2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hayırlı ramazanlar güzel annişler.. Bende birazdan yemeğe girişcem oruç tutamayanlardanım bende ama ramazan soframız güzel olsun ama dimi

3-4 gündürde oğluşumun hareketleri belirginleşti iyice pıt pıt attığını net hissediyorum artık dışardan hiç farkedilmiyo tabi ama sabah olunca falan kalk artık annecim diyo heralde :KK3: bugün benim burda hava gerçketende çok sıcak içimden hiç bişey yapmak gelmiyo ateş basıyo her yerimi :KK17: allah tüm oruç tutanlara yardım etsin güç kuvvet versin inş :KK31:

Kızlar bebeğimiz 20. Haftada yaklaşık 25cm 300gr oluyor o yüzden bu haftaya yaklasinca karnınızin birden büyüdüğünu fark edebilirsiniz....
Kızlar tam bu mesaji yazıyodm benimki iki kez tekme attı :KK52: çok hareketli maşallah kuzum hic durmuyor :KK9:

ne güzel yaa maşallah
aramızda 2 gün var ama bizde tık yok :97:

Kızlar bebeğimiz 20. Haftada yaklaşık 25cm 300gr oluyor o yüzden bu haftaya yaklasinca karnınızin birden büyüdüğünu fark edebilirsiniz....
Kızlar tam bu mesaji yazıyodm benimki iki kez tekme attı :KK52: çok hareketli maşallah kuzum hic durmuyor :KK9:

Özlem maşallah.
Biz daha hissetmezken ya da bazılarımız pıt pıt yumru halinde hissederken sen TEKMELERE başladın
İlk çocukta bi de helal size=)

Son düzenleme:
Hayırlı ramazanlar güzel annişler.. Bende birazdan yemeğe girişcem oruç tutamayanlardanım bende ama ramazan soframız güzel olsun ama dimi

3-4 gündürde oğluşumun hareketleri belirginleşti iyice pıt pıt attığını net hissediyorum artık dışardan hiç farkedilmiyo tabi ama sabah olunca falan kalk artık annecim diyo heralde :KK3: bugün benim burda hava gerçketende çok sıcak içimden hiç bişey yapmak gelmiyo ateş basıyo her yerimi :KK17: allah tüm oruç tutanlara yardım etsin güç kuvvet versin inş :KK31:

bende yaptım yemeklerımıııı hergun aralın bır arkadaşı bızde oluyor suan onları doyuruyorum .:)
evı talan etmısler ben mutfaktayken onlar yerken bıraz toparladım ama ıflahım kesıldı yaaa
cok sıcakkkk burasıı

oğluşunu yerım senın cnmmm maşallahh ona
senın menünde ne varr :KK56:

benim de aklım eşimde bu sıcakta ne yapti acaba bitanem ya =((((

Kız yemek için erken değil mi daha burda 20:16gibi filan okunacak ezan

Tatlım zeytinyağlıyı yapimde çıksın aradan bide tatlı yapcam yapim dolaba atim soğusun salatayı falanı filanı akşama yapcam son ana doğru. ağırlık çöküyo üstüme akşama doğru şimdiden yapiveriyimde kurtulim kuzum yaa. :KK49:

bezelye yerine taze fasulyemi yapsam acabaaaa:44:

ahhayyytttttttttttt
bencede yaaa taze fasulyee (ben bastan berı tıksınmıstımm pazarda görünce oguruyordum) hala yıyemıyorummm kı en sevdıgım yemeklerden bırıdır.. tanede kup seker at ıcınee ohhh bal gıbı yemek vallaaa
yanına da makarna ve cacık yap..

evdekı çocuklara telımı aratıomm yok ya laaaa abooowwwwwwwwwwww:KK53:-

bende yaptım yemeklerımıııı hergun aralın bır arkadaşı bızde oluyor suan onları doyuruyorum .:)
evı talan etmısler ben mutfaktayken onlar yerken bıraz toparladım ama ıflahım kesıldı yaaa
cok sıcakkkk burasıı

oğluşunu yerım senın cnmmm maşallahh ona
senın menünde ne varr :KK56:

Ayyy bende yazdığımı okuyunca oğluşum falan bi garibime gitti bitanem yaa alışkın değilim ondan heralde :KK1:

Kuzum benimde anında dağılıyo ev derin den sürekli bi yeri süpürüp duruyorum fenalık geldi artık diyom yemeği yapimde çıksın aradan

Menümdede zeytinyağlı taze fasulye pilav cacık göbek salata karpuz tatlıda puding yapcam kaç gündür diyodu aşkm yazık yesin artık :KK9: ama çorbaya karar veremedim hiç canım ya o konuda neyapam bilmiyorum cacık var aslında soğuk çorba niyetine iyi gider bence o :KK76::KK1:

ay ne güldüm takım taklavat demek ahaha:KK9:
almış yandaşlarınıda yanına:KK9:

ayyy gizoooo :))) koptum kızzzz yaver yaverrr :)))
ay ne güzel bır ramazan başlancıgı oldu bugun boyleee

Rabbim canı gönülden tutan ve ofkesıne yenılmeyen kalp kırmayan harama yan gözle bakmayan
tumm ınsanların orucunu kabul etsın :nazar:

Ayyy bende yazdığımı okuyunca oğluşum falan bi garibime gitti bitanem yaa alışkın değilim ondan heralde :KK1:

Kuzum benimde anında dağılıyo ev derin den sürekli bi yeri süpürüp duruyorum fenalık geldi artık diyom yemeği yapimde çıksın aradan

Menümdede zeytinyağlı taze fasulye pilav cacık göbek salata karpuz tatlıda puding yapcam kaç gündür diyodu aşkm yazık yesin artık :KK9: ama çorbaya karar veremedim hiç canım ya o konuda neyapam bilmiyorum cacık var aslında soğuk çorba niyetine iyi gider bence o :KK76::KK1:

kesınlıkleee cacık olmasa tamamda çorbayıda yarına yaparsın kuzum yaaa
maşallah menün harıkaa
ohh yarasın kocalaraa .. Allah kabul eylesınn.
evlerımızden huzur bereket eksık olmasın..

bu arada ıyı kı karpuzu yaratmış mevlam yaz aylarının vazgecılmezıııııı :KK52::KK52:

ahhayyytttttttttttt
bencede yaaa taze fasulyee (ben bastan berı tıksınmıstımm pazarda görünce oguruyordum) hala yıyemıyorummm kı en sevdıgım yemeklerden bırıdır.. tanede kup seker at ıcınee ohhh bal gıbı yemek vallaaa
yanına da makarna ve cacık yap..

evdekı çocuklara telımı aratıomm yok ya laaaa abooowwwwwwwwwwww:KK53:-

evet gidince temizlerim hemencecik yaparım makarnayı dün yedik aşkım pilav yapiyim cacık bitti gittii evet evet:KK9:

ayyy gizoooo :))) koptum kızzzz yaver yaverrr :)))
ay ne güzel bır ramazan başlancıgı oldu bugun boyleee

Rabbim canı gönülden tutan ve ofkesıne yenılmeyen kalp kırmayan harama yan gözle bakmayan
tumm ınsanların orucunu kabul etsın :nazar:

ay yemin ederim gülücem gülemiyorum sıkmaktan kendimi patlicam burda:KK9::KK9:

Yap kız sende fasulye yap beraber yapalım bende ondan yapcam ikisinide çok severim ama benim adam hergün önüne koy yer fasulyeyi bu yüzden tercihim fasulyeden kuzum :KK1::KK49:

evet kuşuuummm bende yapiciyiimmm kıskandım seniii cacıkta yapıcam pilavda:KK9:çalı fasulyesinden yapıyorum taze fasulyeyi yemeye doyamıyorum valla:KK56::KK56:

X