşylar sığmıyor fırsat bu fırsat büyük bir şey alcam desene=)))
kimi kandırıooooooonnnn

yookkk kızz valllaa degıl aralın odasına koşelı ozel bı dolap yaptırıcam beyaz..
köşelı cok uygun oluyor ancak onun odasına cunku ..
ay evet yak ağrısı dıycektım balımm..

yookkk kızz valllaa degıl aralın odasına koşelı ozel bı dolap yaptırıcam beyaz..
köşelı cok uygun oluyor ancak onun odasına cunku ..
ay evet yak ağrısı dıycektım balımm..

Aslında ben cumartesi ikeade şifoniyer ve beşik beğendim topamda 600 e falan geliyor.
Büyük bir dolabı bin liraya yaptırabilir miyim bilmiyorum
Yaptırırsam uyguna gelir.

Ama akıl verin bana .Ben bu beşik olanı 1 yaşına kadar kullanırım.Hadi bilemedin 1,5
E bu odada duracak ben yatak odasına b tane daha beşik alcam onu da sonuçta 8 aya kadar kullanır yanımda yatmayacak mı odada??

Nasıl oluyor bu işler anlaın hele yaaa
Dediğim yatak mı beşik mi anlaşılmayan şey bu.Uzun değil çok
Alt kısmı ayarlanıyor aşağı kadar iniyor bebek düşmesin diye

canım benım bı arkadasımın bebegı bambu besıkte hıc yatmadı onu bana verıcek eger vermeseydı bende bu besıkten almayı dusunuyordum bence bu cok guzel 3 4 yasına kadar yatabılır bence bunda

canım benım bı arkadasımın bebegı bambu besıkte hıc yatmadı onu bana verıcek eger vermeseydı bende bu besıkten almayı dusunuyordum bence bu cok guzel 3 4 yasına kadar yatabılır bence bunda

4 yaşında sıkışmaz mı çocuk bunda?

Bunda yatarsa o zaman b de sepet beşiklerden alırım diyorum
ama bunda a 2 yaşına kadar yatarsa 2 tane çöpe gidecek şey almayayım diyorum.

Kaç aylığa kadar aynı odada tutuyorsunuz bebeğinizi tecrbeli hamişlerim=))

Hangi doktor canim bende orada yapacağım ilk doğumunu da orada yaptım memnunum

üyelik isminden dolayı canım
Sen gürcümusun canim

Canim ben kızıma hem oda yaptım hemde kendi odama park yatak aldım park yatakta 3ay kadar yattı sonra emmeye çok alıştığı için ve bende yorulduğunu için yanımda uyuttum emzirerek ve ona alıştı 11 aylıkken bana tak etti ve odasına yatırmaya karar verdik ama yarım saatte bir yanına gitmek olmadı sonra bizim beşik büyüyen di ve onu açtık çok ağlarda yanına yatıp yavaş yavaş alistiracaktim ama korkuluklara bi çare bulamadık sonra nett e yer yatağını okudum adida var yöntemin unuttum bebek kendini daha özgür hissediyor ve düşme tahlikesi yok tam rahatluyordum emmeyi biraktiyordum ki hamile old öğrendim suan kızım yer yatağında yatıyor ne park yatağını nede odasındaki yatağı hiç kullanmadık ama bizimde çok hevesimiz vardı ve dolap fazlaligim yoktu birde imkan varsa oda yapincada çok güzel oluyor.
Umarım yardımcı olmuşumdur ama Su kesin bebekler alınan yatakları pek kullanmiyor sizin yanınızda yatıyor en iyisi bi baza almak en azından baba rahat uyur kanepe köşelerinde kalmaz

Yakın bir arkadaşım bu beşikten aldı. Kızı şu an 1,5 yaşında, kolu bacağı çarpıyor diye park yatak almışlar şimdi. Dolabı ve şifonyeri de İkea'dan. Eşyaları rahat rahat sığmış. Özellikle gidip inceledim çocuğun odasını:)) Benim kafama takılan da beşiğin Türkiye'de üretilen beşiklerine küçük olmasıydı. Yatağını ve yan korumalıklarını bulamayız diyordum. Bugün sordum arkadaşıma, yataştan yatak bulmuşlar. Çok kaliteli olmasa da sanırım İkea'dan takım alacağım ben. Bir de Ankara Siteler'e bakacağım ama orası daha pahalı. Biraz büyüyünce bu kardeşine kalır ona da genç odası alırız diye düşünüyoruz.
Bir de sepet beşik alacağım ilk birkaç ay için, onların ucuz çeşidi çok.

kizlar ben de gecen hafta maslak acibademden fiyat aldim dudagim ucukladi. sezaryen 13.300 normal doguma da 10.700 fiyat verdiler ayrica epidural olursa 2000 fark aliyorlar eger bebek erken gelirse ya da kuveze konursa her gece icin 2000 arti fiyat dediler. bunlar benim saglik sigortasi sirketine verdikleri fiyat. saglik sigortasi olsa da %20sini ben odicem ve o bile buyuk para. nasil bir sistem nasil bir para dongusu anlamadim daha once hic dogum fiyati da duymamistim resmen sok oldum.

kendi doktorum da avrupa florance da dogum yaptiriyor daha onun fiyatini bilmiyorum ben muayenehaneye gittigim icin henuz sormadim bakalim orasi ne kadar soyuyor insanlari. hadi biz dogum icin arastiriyoruz allah dert verip bunlarin eline dusurmesin.

Sepet bambu besikler 6 aya kadar bu besikler ise 3 yaşına kadar kullanıyor

Resimdekinden alırsan odaya sadece sifonyer dolap alisin yataksiz bu besigide y.odana koyarsin ayrı yatiracagin zaman beşiği odaya geçirirdim büyüyüp sigmadiginda baza almak en mantiklisi tabi bu bnm fikrim

Kızlar bir de bebek arabası baktınız mı? Ne çok çeşit var. Baktıkça kafam karıştı. Gönlüm Chicco'nun I-Move modelinde. Bir ara Gizem de paylaşmıştı burada. Çok kullanışlı duruyor.

Sen gürcümusun canim

gurcu laz cerkez karısıgım =) ama gurcu kulturunde yetıstıgım ıcın gurcuyum ben resul patana gıdıyorum golcuk aıle tıpta muayenesı var dogumu konakta yaptırıyor

İzninizle oha demek istiyorum. Bu fiyatlar ne böyle. Ankara'daki 5000 liralık hastaneleri öpüp de başımızın üstüne koyacağız galiba.

Sen gürcümusun canim

gurcuyum canım rsul patana gıdıyorum aıle tıpta muayenesı dogumu konakta yaptıeıyor epıdural normal dogum konakda ne kadar bılgın varmı yada ogranırsen baana mesaj atabılırmısın

bu nasıl sizce kullanan birileri oldumu,
ben 150*150 bir yatak yaptırıyorum,
dolap şifonyerde ikeadan düşünüyorum bu kullanışlı gibi birşey videosunuda izlemenizi tavsiye ederim.
Meet the 4moms mamaRoo - YouTube

Eklentiler

• $4moms_mamaRoo_blue_plush.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 25
gurcu laz cerkez karısıgım =) ama gurcu kulturunde yetıstıgım ıcın gurcuyum ben resul patana gıdıyorum golcuk aıle tıpta muayenesı var dogumu konakta yaptırıyor
Ben gurcuyum de funda hanıma gidiyorum bende konakta yapacigim hayırlısıyla ınş

gurcuyum canım rsul patana gıdıyorum aıle tıpta muayenesı dogumu konakta yaptıeıyor epıdural normal dogum konakda ne kadar bılgın varmı yada ogranırsen baana mesaj atabılırmısın
Canim epiduralle 200tl falan degisiyormus ama bunu anestezi uzmanları pek istemiyorlarmis saat başı seni kontrol etmek zorundalarmis konakta yoğun bir hastane olduğu için pen yanaşmıyor fazla fark yok anlican eğer ben normal dogurabolseydim epidural yapacaktım ve doğum koçu girecekti fakat olmadı net ogrenirsen yazarım mutlaka

Kızlar bir de bebek arabası baktınız mı? Ne çok çeşit var. Baktıkça kafam karıştı. Gönlüm Chicco'nun I-Move modelinde. Bir ara Gizem de paylaşmıştı burada. Çok kullanışlı duruyor.

ben baya inceledim ve fikir edindim,

aklımda 3 bebek arabası var
1-Bugaboo
2-stokke
3-4moms

resimlerini yüklemeye çalışıyorum,ben bebeğin yüzü bana dönük olsun istiyorum,artı bebek için beşik almak isteyen arkadaşlar bu bebek arabalarının yatağı beşik olarak kullanılabilinir ilk zamanlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…