2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
incicim hoşgedin canım topiğimize tekrar hayırlı olsun

Sağol kuzucum

tebrık ederım 5 haftalıga gore beta hcg degerın yuksekmıs masallah ıkızmı acaba

Teşekkür ederim tatlım. Adet tarihim 7 nisandı. Dün yaptırdım. ama doktor bişi demedi. Benimde aklımdan ikiz mi acaba diye de geçmedi değil

İnşallah hayırlısı olsun canım

kızlarrr bende hamileyim

dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.

979,8 çıktı kan değerim

Daha tazeyiz biz teyzeleriii

hayırlı olsun taze anne...evet gerçekten kan değerin yüksek...evet belki de ikizdir...ne güzel...hayırlısı olsun inş...

Sağol kuzucum

Teşekkür ederim tatlım. Adet tarihim 7 nisandı. Dün yaptırdım. ama doktor bişi demedi. Benimde aklımdan ikiz mi acaba diye de geçmedi değil

İnşallah hayırlısı olsun canım
benımle aynı benımde 7 nısandı yada 6 nısan ama dun degerım 180.95 cıkdı ve doktor cok cok ıyı dedı dusun artık senınkı yuksek cıkmıs işallah ıkızdır

kızlar benım adet tarihimden 2 gun önce kan değerim 1000 üzeri çıkmıştı hatta çok korktum herkesin kı böyle değil diye anormallık var sandım sonra doktor 5 haftaık değer dedi. ve tek kese gördük 5 haftalıkta bu değer normalmiş.

benımle aynı benımde 7 nısandı yada 6 nısan ama dun degerım 180.95 cıkdı ve doktor cok cok ıyı dedı dusun artık senınkı yuksek cıkmıs işallah ıkızdır

ana aynıymısızzz Ben de 24 martta yumurtladım. 23-24-25 ilişki olmuştu. Daha da olmamıştı. Kaldıysam bence ozaman kalmışımdır.

Ona görede 2 hafta 5 günlük gibi bişi benim sıpa

Dün idrar testinde 2-3 saniyede kopkoyu oldu test. Şaşırmıstım bende.

ama beım gec dollenme oldu oyuzden degerlerım dusuk cıkdıı sanırım
cunkı adetımın 14. gununde gıttım daha yumurtalarım buyumemısdı 17.gununde gıttım yıne tam buyumemısdı .. sonradan buyumus megersem... ama içime bi kurt dustu yoksa benım degerım cokmu düşük doktor benı uzmemek ıcınmı oyle dedı

canım yaa o kadar üzüldüğümüz günler geride kaldı uçup gittiler. allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşalah. artık stress deprosyana girmek yok değil mi? tabi yıne de söylemeden geçemıycem yok keseydi kap atışı derken insan yıne stres oluyor en aza indirgeyelim desem daha iyi our.

Geç döllenme seninki ozaman canım. Niye canını sıkıyorsun? Doktor iyi değer demiş. Bende diyorum ki benim ki niye yüksek yoksa biri karıştırdı mı labaratuvarda Emin olamıyorum bende. Hayırlısı olsun kuzum. Moral bozmak yok

Önceden bebiş olacak mı? Bir sorun mu var? sorun varsa ne yapacagız? Nerden başlıyacagız? Soruları vardı kafamızda....:44:

Şimdide dediğin gibi kese, kalp derken yine tatlı telaşlardayız. Ama bunlar güzel bekleyişler. Herşey Rabbimizden.

en aza indirgedik şuan.

Herkes tatsın bu mutlulugu herkes.

Son düzenleme:
işallah bı sorun yoktur keseyı ve kalp atıslarını gorene kadar emın olamıcamm hala ınanamıyorum :18: bu arada okadar uykum geldıkı ben bıraz kestırıyım sonra yıne gelırım konsuurz bol bol opuyorum sızı dunyanın en tatlı annelerı

Benimde çok uykum geliyor. Bende kestircem

beklenmedik bir bebek oldu 3. çocuğumuz ama artık üzülmüyorum o bana Rabbimin emaneti misfirim o benim en iyi şekilde bakıcam diğer evlatlarıma baktığım gibi ama kimseye söylemiyorum şuan eşimle aramızda

benımde 5 haftalıkken degerım 970 falandı doktor kese 1000 den sonra gozukur dedı 2 gun sonunda degerım 1900 olmustu baktık kese gozuktu canım inşallah kalp atıslarınıda duyarım en kısa zamanda 6 haftalıkken gozukmedı kalp atısı haftaya tekrar gıtcem beklemek cok zor ..

yaaaaaaa:18: ozamn benım degerım cok dusuk neden bana doktorum ıyı dedıı
70 cıkdı ılk ıkı gun sonra 180.95 cıkdı 1000 den sonra kese gozukur 9 gun sonra gel dedıı ayın 19unda gıdıcem kontrole oofff

Canım gözyaşı dökme mercimeğin seninle ne güzel.Kars gerçekten zor bir şehirdir diye tahmin ediyorum.
Arkadaslar bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Insallah keseyi de kalp atislarinida duyariz yarabbim yardim et.

Canım hayırlı olsun.Hoşgeldin.

Canım seninde hayırlı olsun. yarın bize haber verirsin demi? Agresifmelekte yarın gidiyo bakalım habersiz bırakmayın bizi.

Aynen canım ya azcık büyüseler de rahatlasak. Bal mı aşeriyon rüyanda acep:))
ben hiç bir şey yiyemıyorum üzülüyorum böyle olunca miniğimin geişimi geri kalmasa bari

Canım ilk 3 ay bebiş annenin depolarından beslenirmiş sıkıntı yok yani.

Canım Allah gönlüne göre versin Ocak 2014 annesi olursun umarım kendini üzme canım.
doktor randevumu almış bulunmaytayım :)) salı günüüü gidicez bakalımmmm

Bende salı gidiyom hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle geliriz.

Sende yarın bizi habersiz bırakma canım.İnşallah duyarsın pıt pıtları.
kızlarrr bende hamileyim

dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.

979,8 çıktı kan değerim

Daha tazeyiz biz teyzeleriii

Canım gözün aydın.Aramıza hoşgeldin.

Kızlarrrr selam
Kendimi çok kötu hissediyorum. Kahvaltı edemedim dolabı açıp
Kahvaltılıkları görünce tuhaf oldum. Kayınvalideme indim. Bana tarhana çorbası yaptı dağılsın istediğim bişey olursa hemen yapr
İki kase onu içtim oğlumda orda kahvaltı yapıyor. Daha sonra da zorla ona bişeyler yedirdim.
Kendisi yemiyor pc başında ben yedirdim ama resmen kambur öne eğilerek yürüyorum evde.
Aşağı kayınvalideme indim yine anne ben cok fenayım dedim
Bana domates doğar üzerinde bol limon sık dedim yemek çok az yedim.
Yanına bol limonu domates iyi geldi.
Sanırım bi süre kayınvalidem bakıcak bana sagolsun oğluma hamileykende çokkkk baktı baba
Hakkını ödememem ((
Sürekli yatıyorum oğlumda oyun oynuyor
Bizden haberler böyle

Canım geçmiş olsun. İnşallah düzelirsin bir an önce. Şanslıymışsın bak kayınvaliden varmış yanında seninle ilgilenen. hem oğlunla da ilgilenir. Yat dinlen bol bol, yiyebildiğin kadar da yemeye çalış canım.

ayyyyyyy:18: kıyamam ben sana yaa ıkı buklum olacak kadar kotumusun sennn bizdemi oyle olcaz acabaa daha yenıyız ama işallah rahat gecer hamılelıgımız hepımızın bi sorun cıkmaz umarım :26: cok gecmıs olsun tatlı anniş

Canlarım çok sağolun inşallah hemen geçer bu mide bulantım ben oğlumdada cok çekmiştim
Bunda çekmek istemiyorum
Oğlumda kusarken ağlardım yaşamak istemiyorum diye

Kızlar siz rüya göruyormusunuz bebişle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…