- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
bu arada kızar cuma doktora gittim. bebişimi yine gördüm. gitme sebebim 15 dk. bir tuvalete gitmemdi. idrar yolu enfeksiyonu olduğumu zannettim. doktorada bahsettim. idrar tetkiki istedi ama sonuçlar temiz çıktı. ayrıntılı olarak bir bakalım dedi. ve bakınca da kesenin çok çok aşağıda olduğunu, baskı yaptığını bu yüzden sık tuvalete gittiğimi ve rahim ağzında yumuşama olduğunu söyledi. bu kötü dikkat etmelisin önlem amaçlı proluton depot yaptırıcam dedi. neyse iğneyi yaptırdıktan yaklaşık 1 saat içinde bütün şikayetlerim ortadan kalktı diyebilirim. hakkaten çok zor bir durum. bu saatten sonra risk altındayım demektir bu. sizler sakın ihmal etmeyin böyle durumları. bana ilk başta hamileleilkten normal bir durum gibi geldi. 3-4 gün bekledim. sonra eşimin ısrarıyla gittim ve ciddi bir durum olduğunu öğrendim.
210 gr. olmuş paşa oğlum.
nihalgerez,
mmavilimm,
bahardacanan
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. hafta sonu giremedim pek. kötü haber alan, 4 lü testi kötü çıkmış anneler sabır diliyorum sizlere. kuzenimin de test sonucunda risk vardı. ayrıntılıda hiç bir problem olmadığı söylendi. çocuğunlukla bu testler yanıltıcı arkadaşlar üzmeyelim kendimizi. herşeyin hayırlısı olur inşallah.
Mslh paşa olgusunabu arada kızar cuma doktora gittim. bebişimi yine gördüm. gitme sebebim 15 dk. bir tuvalete gitmemdi. idrar yolu enfeksiyonu olduğumu zannettim. doktorada bahsettim. idrar tetkiki istedi ama sonuçlar temiz çıktı. ayrıntılı olarak bir bakalım dedi. ve bakınca da kesenin çok çok aşağıda olduğunu, baskı yaptığını bu yüzden sık tuvalete gittiğimi ve rahim ağzında yumuşama olduğunu söyledi. bu kötü dikkat etmelisin önlem amaçlı proluton depot yaptırıcam dedi. neyse iğneyi yaptırdıktan yaklaşık 1 saat içinde bütün şikayetlerim ortadan kalktı diyebilirim. hakkaten çok zor bir durum. bu saatten sonra risk altındayım demektir bu. sizler sakın ihmal etmeyin böyle durumları. bana ilk başta hamileleilkten normal bir durum gibi geldi. 3-4 gün bekledim. sonra eşimin ısrarıyla gittim ve ciddi bir durum olduğunu öğrendim.
geçmiş olsun canım evet önceden olsa ben de doktora gitmeye gerk yok geçer nasılsa diye beklerdim artık herşeyde doktora koşar oldum . kendine dikkat et sonuna kadar sağlıkla gidelim inşallah
Mslh paşa olgusuna
Iyiyiz çok şükür canim herşey yolunda çok şükür testler olasılık üstüne ouyor bende 2testi yaptırmadım ama doktorum 3lu yapalım omurilikte sorun varsa görülüp tedavi oluyor dedi yaptırdık ve sorun yok bence en önemlisi ayrıntılı ultrason ve iyi doktorda baI doktorlar para için herşeyi söylüyorlar benm arkasim 2aylik hamile iken doktoru ondan amniyosrntez istemiş ve kıza neler söylemiş ağla ağla sonra değiştirdi malesefki var böyle doktorlar
O iğneden bende oluyorum canim haftalık erken doğum riskini azaltmak için kasinirsa kasimamayaya çalış çünkü kaaidikca catlarsin
Yok canim ben. Hafta bi verdiği için sevindim bile önceki hamileliğin de sabah akşam oluyordumteşekkür ederim arkadaşlar. inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bu günleri. önemli olan o. mavilim her hafta iğne çok fazla değil mi canım ?
ben de 1 ay aradan sonra yarın görücem bebişi kısmetse cinsiyeti de öğreneceğiz bi ay önce erkeğe benziyor dedi ama bakalım... erkeğe alıştırdım ben de şimdiden kendimi kız olursa büyük sürpriz olurbi taraftan da kum döküyorum onun için de ürolojiye gidicem sancı yapıyor geçmedi 1 aydır nerdeyse korkuyorum :18: yarın cinsiyeti öğrenince yazarım
iyi haftalar herkese biz iyiz çok şükür gülfidacım. cumartesi 3lü testin sonucunu gösterdik
doktoruma oda çok güzel çıktı hiç bir sorun yok. sonrada pazara gittik. baya dolaştık.
ve kızıma ilk hediyesini aldım. çok güzel pempe bir battaniye aldım. kış bebişi olucak sonuç da s cacık sararız.
bende de bel ağrısı olmaya başladı. eskiden çok iş yapınca olurdu eşime ezdiririmdim kendimi çıtır çıtır öterdi
düzelirdim tabi şimdi onu yaptıramıyorum. dayanıcaz artık birden bu kadar kilo alınca vücutda afallıyor normaldir diye düşünüyorum.
sonunda anketi oyladım ve erkek bebiş sayısını 60 yaptım.
doktordan geldim arkadaşlar cinsiyeti öğrendim. bebeğin eşi yukarı çıkmış çok mutlu oldum. bebişime tam 17 haftalık dedi 200 gr. ayy çok tatlıydı. üçlü testi söyledi yaptırmayacağım dedim. ayrıntılı usg gideceğim o kadar.
doktorda zaten ayrıntılı usg zeka testinden daha öncelikli zeka testi isteğe bağlı dedi.
Sağol canım inşallah,
Oksijen takıyorlarmış aralıklarla, serumun içine bir ilaç enjekte ettiler ben ordayken
Nasıl yaktı yavrumun kolunu 10 dk bağırdı kolum diye..
Herşeye dayanıyorum da çocuklara bişey olunca
mahfoluyorum
bu arada kızar cuma doktora gittim. bebişimi yine gördüm. gitme sebebim 15 dk. bir tuvalete gitmemdi. idrar yolu enfeksiyonu olduğumu zannettim. doktorada bahsettim. idrar tetkiki istedi ama sonuçlar temiz çıktı. ayrıntılı olarak bir bakalım dedi. ve bakınca da kesenin çok çok aşağıda olduğunu, baskı yaptığını bu yüzden sık tuvalete gittiğimi ve rahim ağzında yumuşama olduğunu söyledi. bu kötü dikkat etmelisin önlem amaçlı proluton depot yaptırıcam dedi. neyse iğneyi yaptırdıktan yaklaşık 1 saat içinde bütün şikayetlerim ortadan kalktı diyebilirim. hakkaten çok zor bir durum. bu saatten sonra risk altındayım demektir bu. sizler sakın ihmal etmeyin böyle durumları. bana ilk başta hamileleilkten normal bir durum gibi geldi. 3-4 gün bekledim. sonra eşimin ısrarıyla gittim ve ciddi bir durum olduğunu öğrendim.
Merhaba kızlar. Cumartesi günü ben de doktora sonuçlarımı göstermeye gittim. İdrar tahlilimde kan çıkıyordu, böbrek taşlarımdanmış, bol bol su iç dedi. Geçen haftada size de anlatmıştım tansiyonum yükseliyor diye, 14-9'a çıkarsa beni ara dedi. Sık sık kontrol etmem gerekiyormuş. Ayaklarımın şişmesi de normalmiş, akşamları kaldırıp uzat dedi. Erken olduğu için korkmuştum. 1-2 haftadır karnımın altı ağrıyordu, özellikle gazım olunca ya da tuvaletim gelince. İdrar yolu iltihabından korkmuştum, bebek büyüdüğü için baskı oluyormuş, normalmiş. Sonuç göstermeye gidince bebeği göstermezdi ama isteyince gösterdi bu sefer, içim rahatladı iyi olduğunu görünce, 251 gr olmuş. 2 hafta sonra kontrole gideceğiz.
Merhaba kızlar biz geldik....
Bugün sağlık ocağına gittim bebeğimin kalp atışlarını dinledik ve tetanoz aşımi oldum ikinci doz da 20ağustos da olacakmis şimdiden kolum agrimaya basladi..(((
günaydın kızlar giremedim cumadan beri ev aldık taşınma telaşımız var fırsat bulamıyorum bazen...
bende cuma günü doktora gittim vajinamda yanma oluyodu onun için enfeksiyona karşı bi ilaç verdi largopen adıda 10 gün kullanıcam sabah akşam henüz pek bi değişiklik yokda inş geçer kızlar
bu arada bebişimide gördüm sağlıklı şükürler olsun iyi dedi doktorumda gitmişken cinsiyetinide öğrendik bi oğlumuz olcak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
papatyacım hem senin hem kendim için kasık ağrılarımıda sordum dedi bebek yukarıya çıkarken olabilir normal dedi oturduğun yerden kalkerken yatakta sağdan sola dönerken dikket et dedi yavaş hareket et sende dikkat edersin canım ....
iyi haftalar herkese biz iyiz çok şükür gülfidacım. cumartesi 3lü testin sonucunu gösterdik
doktoruma oda çok güzel çıktı hiç bir sorun yok. sonrada pazara gittik. baya dolaştık.
ve kızıma ilk hediyesini aldım. çok güzel pempe bir battaniye aldım. kış bebişi olucak sonuç da s cacık sararız.
bende de bel ağrısı olmaya başladı. eskiden çok iş yapınca olurdu eşime ezdiririmdim kendimi çıtır çıtır öterdi
düzelirdim tabi şimdi onu yaptıramıyorum. dayanıcaz artık birden bu kadar kilo alınca vücutda afallıyor normaldir diye düşünüyorum.
Yok canim ben. Hafta bi verdiği için sevindim bile önceki hamileliğin de sabah akşam oluyordum
cnm çoookkk geçmiş olsunRabbim şifalar versin yavruna bütün yavruları korusun inş.
geçmiş olsun canm ...Ben de senin gibi son gittiğim kontrolde ilginç bişi öğrendim doğum kanalın küçük ve dar dedierken doğum riski var dedi tekrardan ilk 3 ayda olduğu gibi progestan verdi bunu iç dedi gebeliğin son haftalarına kadar canm hakkımızda hayırlısı Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşup büyütelim bebişlerimizi inş.
Geçmş olsun canm evet bol su içimi çok önemliymiş Rabbim şifa versin inş. maşallah bebişine
valla ben yemeğimi yedim elevitimi içtim gittim
drum ayrintili ultrasonda bana da kalbinde küçük bi parlaklık var ama delik gibi önemli birşey değil eğer uçlu test temiz çıkarsa önemli birşey değildir zamanla geçer demişti canım
drum ayrintili ultrasonda bana da kalbinde küçük bi parlaklık var ama delik gibi önemli birşey değil eğer uçlu test temiz çıkarsa önemli birşey değildir zamanla geçer demişti canım
herkese mutlu haftalariki gündür bebişimi hissetmeye başladım allahımmm harika bişey bu :109:
cumartesi randevuma gittik ki dr acil doğuma girmiş, ayrıntılıya gircektim bugüne ertelendi
çok özledim onuu hissedince daha çabuk göresim geldiallahım her isteyene tattırsın bu duyguyu