- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir. 2 hafta izinden sonra bu sabah işe başladım. Çalışmak zor geliyor şimdiden Bu sabah böbrek ultrasonu çektirdim. Daha önce gittiğim nefrolog böbreğim ağrıyor deyince bebekten sırt ağrısı oluyordur deyip göndermişti. Ağrılar geçmeyince jinekoloğuma söyledim, ultrason istedi. Meğer iki böbreğimde de taş varmış. Tiroid hormonlarıma da bakıldı, onlar da düşmemiş doktorun istediği kadar. 0,25lik ilaçla başlamıştım, sanırım şimdi 1'e çıkacak. Keyfim kaçtı biraz
Bu arada dün İkea'ya gittik. Bebek mobilyalarında indirim yokmuş. Oradan Chicco'nun outlet mağazasına baktık, çok güzel şeyler car, özellikle erkek bebekler için. %50 indirim vardı. Ben ne almam gerektiğini bilemedim. İşe yaramaz şeyler almaktan korktum. Tecrübesizlik zor
Bu arada dün İkea'ya gittik. Bebek mobilyalarında indirim yokmuş. Oradan Chicco'nun outlet mağazasına baktık, çok güzel şeyler car, özellikle erkek bebekler için. %50 indirim vardı. Ben ne almam gerektiğini bilemedim. İşe yaramaz şeyler almaktan korktum. Tecrübesizlik zor