2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlar iki gün önce şiddetli isal ve kusma yaşıyordum hastaneye gittik serum taktılar çok şükür iyiyim şimdi bol bol su içmeye çalışıyorum dün gece de eşim rahatsızlandı neyin sebep olduğunu anlamadık inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.

geçmiş olsun içme suyundan kaynaklı olabilir mi

arkadaşlar iki gün önce şiddetli isal ve kusma yaşıyordum hastaneye gittik serum taktılar çok şükür iyiyim şimdi bol bol su içmeye çalışıyorum dün gece de eşim rahatsızlandı neyin sebep olduğunu anlamadık inşallah bebeğime bir zararı olmamıştır.

canım korkutmak istemem ama bi arkadaşımda 10 haftalık bebeğini şiddetli ishal yüzünden kaybetti gittiğinde kalp atışları bir hafta önce durmuş oda ishal olduğu zamana denk gelmiş bence bi dr.a git kalp atışlarını dinle derim yada doktoruna sor bir zararı olurmu diye

slm kızlar.. çok sık yazamıyorum ama hep takip ediyorum sizleri.
sizinle bir durumumu paylaşmak istedim. belki bana yardımcı olursunuz.
yüzümde biber sürmüş gibi yanma var acaba nedendir ya da sizde böyle bir şey yaşadınız mı??
bir de 2 gün önce misafirim vardı çocuğu su çiçeğiymiş. ben su çiçeği geçirmişim annemin dediğine göre acaba o çocuktan bana bişeyler bulaşmış olabilir mi??
haftasonu olduğu için dra da gidemiyorum acillerde müdahale edemiyor hamilelikte o yüzden size sordum kızlar..

slm kızlar 1 haftadır kalçamda yırtık çatlak oluşdu belki siz burda paylaşımda bulundunuz ama ben pek sık giremiyorum nete canım çok sıkıldı kalçam komple çatlak içinde hemen doktora gittim aldıgım 4 kiloyla alkası yokmuş cildin elestik yapısıyla alakalıymış yani eti sıkı olanlar çok çatlak olurmuş karnında da olacak dedi lıerac verdı serumu kalçama jelide karnıma falan sürüyorum inşallah faydası olur bu kalıcı hasarları kabul etmek zor olacak :KK43:(((

Benimde ilk hamileligimde hic catlagim yok..bunye ve genetikle alakali...annemin kuzeniminde hic yok catlaklari...bide sanirim ic karinin buyuk olmasiyla alakali olabilir...

kızlr kaşınıyorum deli gbi kollrım backrlım ..ölüyorum resmn yaaa...öncedende vrdı güneşe topraga alerjim..ama aynısından şimdi ayaklrımda vr ne yapmalı bilmuyom sağlıkoca ilaç yazmdı bana ..dün çıktım aşı oldum kolum ağrıyor kan aldılr ama yok kaşıntı için bişe vermedi

Kaan zatürre oldu kızlar:KK14:
Onu hastanede bıraktım babasıyla eve geldim mecburen
pazartesine kdr yatacak. .Ciğerindeki lekeyi doktor gösterdi filmde:KK43:((
Allah'ım çocuk dışarıya bile çıkmıyor çok fazla
Asla soğuk su ve dondurma yemez niye böyle oldu ki:KK14:

geçmiş olsun cnm ya en kısa zamanda düzelir inşallah....

slm kızlar ...
Geçen dr. a gittiğimde bana sırt üstü yatma sağınada yatabilirsin ama tercihin sol taraf olsun dedi ...Napalım idare edicez de benim kafama takılan ben akşam işten eve gidince ayaklarımı dikip sırt üstü yatardım koltukta hem bebişimi öyle daha rahat takip ediyordum ama şimdi tırsıyorum sırt üstü dinlenmeye bile :18: kocişte diyo dr. öyle uyuma demek istedi tabi ki öyle dinleniceksin sizde durumlar nasıl ???

Denizimmmmmmmmm bu arada ist. mı geliyosun kuşum yanıyo buralar haberin ola :KK30:

Dinlenirken tabi ki yatabilirsin'sürekli solunda duramassınki, ben ayaklarımın şişliği insin diye sırt üstü uzanıyorum, tahtamız olunca dönüyorum.

Bugün çınara ciciler aldım, yeni doğan zıbınlar yeterince çok olacak diye yaz için birkaç şey aldım,6-9 ay arası inşallah olur.keten gömlekler kot tulum, zara home dan battaniye , kıyafet askısı ,çarşaf, alt değiltirirken altına sermek için bişi ama adı ne bilmiyorum, made in china almamaya çalışıyorum. Sizde dikkat ediyormusunuz

Bugün çınara ciciler aldım, yeni doğan zıbınlar yeterince çok olacak diye yaz için birkaç şey aldım,6-9 ay arası inşallah olur.keten gömlekler kot tulum, zara home dan battaniye , kıyafet askısı ,çarşaf, alt değiltirirken altına sermek için bişi ama adı ne bilmiyorum, made in china almamaya çalışıyorum. Sizde dikkat ediyormusunuz

ay ay canım benım güle güle giyinir inşallah saglila kucagına almayı nasıp eder inşallah... anne olunca herşeye cok dikkaretmeye başladim canim benım iyi yapıyon hep dikkat et canım ben birde bebek magazasında calıştim o yüzden daha fazla dikkat ediyorum

Cnım çok çok geçmiş olsun yaaa bende kızıma soğuk su falan asla içirmem dondurmayı doğru dürüst yedirmem yese bile hemen ardından ılık sular falan ama o kadar çok şişerki boğazı yaz kış farketmiyo sakınan göze çöp batar derler doğruymuş :KK14:
En kısa zamanda iyileşir inş kaancık :26:

Sağol canım inşallah,
Oksijen takıyorlarmış aralıklarla, serumun içine bir ilaç enjekte ettiler ben ordayken
Nasıl yaktı yavrumun kolunu 10 dk bağırdı kolum diye..
Herşeye dayanıyorum da çocuklara bişey olunca
mahfoluyorum:KK14:

Sağol canım inşallah,
Oksijen takıyorlarmış aralıklarla, serumun içine bir ilaç enjekte ettiler ben ordayken

Ayy canim cok gecmis olsun. gecen bende cagani biraktim hemde 3 gun hastanede. babasi yaninda kaldi...bagirsak enfeksiyonuydu. o duyguyu iyi biliyorum. guclu ol canim. .

Ayy canim cok gecmis olsun. gecen bende cagani biraktim hemde 3 gun hastanede. babasi yaninda kaldi...bagirsak enfeksiyonuydu. o duyguyu iyi biliyorum. guclu ol canim. .

Çok teşekkür ederim :KK5:
Sana da geçmiş olsun canım gerçekten çok zor. .
Kaan daha önce bademcik ten çok yattı hastanede, geçen ay ameliyat oldu
ama zatürre daha zor..Sürekli öksürüğü var, bronşit olsa yine tamam da zatürre daha
kötü:KK43:((Kafam hiç yerinde değil arada bir dağılsın diye siteye girip bakınıyorum
sürekli aramakta istemiyorum uyumuş olabilirler diye aklım oğlumda:KK43:(
Kaan bir bağırsak enfeksiyon uda geçirmişti 8 aylık bebekken DIZANTERI diye bi hastalıktı.
Çoook çabuk hasta oluyor ilaç içmekten bıktı çocuk:KK14:

Sağol canım inşallah,

Bende öyle oluyorum yaa kendim her acıyı çekim ama o acı çekerken bişe yapamıyorum ya insan kahroluyo tez zamanda iyleşir inş canm acil şifalar tekrardan :KK43:

slm kızlar.. çok sık yazamıyorum ama hep takip ediyorum sizleri.
sizinle bir durumumu paylaşmak istedim. belki bana yardımcı olursunuz.
yüzümde biber sürmüş gibi yanma var acaba nedendir ya da sizde böyle bir şey yaşadınız mı??
bir de 2 gün önce misafirim vardı çocuğu su çiçeğiymiş. ben su çiçeği geçirmişim annemin dediğine göre acaba o çocuktan bana bişeyler bulaşmış olabilir mi??
haftasonu olduğu için dra da gidemiyorum acillerde müdahale edemiyor hamilelikte o yüzden size sordum kızlar..

canım geçmiş olsun öncelikle . eğer su çiçeği geçirmediysen geçmiş olabilir. çocukla çok temas ettinmi. benim de bir öğrencim okula o şekilde gelmişti. öğleden sonra evine gönderdim ama ben küçükken geçirdiğim için herhalde bana bişey olmadı. annene kesin bi şekilde sor ve doktoruna danış bence canım çünkü bu tarz hastalıklar hamilelikte bildiğim kadarıyla riskli.

X