- 29 Temmuz 2009
- 2.822
- 23
- 35
incicim hoşgedin canım topiğimize tekrar hayırlı olsun
tebrık ederım 5 haftalıga gore beta hcg degerın yuksekmıs masallah ıkızmı acaba
kızlarrr bende hamileyim
dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.
979,8 çıktı kan değerim
Daha tazeyiz biz teyzeleriii
benımle aynı benımde 7 nısandı yada 6 nısan ama dun degerım 180.95 cıkdı ve doktor cok cok ıyı dedı dusun artık senınkı yuksek cıkmıs işallah ıkızdırSağol kuzucum
Teşekkür ederim tatlım. Adet tarihim 7 nisandı. Dün yaptırdım. ama doktor bişi demedi. Benimde aklımdan ikiz mi acaba diye de geçmedi değil
İnşallah hayırlısı olsun canım
benımle aynı benımde 7 nısandı yada 6 nısan ama dun degerım 180.95 cıkdı ve doktor cok cok ıyı dedı dusun artık senınkı yuksek cıkmıs işallah ıkızdır
araştıra araştıra jınekolog olucaz vallahi
ana aynıymısızzzBen de 24 martta yumurtladım. 23-24-25 ilişki olmuştu. Daha da olmamıştı. Kaldıysam bence ozaman kalmışımdır.
Ona görede 2 hafta 5 günlük gibi bişi benim sıpa
Dün idrar testinde 2-3 saniyede kopkoyu oldu test. Şaşırmıstım bende.
ama beım gec dollenme oldu oyuzden degerlerım dusuk cıkdıı sanırım
cunkı adetımın 14. gununde gıttım daha yumurtalarım buyumemısdı 17.gununde gıttım yıne tam buyumemısdı .. sonradan buyumus megersem... ama içime bi kurt dustu yoksa benım degerım cokmu düşük doktor benı uzmemek ıcınmı oyle dedı
canım yaa o kadar üzüldüğümüz günler geride kaldı uçup gittiler. allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşalah. artık stress deprosyana girmek yok değil mi? tabi yıne de söylemeden geçemıycem yok keseydi kap atışı derken insan yıne stres oluyor en aza indirgeyelim desem daha iyi our.
işallah bı sorun yoktur keseyı ve kalp atıslarını gorene kadar emın olamıcamm hala ınanamıyorum :18: bu arada okadar uykum geldıkı ben bıraz kestırıyımGeç döllenme seninki ozaman canım. Niye canını sıkıyorsun? Doktor iyi değer demiş. Bende diyorum ki benim ki niye yüksek yoksa biri karıştırdı mı labaratuvardaEmin olamıyorum bende. Hayırlısı olsun kuzum. Moral bozmak yok
işallah bı sorun yoktur keseyı ve kalp atıslarını gorene kadar emın olamıcamm hala ınanamıyorum :18: bu arada okadar uykum geldıkı ben bıraz kestırıyımsonra yıne gelırım konsuurz bol bol opuyorum sızı dunyanın en tatlı annelerı
çok sevindimm canım...evet ağlama lütfen...ben de çokk korkuyorummm henüz ağlama moduna geçmedimm ama korkuyorummm...ya kese görülmezse içi boşsa kalbi atmazsa atar da bişey olursa...o yüzden buraya bile bir şey yazmak istemiyorummm okuyup çıkıyorum...ama senin adına çokk sevindim...sen ağlama olur mu...
kızlar benım adet tarihimden 2 gun önce kan değerim 1000 üzeri çıkmıştı hatta çok korktum herkesin kı böyle değil diye anormallık var sandım sonra doktor 5 haftaık değer dedi. ve tek kese gördük 5 haftalıkta bu değer normalmiş.
yaaaaaaa:18: ozamn benım degerım cok dusuk neden bana doktorum ıyı dedııbenımde 5 haftalıkken degerım 970 falandı doktor kese 1000 den sonra gozukur dedı 2 gun sonunda degerım 1900 olmustu baktık kese gozuktu canım inşallah kalp atıslarınıda duyarım en kısa zamanda 6 haftalıkken gozukmedı kalp atısı haftaya tekrar gıtcem beklemek cok zor ..
merhaba arkadaşlar günlerdir döktüğüm gözyaşlarım doktorun bugün ultrasondan bakarken bebeğiniz bir mercimek tanesi kadar demesiyle son buldukars şartları zorlayacaktır bizi ama bakalım beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Arkadaslar bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Rabbim tamamina erdirsin insallah. Insallah keseyi de kalp atislarinida duyariz yarabbim yardim et.
günaydınnn günaydınn:)
selam kızlar genelde mart ayında hamiş kalanlarda takılıyorum ama sizleri de takip ediyorum..
ben yarın 5+6 oluyorum dr. randevum var kese büyüuomu diye bakcak ama ben bi umut kalp atışı bekliyorum:44::44:
böyle erken duyan varmı??
hiç bir belirtim yok sadece çok yemek yiyorum
mutlu bir gün geçirinn
günaydın benım gibi sabırsız annişler :) ayyy zamn cabuk gecsede şuu zillilerin keselerini hemen görsekk rahatlasak...
bugun rüyamda ball gördümm :18: ne anlama gelıyo acaba ...
kahvaltımı yapıyorum sütümde var tabisii kocacımm aldı
yumurtada haşladım kendime kızlar herkes sıkı kahvaltı yapsın bebeişlerin gelişimi için
kocamı ugurladım iğnemi yaptıı gittii kıyamadıı bidee yaparkenn cok acıyomu aşkım dıyooo
ben hiç bir şey yiyemıyorum üzülüyorum böyle olunca miniğimin geişimi geri kalmasa bari
bu sabah bildiğin adet olmaya başladım ağrısı sancısıyla
anlamıyorum gününde olsam tamamda nerdeyse 1 hafta erken oldum
acaba hamileydim de şimdi gidiyo mu yavrum bilemedim, bu düşünce canımı çok sıkıyo
neyse kısmet değilmişinşallah ocak ayı annelerine katılırım bende
arada uğrar bakarım durumlarınıza cinsiyetlerinize
hoşçakalın
doktor randevumu almış bulunmaytayım :)) salı günüüü gidicez bakalımmmm
slm güzel anne adayları... pek yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum sizleri. hepimiz heyecanlıyız ve en ufak bir sıkıntıda hep en olumsuzu düşünğyoruz haliyle. ama öyle düşünmeyelim lütfen. vücudumuz çok değişiyor ve alışmaya çalışıyor. aklım almıyor alttaki bebek gelişim sürecini okudukça. pirinç kadar değil yazıyor ama kalbi gelişi ve atıyor. Rabbimin hikmeti işte.
benim ilk zamanlar sancım o kadar çoktu ki hiç geçmez sanıyordum ve bu hafta başında geçti çok şükür.
sonra hafta başında başımda yanmalar oldu. dedim ölüyorum yok beynimde ur var, kist var yazdım kendime o da geçti dün.
dün de mide bulantım geldi çok fena hala devam ediyorum. istifra da edemiyorum öyle bir özelliğim var malesef((
yani demem o ki kafamızda kurup kurup hem kendimizi hem karnımızdakini hem de etrafımızdakileri üzmeyelim. Rabbim hayırlısını versin inş hepimize.
Bu arada yarında dr kontrolüm var belki de kalp atışlarını da duymuş olurum hayırlısıyla.
kızlarrr bende hamileyim
dün kan testi yaptırdık doktorum daha yeni gebelik 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi inşallah görücezzzz.
979,8 çıktı kan değerim
Daha tazeyiz biz teyzeleriii
Kızlarrrr selam
Kendimi çok kötu hissediyorum. Kahvaltı edemedim dolabı açıp
Kahvaltılıkları görünce tuhaf oldum. Kayınvalideme indim. Bana tarhana çorbası yaptı dağılsın istediğim bişey olursa hemen yapr
İki kase onu içtim oğlumda orda kahvaltı yapıyor. Daha sonra da zorla ona bişeyler yedirdim.
Kendisi yemiyor pc başında ben yedirdim ama resmen kambur öne eğilerek yürüyorum evde.
Aşağı kayınvalideme indim yine anne ben cok fenayım dedim
Bana domates doğar üzerinde bol limon sık dedim yemek çok az yedim.
Yanına bol limonu domates iyi geldi.
Sanırım bi süre kayınvalidem bakıcak bana sagolsun oğluma hamileykende çokkkk baktı baba
Hakkını ödememem((
Sürekli yatıyorum oğlumda oyun oynuyor
Bizden haberler böyle
ayyyyyyy:18: kıyamam ben sana yaa ıkı buklum olacak kadar kotumusun sennn bizdemi oyle olcaz acabaa daha yenıyız ama işallah rahat gecer hamılelıgımız hepımızın bi sorun cıkmaz umarım :26: cok gecmıs olsun tatlı annişKızlarrrr selam
Kendimi çok kötu hissediyorum. Kahvaltı edemedim dolabı açıp
Kahvaltılıkları görünce tuhaf oldum. Kayınvalideme indim. Bana tarhana çorbası yaptı dağılsın istediğim bişey olursa hemen yapr
İki kase onu içtim oğlumda orda kahvaltı yapıyor. Daha sonra da zorla ona bişeyler yedirdim.
Kendisi yemiyor pc başında ben yedirdim ama resmen kambur öne eğilerek yürüyorum evde.
Aşağı kayınvalideme indim yine anne ben cok fenayım dedim
Bana domates doğar üzerinde bol limon sık dedim yemek çok az yedim.
Yanına bol limonu domates iyi geldi.
Sanırım bi süre kayınvalidem bakıcak bana sagolsun oğluma hamileykende çokkkk baktı baba
Hakkını ödememem((
Sürekli yatıyorum oğlumda oyun oynuyor
Bizden haberler böyle