2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

geçmiş olsun canım evet önceden olsa ben de doktora gitmeye gerk yok geçer nasılsa diye beklerdim artık herşeyde doktora koşar oldum . kendine dikkat et sonuna kadar sağlıkla gidelim inşallah

Mslh paşa olgusuna
Iyiyiz çok şükür canim herşey yolunda çok şükür testler olasılık üstüne ouyor bende 2testi yaptırmadım ama doktorum 3lu yapalım omurilikte sorun varsa görülüp tedavi oluyor dedi yaptırdık ve sorun yok bence en önemlisi ayrıntılı ultrason ve iyi doktorda baI doktorlar para için herşeyi söylüyorlar benm arkasim 2aylik hamile iken doktoru ondan amniyosrntez istemiş ve kıza neler söylemiş ağla ağla sonra değiştirdi malesefki var böyle doktorlar
O iğneden bende oluyorum canim haftalık erken doğum riskini azaltmak için kasinirsa kasimamayaya çalış çünkü kaaidikca catlarsin

geçmiş olsun canım evet önceden olsa ben de doktora gitmeye gerk yok geçer nasılsa diye beklerdim artık herşeyde doktora koşar oldum . kendine dikkat et sonuna kadar sağlıkla gidelim inşallah

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu günleri. önemli olan o. mavilim her hafta iğne çok fazla değil mi canım ?

günaydın kızlar giremedim cumadan beri ev aldık taşınma telaşımız var fırsat bulamıyorum bazen...

bende cuma günü doktora gittim vajinamda yanma oluyodu onun için enfeksiyona karşı bi ilaç verdi largopen adıda 10 gün kullanıcam sabah akşam henüz pek bi değişiklik yokda inş geçer kızlar

bu arada bebişimide gördüm sağlıklı şükürler olsun iyi dedi doktorumda gitmişken cinsiyetinide öğrendik bi oğlumuz olcak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

papatyacım hem senin hem kendim için kasık ağrılarımıda sordum dedi bebek yukarıya çıkarken olabilir normal dedi oturduğun yerden kalkerken yatakta sağdan sola dönerken dikket et dedi yavaş hareket et sende dikkat edersin canım ....

iyi haftalar herkese biz iyiz çok şükür gülfidacım. cumartesi 3lü testin sonucunu gösterdik
doktoruma oda çok güzel çıktı hiç bir sorun yok. sonrada pazara gittik. baya dolaştık.
ve kızıma ilk hediyesini aldım. çok güzel pempe bir battaniye aldım. kış bebişi olucak sonuç da s cacık sararız.

bende de bel ağrısı olmaya başladı. eskiden çok iş yapınca olurdu eşime ezdiririmdim kendimi çıtır çıtır öterdi
düzelirdim tabi şimdi onu yaptıramıyorum. dayanıcaz artık birden bu kadar kilo alınca vücutda afallıyor normaldir diye düşünüyorum.

selam poff cum mucize annemi deseydim aynı durumdayız, banada 12. haftada erkeğe benziyor dedi dr, çrş gidcez bende erkeğe hazırladım kendimi, bakalım ne çıkacak minikler

bende de çok fazla bel ağrısı oluyo duruş bozuklugundan kaynaklanıyor galiba agrıyan bölgeye yastık koyuyorum rahatlıyorum ve egzersiz yapmaya dikkat ediyorum iyi geliyor tavsiye ederim kızlar ..

bide bu cumartesi günü MODOKO ya gidicez kızımıza oda bakıcaz bi arkadaşımızın tanıdıgının magazası varmıs orada internet sitesine baktım bayıldım KERVAN BEBE tavsiye ederim oofff oooofff çok heyecanlıyım günler çabuk geçse keşke hemen kızımı kucagıma alsam .
dün gece resmen uyutmadı meleğim teyzeleri kıpır kıpır kıpır Allahım nasıl bir aşk bu

sonunda anketi oyladım ve erkek bebiş sayısını 60 yaptım.
doktordan geldim arkadaşlar cinsiyeti öğrendim. bebeğin eşi yukarı çıkmış çok mutlu oldum. bebişime tam 17 haftalık dedi 200 gr. ayy çok tatlıydı. üçlü testi söyledi yaptırmayacağım dedim. ayrıntılı usg gideceğim o kadar.
doktorda zaten ayrıntılı usg zeka testinden daha öncelikli zeka testi isteğe bağlı dedi.

ben de hiç bir testi yaptırmadım doktorumda yaptırmak zorunda değilsin dedi. herhangi bir müdahale olmuyo sonuçta . ayrıntılı ultrasonu ne zaman yapıcaksınız dedim ben her muayenede ayrıntılı ölçüm yapıyorum zaten gerek yok dedi

Merhaba kızlar. Cumartesi günü ben de doktora sonuçlarımı göstermeye gittim. İdrar tahlilimde kan çıkıyordu, böbrek taşlarımdanmış, bol bol su iç dedi. Geçen haftada size de anlatmıştım tansiyonum yükseliyor diye, 14-9'a çıkarsa beni ara dedi. Sık sık kontrol etmem gerekiyormuş. Ayaklarımın şişmesi de normalmiş, akşamları kaldırıp uzat dedi. Erken olduğu için korkmuştum. 1-2 haftadır karnımın altı ağrıyordu, özellikle gazım olunca ya da tuvaletim gelince. İdrar yolu iltihabından korkmuştum, bebek büyüdüğü için baskı oluyormuş, normalmiş. Sonuç göstermeye gidince bebeği göstermezdi ama isteyince gösterdi bu sefer, içim rahatladı iyi olduğunu görünce, 251 gr olmuş. 2 hafta sonra kontrole gideceğiz.

cnm çoookkk geçmiş olsun Rabbim şifalar versin yavruna bütün yavruları korusun inş.

geçmiş olsun canm ...Ben de senin gibi son gittiğim kontrolde ilginç bişi öğrendim doğum kanalın küçük ve dar dedi erken doğum riski var dedi tekrardan ilk 3 ayda olduğu gibi progestan verdi bunu iç dedi gebeliğin son haftalarına kadar canm hakkımızda hayırlısı Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşup büyütelim bebişlerimizi inş.

Geçmş olsun canm evet bol su içimi çok önemliymiş Rabbim şifa versin inş. maşallah bebişine

Merhaba kızlar biz geldik....
Bugün sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledik ve tetanoz aşımi oldum ikinci doz da 20ağustos da olacakmis şimdiden kolum agrimaya basladi..(((

Merhaba kızlar biz geldik....
Bugün sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledik ve tetanoz aşımi oldum ikinci doz da 20ağustos da olacakmis şimdiden kolum agrimaya basladi..(((

canım bende cuma günü olcam bu konu hakkında bilgim yok aşı olduktan sonra banyo yapabiliyomuyuz aç karnına mı gidicez aşı olmaya . aşının herhangi bi yan etkisivarmı ağrı ateş falan

canım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz inşallah güle güle oturun yeni ev yeni bebiş maşallah size nazarlardan kurun rabbim sizi. oğlanlar kızları solladı sanki.

güle güle kullansın canım kızın battaniyesini oh maşallah sıcacık olur. bizde hepsi mevcut abisinden kalanlar. o yüzden daha hiçbirşey almadık bakalım. sağlıkla atlatalım hamileliğimizide onlarda olur canım.

Yok canim ben. Hafta bi verdiği için sevindim bile önceki hamileliğin de sabah akşam oluyordum

e ozamn iyimiş :) sabah akşam düşüneiyorum bile çok zor olmuştur eminim. bende ilk gebeliğimde toplamda 5 yada 6 tane olmuştum ama haftalarını hatırlamıyorum.

amin canım inşallah tek dileğimiz bu. sağlıkla kucağımıza aldığımızda bebişlerimizi büyük bi ohh çekicez.

valla ben yemeğimi yedim elevitimi içtim gittim gebelikte iki doz doğum sonrasi da iki veya üç doz oluyor canım yan etkisi de agri kızarıklık şişlik olabilir normal buz veya kolonyalı pamuk sür dedi banyoyu da ilk gün yapmazsin sonra yaparsın birşey olacagini sanmam canım

herkese mutlu haftalar iki gündür bebişimi hissetmeye başladım allahımmm harika bişey bu :109:

cumartesi randevuma gittik ki dr acil doğuma girmiş, ayrıntılıya gircektim bugüne ertelendi

çok özledim onuu hissedince daha çabuk göresim geldi allahım her isteyene tattırsın bu duyguyu

ooff ooof sorma kıpırdadıkça benimde sürekli göresim geliyo o kadar özlüyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…