kızlaar oruç tutmuycaz dimi biz?
Ben bugün tutucam bakalım iyi giderse devam edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar oruç tutmuycaz dimi biz?
valla bende çok istiyorum aslında çünkü sonra tutmak çok zor olur ya hemde 1 ay ama işte bebişim aç kalırsa bilemedim napıcamı...
günaydın güzel aralık anneleriii
bugün alışverişe gitcem inşallah kafama göre bişeyler bulurum
herkes için mutlu bi gün olsunn
Doktorun kapisinda bekliyorum şuan kızlar:)))
Ben de bazen aynı sorunları yaşıyorum biliyor musun? Sanki kendi başıma gibi hissediyorum hayatta..ne alışverişe giderken ne balkon yıkatayım derken ne ortak bir iş yaparken... hep ağırlık oluyormuş gibi hissediyorum... Diyorum ki kendi başıma yaşacaksam niye evlendim? bazen de dünyanın en iyisi oluyor arada kalıyorum bu duygu bunalımında..canını sıkma lütfen sanırım evlilik gerçekten bu..karşındakini ne halde olursan ol anlamaya çalışmak ve alltan almak..ben bunu yapıyorum artık yüzüm gülsün diye..resmen bazen polyanayım..
Arkadaşım ne güzel yazmışsın..aslında çalışma hayatı gerçekten çok zor..bir de evdeki yükümlüklerle..bazen çıldıracak gibi oluyorum..çocuk olursa nasıl olacak diyorum..o kadar karmasarlaşıyorm ki su eylül gelecek derlsere başlayacağız deli gibi diye..En korktuğum da bebek doğduktan sonra....ama sen maaşalahh çok iyisin..nasıl geçirdin onca seneyi hem işte, hem evde hem de bebişlerle..inşallah ben de başarırım senin gibi..bir de şu doğum izninde güzel bir kazık attılar ya bize, Allah onları bildiği gibi yapsın..
Gizemm canım çok güzelmiş gördüm modelleri..ben de almak istiyorum onlardan ama popom çok genişlemiş..bacaklarım da iki ağaç gövdesi gibi şişmiş..sanırım biraz da popodan kapatacak bir tarz olmalı benimki..
Ya hepimizi öyle.. sırf o beslenemeyecek diye tıkıyorum ağzıma lokmaları..onu kasacak şekilde asla oturmuyorum..her yere kaplumbağa gibi gidiyorum..Aman sıhhatli olsunlar da her şeyi yaparız de mi?
ay eşimi opup başıma koyayımmmmm
yemek yapamazsam hayatttaa neden demez.. hadı dışardan soylıyelım der..
her hafta sonu dışlardayız zaten bazen yıyıp evden oyle çıkarız bazen dışarda yerız..
her hafta sonu ev ıslerıne yardım eder kı eşşekk gıbı çalışıyor kocam...
utu yapar çamaşırları ayırıp makineye atar serer ..
bnm sırtım cok ağrıyor gecırdıgımız kazadan dolayı ee şımdı hamılelıkte uzerıne bınınce..
bılıyor ne şartlarda yemek ış yaptığımı..
masaj yapar sırtıma başka turlu rahatlayamıyorum cok ağrım oluyor
ama bende aşırı ılgılı bır kadınım.. huysuz kıskanç degılım sureklı ona ılgı gosterır şımartırım
kesesını duşunurum pahalı şeylerı cok nadır alırım..ılla al desede aldırmam
bızım en buyuk luksumuz dışarda yemek yemek.. ve tatıllerımız
bu arada ayaklarına masaj yaparım yıkarım tam geyşaaa modelı :))))
oğluma karsıda cok ılgılıyım hala bazen gecelerı o gun cok yorulduysa kremle ayaklarına masaj yaparım
İlk sahurumu yaptım kizlar
Kahvaltı menüm ve vazgeçilmezim yeşil çay extra bişey yapmadm çok ağır gelir bana uyuyamam, şimdi de 2lt suyumu aldm Nihat hocamın tatlı sohbetiyle ezana kadar
içiçem..hepinize iyi geceler öptm
günaydın ben işe geldim. bugun oruç tutanların Allah yardımcısı olsun. Allah kabul etsin. ben sahura kalktım ama niyetlenmedim. sahurda yediğim halde kalkınca yıne attım ağzıma birşeyler mide bulantılarım yeni yeni geçti tekrar başa dönmek istemem. hepinize hayırlı ramazanlar dilerim.
günaydın hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar....
bizde bugun kızımla oruç tutuyoruz...deneyelim bugun bakalım eger iyi giderse inşallah hepsini tutarız ..susadık ama:)
rabbim çalışanlara yardım etsin ya hadi biz evdeyiz de yatar kalkarız hoş ben yatamıyorum pek sizdede oluyormu sağa dön sola dön sağa dön sola dön dönmedolap gibi oldum ya :))ve ayaklarım kocaman oldu ayakkabıya sıgmıyo
kuzum ben de cumartesi gircem benim randevum 18.00
senin ki kaçta
buarada fiyatlardan bahsedilmiş te çok fena
biraz sömürüyolar gibi yaaa
hani kadınların en hassas noktası gebeliği
500 600 yarım saat için bile olsa çok hakkaten
benim drun 150miş ama devamlı hastalarına 2muayende tam ücret alıp hallediyomuş
yani ikinci gidişim normalde kontrol ücreti bu defa 2. normal muayene ücreti olcekmiş...
...............
canım benım randevu 1 de . ben çok sanslıyım benım kı 25 tl ama gerçekten fiyatları okuyunca şok oldum. Allah herkese güç versin herşey çok pahalı.
Herkese gunaydin oruc tutanlarr allah yardimciniz olsunn...kolaylik versin..
hayirli ramazanlar herkese...
Ne kadar ucuz ..dev. hastanesi mi ..ozel mi.
bu ayrintili usg devlette yapiliyo mu kizlar haberiniz var mi. burda dev. has. cok guzel tertemiz...internetten randevu alip gidiyosun saatinde aliyorlar...ustelik ucretsiz olur gibime geliyor...
günaydın kızlaaaar, hayırlı ramazanlar... 2 haftadır devlet hastanesine gidiyorum ilaç yazdırmak için , ilaç için bile ultrasonla bebeğe bakıyorlar haftaya da kendi doktorumda randevum var acaba sorun olurmu her hafta ultrasonla bebeğe baktırmak? üstelik devlet hastanesinde ultrasonla bakarken bana göstermiyor bile doktorlar, elimede çok kötü bir ultrason fotosu veriyorlar, resmen bebişimi boş yere rahatsız ediyorlar