aynen canım bende hissediyorum artık çok güzel sabahları ve yemek yerken çok hareketli oluyor sabah videoya çektim akşam babamiza göstercez
gözünüzaydın canım hayırlı olsun oğluşunuzgünaydın kızlar giremedim cumadan beri ev aldık taşınma telaşımız var fırsat bulamıyorum bazen...
bende cuma günü doktora gittim vajinamda yanma oluyodu onun için enfeksiyona karşı bi ilaç verdi largopen adıda 10 gün kullanıcam sabah akşam henüz pek bi değişiklik yokda inş geçer kızlar
bu arada bebişimide gördüm sağlıklı şükürler olsun iyi dedi doktorumda gitmişken cinsiyetinide öğrendik bi oğlumuz olcak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz inşallah güle güle oturun yeni ev yeni bebiş maşallah size nazarlardan kurun rabbim sizi. Oğlanlar kızları solladı sanki.
Güle güle kullansın canım kızın battaniyesini oh maşallah sıcacık olur. Bizde hepsi mevcut abisinden kalanlar. O yüzden daha hiçbirşey almadık bakalım. Sağlıkla atlatalım hamileliğimizide onlarda olur canım.
E ozamn iyimiş :) sabah akşam düşüneiyorum bile çok zor olmuştur eminim. Bende ilk gebeliğimde toplamda 5 yada 6 tane olmuştum ama haftalarını hatırlamıyorum.
Amin canım inşallah tek dileğimiz bu. Sağlıkla kucağımıza aldığımızda bebişlerimizi büyük bi ohh çekicez.
gözünüzaydın canım hayırlı olsun oğluşunuzYeni eviniz de hayırlı olsun
bizim de taşınma telaşı var bir yandan evi topluyorum
yaa ben çok çabuk yoruluyorum herkes böyle mi?
Cam eşyaları, kırılcakları kendim tek tek sarıyim hazır olsun, nakliyecilerin hepsi çok özenli olmuyo
yeni eve de temizlikçi ayarlicaktım bulamıyorum ne olcak bilmiyorum
ben böyle hamile annem oruç temizlikçi bulmam şart ama sanırım ramazan diye bulduklarım gelemem diyoo
ayy şimdi babasına telefonda da dedim bu sabah ilk defa farkedilir bişekilde hissettim diyeooff ooof sorma kıpırdadıkça benimde sürekli göresim geliyo o kadar özlüyorum ki
videoya çekçek kadar ne oluyo kızzaynen canım bende hissediyorum artık çok güzel sabahları ve yemek yerken çok hareketli oluyor sabah videoya çektim akşam babamiza göstercez
Tatlim ben geçen ay ki kontrolme gittiğimde ayrintili bakti beynine kalbine elleri ayaklari böbrekleri herşeyine
disaridan gözüküyor kız vurduğu
disaridan gözüküyor kız vurduğu
mdaa çok güzel huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allahım
çok güzel canım şimdiden güle güle kullanın
ben bi müddet oda almicam sepet beşik idare etces sanırım
Kızlar size garip birşey soylicem ömrümde sigara içmisligm yoktur ama şimdi canım fena halde sigara istiyor m3 yapsam bilemedim :2:
Bu da benim kızımla sata göre 20+0 usgye göre 21+4günlük gobüsümuz:ecrin_bebek:
pardon canım
herkese mutlu haftalariki gündür bebişimi hissetmeye başladım allahımmm harika bişey bu :109:
cumartesi randevuma gittik ki dr acil doğuma girmiş, ayrıntılıya gircektim bugüne ertelendi
çok özledim onuu hissedince daha çabuk göresim geldiallahım her isteyene tattırsın bu duyguyu