2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım ne gibi bulgular var? Açıklar mısı? İnsallah bir sorun cıkmaz hayırlıs. İle atlatırsın

canım bebeğin kafası küçükmüş,bağırsaklarında parlaklık,kalbinde parlaklık,bacak kemiklerinde kısalık varmış yaa zaten beni sinir etti gerizekalı adam okadar sordum bişy var mı diye gayet normal herşey yolunda dedi.. ama rapora bu bulguları yazmışş yaa oakadar zoruma gidiyorkii hala düşündükçe sinir oluyorum...

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.seni anlamaya çalışıyorum ama ne desek boş.Bu mübarek günlerde dualarımzı seninle.testte yanılmalar okadar çok oluyorki şimdiden moralini bozmamaya çalış canımm

Camım bendede ense kalınlığı 3 mm cıktı gunlerce agladım şimdi ayrıntılı usg yi bekliyorum Allah butun evlatlarımıza saglık versin

Off bu cocuklar hasta olacagina biz olalim. insan cokuyor bi anda....zaturrede gercekten zor...allah sifa versin canim ya...namzdan sonra dua ederim sizee...

Bunlari soyledikten sinra mi hersey normal dedi dr...simdiden uzme kendini du bakalim...bak normal de demis..
gorumcemjn kizi da kucuk kafaliydi gunlerce agladi...bingildagi 3 ayda kapandi..dr kucuk kafali demisti onada.a ama skmdi masallahi var canim ue kendini...

Anne Olmasaydım

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 70'lı kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

çok duygusallaştım

Son düzenleme:

canım benım cok güzel bır paylaşim cnım benım yaa bır yanı komık bır yanıda da duygusaldi...

ben de 1 ay aradan sonra yarın görücem bebişi kısmetse cinsiyeti de öğreneceğiz bi ay önce erkeğe benziyor dedi ama bakalım... erkeğe alıştırdım ben de şimdiden kendimi kız olursa büyük sürpriz olur bi taraftan da kum döküyorum onun için de ürolojiye gidicem sancı yapıyor geçmedi 1 aydır nerdeyse korkuyorum :18: yarın cinsiyeti öğrenince yazarım

çok çok geçmiş olsun cnaım benimm..ay neden oloki böle..allh şifa versinn cnm bennmöm

doktor benden 3 lü 4 lü test bile ,istemeye gerek görmedi doğruluğuna inanılır bişey olduğunu düşünmüyorum canım üzme kendini Allah büyük sağlıkla gelir inşallah meleğin. dualarım seninle olsun

geçmiş olsun hevuk hava çok sıcak kendine dikkat et umarım iyisinidr .

ayse 2 doktora birden gittim i,lk gittiğim beni endişelendirdi tansiyonunu ölçecelsin 6 saat arayla not edeceskin dedi karaciğer karın ağrın falan olursa hemen doktorunu arayıp bi hastaneye gitmelisin dedi Allahtan tahlillerim temiz çıktı. şimdilik bir sıkıntı görmuyorum dedi hatta idrar yoılu enfeksiyonum bile yok ayrıca ona da sevindim çok sık oluyorum da.

sonra kendi doktoruma anlattım çok kılo allmışsın hızlı kılodan oluyor dedi. hamuru tuzu ve gereksiz abur cuburu kes dedi. ayaklarım bir günde geçmişti. ayaklarda sıkıntı yok. ama ellrim bir haftadır şiş ve uyuşuyor kızlar. geceleri uyurken çok uyuşuyor koyacak yer bulamıyorum artık odun gibi oldular. kıloma da dikkat edicem sadece gerekli şeyleri yerim. bu şekilde devam edersem duba gibi olurum. yarım saat dolandım diye topuklarım 2 gundir geçmedi. ağırlığı taşıyamıyor artık herkese sağlıklı bir gebelik dilerim tabi sağlıklı doğum ve evlatlar.
maşallah ne güzel hissediyorsunuz...bizimki çok tembel galiba hiç hissetmedim ben daha...bazen korkuyorum bu yüzden
doktoruma sordum çok normal dedi. 2 haftaya görürsün neyin ne olduğunu dedi.

ayrıntılı usg de oldum. yani değişiklik yoktu yine aynıydı 15 dakıka sürdü herzaman kı gibi doktor zaten her geldiğimde aynı ölçümleri yapıyormuş. sadece organlar tamamlandığı için iç organlarına baktı detaylı ölçümler yaptı. tek tek organlarda ısık yanıyor bana verdiği formda da işaret koyuyor. bir tek kulaklarını işaretlememiş kulaklar sonradan mı oluşuyor acaba.yada arada kaçtı mı? maşallah bebeğimizin keyfi yerindeymiş hala aynı pozisyonda yatıyor çok usluuuu teyzeleri çoook. çıkınca da böyle olur umarım.

Canim çok geçmiş olsun allah acil sifalar versin ezgiye hamileyken de kaan hastalanmisti sanırım o zaman
demistim ne zor birine hamileyken diğerinin ihtiyaçlarını karşılamak şimdi ben çok zorlanıyorum kanamam oldu kucağıma almak yasak ama olmuyor öyle heran bebegime birşey olacakmış gibi geliyor kiziminda bana çok ihtiyacı var çok zor işimiz allah bize güç sabır versin
Tekrar çok geçmiş olsun

nihalgerez,
mmavilimm,
bahardacanan
günaydın kızlar nasılsınız bakalım. hafta sonu giremedim pek. kötü haber alan, 4 lü testi kötü çıkmış anneler sabır diliyorum sizlere. kuzenimin de test sonucunda risk vardı. ayrıntılıda hiç bir problem olmadığı söylendi. çocuğunlukla bu testler yanıltıcı arkadaşlar üzmeyelim kendimizi. herşeyin hayırlısı olur inşallah.

bu arada kızar cuma doktora gittim. bebişimi yine gördüm. gitme sebebim 15 dk. bir tuvalete gitmemdi. idrar yolu enfeksiyonu olduğumu zannettim. doktorada bahsettim. idrar tetkiki istedi ama sonuçlar temiz çıktı. ayrıntılı olarak bir bakalım dedi. ve bakınca da kesenin çok çok aşağıda olduğunu, baskı yaptığını bu yüzden sık tuvalete gittiğimi ve rahim ağzında yumuşama olduğunu söyledi. bu kötü dikkat etmelisin önlem amaçlı proluton depot yaptırıcam dedi. neyse iğneyi yaptırdıktan yaklaşık 1 saat içinde bütün şikayetlerim ortadan kalktı diyebilirim. hakkaten çok zor bir durum. bu saatten sonra risk altındayım demektir bu. sizler sakın ihmal etmeyin böyle durumları. bana ilk başta hamileleilkten normal bir durum gibi geldi. 3-4 gün bekledim. sonra eşimin ısrarıyla gittim ve ciddi bir durum olduğunu öğrendim.

210 gr. olmuş paşa oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…