- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek için bişey diyemeyeceğim canım. Doktorun ne diyor peki? Merakımdan soruyorum, tüp bebek riskli gebelik olarak mı değerlendiriliyor?
Dikkat et de libidon tavan yapmasın,sonra yine mikmik
Gizem canımuçlarımı kaşınıyor
Bnmd arada kaşınıo kaşımamaya çalışıyorum
Büyüyor sanırım uçları ( bebeğe hazırlık )
Seninki mik mik ten sonramı kaşınmaya başladı canım?
Bnmkiler cokkk büyüdü uçları
arkadaşlar bende şu an kaşıntı yok ama çevremdeki insanlar şimdiden çatlak önleyici ve göğüslerin için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söylüyorlar. Doktoruma sormayı unuttum. Varmı arkadaşlar bu durumla ilgili bişeyler kullananlar. Önerileriniz nedir ?
Kızlar,genelde çatlak için lierac krem öneriliyor ama benim doktorum
Catlamanin derinin içinden de çok etkisi olduğunu ve hiç bir kremin bunu önleyemeyeceğini söyledi..
Sadece bebe yağı ile nemlendir cildini gerisi genetik yapina kalmis dediydi
kızlaar hastane çıkışı bakıyorum ama sizce yeni doğanmı alınmalı 0-3 aymı?
yeniidoğanlar kaç kiloya kadar olur ?
oooff çok zormuşşş bu alışveriş işi biz toplanıp liste yapalım bence
Tam zamanı canım bende 21+2 ye gün aldım. Allahım güzel sonuçla dönmeyi nasip etsin.kızlaar 5 ağustosa ayrıntılı ultrason randevusu alıcammm 21+0 olduğum gün tam uygunmu sizcee?
Gizem canımuçlarımı kaşınıyor
Bnmd arada kaşınıo kaşımamaya çalışıyorum
Büyüyor sanırım uçları ( bebeğe hazırlık )
Seninki mik mik ten sonramı kaşınmaya başladı canım?
Bnmkiler cokkk büyüdü uçları
canım çok geçmiş olsun taşlar çok ağrı yapar diye biliyorum allah şifa versinGünaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. 2 hafta izinden sonra bu sabah işe başladım. Çalışmak zor geliyor şimdiden Bu sabah böbrek ultrasonu çektirdim. Daha önce gittiğim nefrolog böbreğim ağrıyor deyince bebekten sırt ağrısı oluyordur deyip göndermişti. Ağrılar geçmeyince jinekoloğuma söyledim, ultrason istedi. Meğer iki böbreğimde de taş varmış. Tiroid hormonlarıma da bakıldı, onlar da düşmemiş doktorun istediği kadar. 0,25lik ilaçla başlamıştım, sanırım şimdi 1'e çıkacak. Keyfim kaçtı biraz
Bu arada dün İkea'ya gittik. Bebek mobilyalarında indirim yokmuş. Oradan Chicco'nun outlet mağazasına baktık, çok güzel şeyler car, özellikle erkek bebekler için. %50 indirim vardı. Ben ne almam gerektiğini bilemedim. İşe yaramaz şeyler almaktan korktum. Tecrübesizlik zor
göğüs ucum öyle bi kaşınıyoki elimi sokup ulu orta hatır hutur kaşımak üzereyimmmmmmmm
canlarımmm benim de fenaydı kaşıntıııarkadaşlar bende şu an kaşıntı yok ama çevremdeki insanlar şimdiden çatlak önleyici ve göğüslerin için krem kullanmaya başlamam gerektiğini söylüyorlar. Doktoruma sormayı unuttum. Varmı arkadaşlar bu durumla ilgili bişeyler kullananlar. Önerileriniz nedir ?
kızlar bakın, bikaç ay önce arkadaşıma hastaneye bebek görmeye hazırlayıp götürmüştüm bunu bez pasta
şimdi eşime de diyorum oğluşumuz için de yapiyim ama şöyle daha gösterişlisini
renk te turkuaz olabilir
gidip de çiçek alırsın odaya sokmazlar falan,
sana bi güzellik yapar makul bi fiyata satarım diyom
Eki Görüntüle 750784
gördüğüm kadarıyla herkez iyi maşallah yarın randevumuz var umarım herşey yolundadır kk nın takvimine göre 17, ve 20, haftalarda hareketler hissediliyormuş ben 16. haftamda başladım minik minik seyirmelere :44: acaba psikolojik mi ? soriyim dr.a ...C.tesi işe gitmedim ohh miss ev ne iyi geldi ya kardeşimide çağırdım kahvaltı ettik canm sağolsun her istediğimi yaptı bana annemde geldi sonradan kocayla konuşmuyorum sinir oluyorum onu doğum günümü mahvetti hödük herif 4 dönüyor etrafımda ama nafile annem çaktı davayı sürekli evin içinde küslük yapma diyip durdu ...Annemi üzmemek içinde olasa idare ederdim ama bu kez çok kırıldım ...
Çok enteresan ya abi kardeş baba aynı modell bunlar eltiminde kaynanamında benimde şikayetçi olduğumuz şeyler hemen hemen ortak gerçi ben ağzıma geleni sayıp rahatlıyorumda işte...dün akşamda kaç gündür yüzüne bakmadığım halde gelmiş karnımı öpüyo ayaklarını uzat yavrumu sıkıştırma bilmem ne ayyyyyyyyyy gıcık oluyorum
yok şekerim 1 kere oldu bu bizi 4 ay daha götürür
uçları hayatım deli gibi hemde emzik ucu gibi oldu kocaman giitgide rengi koyulaşıyo falan tanıyamaz oldum biciklerimiii
bugün başladı kaşınmaya:26:
kızlar bakın, bikaç ay önce arkadaşıma hastaneye bebek görmeye hazırlayıp götürmüştüm bunu bez pasta
şimdi eşime de diyorum oğluşumuz için de yapiyim ama şöyle daha gösterişlisini
renk te turkuaz olabilir
gidip de çiçek alırsın odaya sokmazlar falan,
sana bi güzellik yapar makul bi fiyata satarım diyom
Eki Görüntüle 750784
Tam zamanı canım bende 21+2 ye gün aldım. Allahım güzel sonuçla dönmeyi nasip etsin.
Benimkininde ucu büyüdü.
Dediğn gibi doğuma hazırlık galiba. Bugün bir sitede gördüm. Bu haftalarda bebek bazı sebeplerden dolayı doğabilirmiş