- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
bu arada kızar cuma doktora gittim. bebişimi yine gördüm. gitme sebebim 15 dk. bir tuvalete gitmemdi. idrar yolu enfeksiyonu olduğumu zannettim. doktorada bahsettim. idrar tetkiki istedi ama sonuçlar temiz çıktı. ayrıntılı olarak bir bakalım dedi. ve bakınca da kesenin çok çok aşağıda olduğunu, baskı yaptığını bu yüzden sık tuvalete gittiğimi ve rahim ağzında yumuşama olduğunu söyledi. bu kötü dikkat etmelisin önlem amaçlı proluton depot yaptırıcam dedi. neyse iğneyi yaptırdıktan yaklaşık 1 saat içinde bütün şikayetlerim ortadan kalktı diyebilirim. hakkaten çok zor bir durum. bu saatten sonra risk altındayım demektir bu. sizler sakın ihmal etmeyin böyle durumları. bana ilk başta hamileleilkten normal bir durum gibi geldi. 3-4 gün bekledim. sonra eşimin ısrarıyla gittim ve ciddi bir durum olduğunu öğrendim.
210 gr. olmuş paşa oğlum.
geçmiş olsun canım evet önceden olsa ben de doktora gitmeye gerk yok geçer nasılsa diye beklerdim artık herşeyde doktora koşar oldum . kendine dikkat et sonuna kadar sağlıkla gidelim inşallah