sağol tatlımhayırlı olsun canım nasıl hissediyorsun nasıl bişey.
bende dun sankı göbek deliği kısmında kalp atışı gibi pıpıt bişeyler oldu 1 dk kadar sonra bidaha olmadı acaba doğru mu hissettim.yoksa başka bişeymiydı
hayırlı olsun canım nasıl hissediyorsun nasıl bişey.
bende dun sankı göbek deliği kısmında kalp atışı gibi pıpıt bişeyler oldu 1 dk kadar sonra bidaha olmadı acaba doğru mu hissettim.yoksa başka bişeymiydı
sağol tatlım
nasıl desem...göbeğimin sağ alt tarafında içerden minicik itekleme gibi bişey olduğunu hissettim
haftasonu daha az hissediliyordu bu sabah daha belirgin oldu
senin hissettiğin de bebişindir canım
duruşları değişik, ne tarafa hareket ediyorlarsa artık farklı farklı yerlerde hissedilebilirsenin de hayırlı olsun canım eminim bikaç güne daha belirgin hissedersin
bence bebeğini hıçkırık tutmuştur da onu hissetmişdir arada benim kini de tutuyo
yok öyle itekleme gibi değildi canım .inşallah bende tam anlamıyla hissederim.
ayyy hıçkırık mıdır olabılır onun gibi bişeydi evet ayyy yerim ben onun hıçkırıklarını ya
Kızlar merhaba=))
Ne zamandır giremiyorum geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir.
Hevuk seni gördüm canım rahatsızlanmışsın
Allah şifa versin inşallah şimdi daha iyisindir.
Ben3 gündür bariz hissediyorum artık oğlumu
Akşamları hiç durmadan oynuyo
bunun kas seğirmesi olduğunu hiç sanmıyorum bu kadar belli olamaz çünkü=)
Hem artık vakit de geldi dimi hissetmenin,geçti bile hi hi=))
bizim babamızda bebiş oynarken 'ben ona beşik almayacağım' diyo kızdırıyo bebişimi sonra elini koyuyo bebiş oynamıyosonra ben diyorum ki 'ben bebişime beşik alıcam cicler alıcam' hemen oynamaya başlıyo
sonra babası yine elini koyuyo bizimki duruyo.
şimdiden fırlamalıklara başladı
sağol tatlım
nasıl desem...göbeğimin sağ alt tarafında içerden minicik itekleme gibi bişey olduğunu hissettim
haftasonu daha az hissediliyordu bu sabah daha belirgin oldu
senin hissettiğin de bebişindir canım
duruşları değişik, ne tarafa hareket ediyorlarsa artık farklı farklı yerlerde hissedilebilirsenin de hayırlı olsun canım eminim bikaç güne daha belirgin hissedersin
Fıstığım senin bebeişin kız mıyıd?
Benim ki solda ve erkek=)
Merak ettim de
kızlar bunları alcaz allahın izniyle cumartesi günü belki fikrim değişir ama büyük ihtimalle bunlar
modokoda bi firma adreside bu Genç Mobilyası Katalog | Kervan Bebe Genç Mobilya
gen odası alıcam ve yanına da bambu beşik alıcam yasına girdi zaman ayrı odaya alıcam Allahın izniyle
]
canım benim benmkide solda ama kız ben ona inanmıyorum benim ilk bebegimde soldaydı ama erkekdi =)
Ben bayıldım bunlara
Ya ben fiyatları çok merak eiyorum fkir edinen var mı
MDAA sen sordun mu fiyat kuzum??
Modoko bana çok yakın uygunsa gidip bakabilirim yarın
bebek hareketleri ayırt ediliyo zaten canım . bizim cimcime ben dokundugumda oynamaya devam ediyo babası dokundugu zaman duruyo yada babasının sesini duyarsa resmen hareket etmiyo canım benim ciğer parem oo
canım fiyat sormadık eşimin arkadaşının arkadaşının yeriymiş indirim yapıcak hiç fiyat hakkında bilgim tyok ama 2500 3000 vi--civarındadır avangarde mobilya diye öyle tahmi ediyorum sitesine bak daha hoş şeyler var ama ben sadece mobilyaları aha çok seviyorum
bide evgör mobilyaya bak istersen ordada çok hoş takımlar var