2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar varya bi başlasam biticek yaa inanıyorum inanmak istiyorum :KK43: ayy ne nalet bişey şu ütü yaa vantilatörüde taşınırken taşımacılara veriverdim salak gibi şimdi olsaydı açar onu önünde ütüleyiverrirdim offff gizooo bu akşammı yapcan sen ütüyü start veririm belki bende senden feyz alıp :44::18:

valla yapıp bitirelim birlikte ciddiyim bak 1.5 saata biter hepsi oturarak yapıyorum ben açıyorum leptoptan şarkı türkü:KK9:
yapalım akşam kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK16:

hadi donu anladım da corabın nyını ütüluyosun kız hamarat

ütüsüz olunca eskimiş gibi oluyomuşş ütülü olunca sanki yeni alınmış gibi yumuşak oluyomuş ruh hastası benim kocam :)

aaa aynen canm bende bugün denedim gofret yedim tatlıyla pek aram yok ( hamile kaldığımdan beri ) gerçekten fark ediyo :KK16:
Bu arada avcılardamısın sen bende beylikdüzü tarafındayım annemlere komşu sayılırsın cihangir mh. oturuyolar :KK16:

Evet canım avcılar ambarlı mahallesindeyim yeni taşındım bu tarafa bütün arkadaşlarım burda diye annem beni bırakıp büyükçekmeceye gidince :KK43: cihangir mah bize yakındı sanırım tatlım yanlış bilmiyosam :KK16:

Kız gizemmmm delirtcen sen beni donu niye ütülüyon sen yaaa gömleği zor ütülüyom ben :KK52:

kızlar Allah ızın verırse hafta sonu istanbuldayım.. aılemı gorucem
ablam ve ıkı yegenımı alıp bana getırıcez..

Evet canım avcılar ambarlı mahallesindeyim yeni taşındım bu tarafa bütün arkadaşlarım burda diye annem beni bırakıp büyükçekmeceye gidince :KK43: cihangir mah bize yakındı sanırım tatlım yanlış bilmiyosam :KK16:

Kız gizemmmm delirtcen sen beni donu niye ütülüyon sen yaaa gömleği zor ütülüyom ben :KK52:

evet cnm cihangir mh. çok yakın size :KK34: bende yeni taşındım bu tarafa metrobüs harç memnunum :KK1:

yaaa
doğumdan sonra kullanmak ıcın beyaz nevresım takımı almak ıstıyorum
işlemeli bişey olsun ama sade olsun dantellı fln degıl yanı
nerden bulabılırım aceppp :44:

evet cnm cihangir mh. çok yakın size :KK34: bende yeni taşındım bu tarafa metrobüs harç memnunum :KK1:

Annemde yanımdan tut dedide canım çok uzak geldi oralar beylikdüzünün bile ilersi oralar düşün yani bende dedim avcılar olsun daha iyidir beylikdüzünin neresi canım

yaaa
doğumdan sonra kullanmak ıcın beyaz nevresım takımı almak ıstıyorum
işlemeli bişey olsun ama sade olsun dantellı fln degıl yanı
nerden bulabılırım aceppp :44:

Cnım o tarz şeyler english home da oluyo genelde malları kaliteli de severim orayı :KK34:

Ahahahah bende aynen yaa müziksiz duşa bile giremem :KK37: hele ütü yaparken laptopta ya dizi açarım ya müzik acımı hafifletiyo ayoll :KK53::KK1:

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum yazamıyorum .cinsyet erkek bizim.
buarada beylikdüzü avcılar cıvarında oturanlar detaylı ultrason için nereye gideceksiniz.ben avcılar hospıtale gidiyorum doktorumbakırkoy ultramede yönlendirdi ama orda radyolojı doktoru bakıyormuş bende buyukcekmece kolanda altan beyı buldum hemde peritonoolji riskli gebelik doktoru alanında uzman netten biraz araştırdım herkes memnun kalmış.300 tl detaylı ultrason ücreti.sizler nereye gidiceksiniz.altan beye giden var mı aranızda bu konuda yardımınızı rica ederim.aslında medıcanada İsmail bey var ona çok gitmek istiyorum ama onun oldukça yüksek ücreti.

Annemde yanımdan tut dedide canım çok uzak geldi oralar beylikdüzünün bile ilersi oralar düşün yani bende dedim avcılar olsun daha iyidir beylikdüzünin neresi canım

Cnım o tarz şeyler english home da oluyo genelde malları kaliteli de severim orayı :KK34:

bende çok istemiştim cihangir tarafını ama eşim 2 vesait olur işe kışın zorlanırız filan dedi bir kaç ev baktığımızda küçükler denk geldi bize nasip yeni avm var duymuşsundur marmarapark o civardayım :KK34:

buarada beylikdüzü avcılar cıvarında oturanlar detaylı ultrason için nereye gideceksiniz.ben avcılar hospıtale gidiyorum doktorumbakırkoy ultramede yönlendirdi ama orda radyolojı doktoru bakıyormuş bende buyukcekmece kolanda altan beyı buldum hemde peritonoolji riskli gebelik doktoru alanında uzman netten biraz araştırdım herkes memnun kalmış.300 tl detaylı ultrason ücreti.sizler nereye gidiceksiniz.altan beye giden var mı aranızda bu konuda yardımınızı rica ederim.aslında medıcanada İsmail bey var ona çok gitmek istiyorum ama onun oldukça yüksek ücreti.

canm hayırlı olsun bebişin ben medilife a gidiyorum beylikdüzündeki dr. gittiğim hastahane dışında birkaç yere yönlendirdi alternatif olarak avcılar hopıtal kolan medicana bende fiyat araştırması yaptım bilemiyorum kararsızım ama :KK31:

Mrb cnm bende buraya yeni taşındığım için henüz bi dr a gitmedim burdan göze alamayıp geçen gün kendi doktoruma gittim onca yolu çekip uzaktı çnkü ama sanırım artık avcılar hospital a gidicem dr tavsiyesi arıyorum bnde o hastaneden kndi druma sordum o hastane ve drları için iyi diyolar için rahat olsun dedi sen avcılar hospital da kime gittin canım memnun kaldınmı

Mrb cnm bende buraya yeni taşındığım için henüz bi dr a gitmedim burdan göze alamayıp geçen gün kendi doktoruma gittim onca yolu çekip uzaktı çnkü ama sanırım artık avcılar hospital a gidicem dr tavsiyesi arıyorum bnde o hastaneden kndi druma sordum o hastane ve drları için iyi diyolar için rahat olsun dedi sen avcılar hospital da kime gittin canım memnun kaldınmı

canm hayırlı olsun bebişin ben medilife a gidiyorum beylikdüzündeki dr. gittiğim hastahane dışında birkaç yere yönlendirdi alternatif olarak avcılar hopıtal kolan medicana bende fiyat araştırması yaptım bilemiyorum kararsızım ama :KK31:

bende medilife gidicektim bana yakın bende beykentteyim.ama medilife has. yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok ve bu önemli bir durum o yüzden oraya gitmekten vazgeçmiştim.avcılar hospıtalde nil bilgene gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim sadece fazla bekliyorsun bende aksam saatleri gidiyrum cok beklemiyorum.
ayrıtılı ıcın aynı hastanede bir doktora yönlendirdi prof.ama arkdaşım gitti hiç memnun kalmamış.o yüzden kolanda ki doktoru cok tavsiye ediyorlar ayrıntılı için oraya gidebilirim.

bende medilife gidicektim bana yakın bende beykentteyim.ama medilife has. yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok ve bu önemli bir durum o yüzden oraya gitmekten vazgeçmiştim.avcılar hospıtalde nil bilgene gidiyorum cok memnunum tavsiye ederim sadece fazla bekliyorsun bende aksam saatleri gidiyrum cok beklemiyorum.
ayrıtılı ıcın aynı hastanede bir doktora yönlendirdi prof.ama arkdaşım gitti hiç memnun kalmamış.o yüzden kolanda ki doktoru cok tavsiye ediyorlar ayrıntılı için oraya gidebilirim.

hiç araştırmadım canm yeni doğan ünitesini filan ben evime yakın ve kuzenim orada çalıştığı için gidiyorum oraya dr. um bana da kolan hastanesini tavsiye etti bakalım 300 mü dedin ücreti büyükçekmece de biraz uzak bana ama gidebilinecek bir yer sonuçta :KK31:

ay arkadaşlar kızlar oğlanlara yetişmiş. bense hergün o puntolarla yeniden karşı karşıya geliyor ve oyumu kullanamıyorum. henüz bebişimin cinsiyetini öğrenemedim.:KK50: haftaya gitmeyi düşünüyorum.
bu arada oruç çok iyi geçiyo ya bu saat oldu daha yeni yeni hafif acıkmaya başladım hiç susamadım.
halsizlikte yaşamadım baya ev işi yaptım. yemeklerimi de yaptım.
beklediğimden iyi geçti valla.
:KK6:

ay ben daha yenı yenı dızıyoruımm makineye egılmek benı mahfedıoduu ztn görsel olarakta hoş olmadığı ıcın
cok oguruyor, kusuyordum
eşim sabahları makıneyı boşaltıp dolaplara dızıp ışe oyle gıdıyordu...
ama artık yaptırmam oruçlu oruçlu kıyamamm..

ztn ıkı tane yellloz var esımın odasında beraber çalışıyorlar arkadaşından konuşmuşlar dun moralı bozuk geldı :KK43:
cok uzuldum aglıycaktım az daha .. cunku hıc eve aksettirmez ışte olanları ama bu zoruna gıtmış
kızlar eşim odada yokken arkasından eşim için patronlara yalakalık yapmak ıcın namaz kılıyor demişler :KK43:((
cok koydu bana deniz dedi... gece cok konuştum

eşim nerden duymuş dıyceksınız.. telını odada ses kaydı acık olarak bırakmışşş
bu ıkı salakta konuşmuşta konuşmuşş..
sen sabırlı ol Rabbim gorur dedım bende
ne kötü ne fesat ınsanlar var yaaa

Rabbim şu mübarek günde onların fesatlığını görür ıslah eder inşallah
İsteğiyle imanını gerçekleştiren insanlara bile dil uzatacak kadar arsız olmuşlar demek ki.
Yazdıklarını hayrete okudum.
Adamın nasıl asabını bozmuşlar
o da biliyor Allahtan ne mal olduklarını ama adamcağız yazık elinden bir şey gelmediği için susuyor.
Nasıl tutuyordur kendini bir şey söylememek için.
Günah ya kul hakkıdır bu .Nasıl düşünebiliyorlar, hadi düşündün diline nasıl getiriyorsun PES!

Neden kaçtın ütü diyince yaaa ahahaha:KK9:
ben başlicam sanırım şimdiii birazını yaparım bitiremessem 11den sonra yaparım kalanıda gece :KK9:

X