Bugün gittim yavru Bahar Özden sanırım ama berbat Peroi bin basar ona ayrıca ultrasonu okalar kötüki resim atarım yarın bebeği göremedim ben anlayamadım odası filanda kötü Peroş çok tatlı ve makineleri ii duvarda kocaman ekranı var bu Dr yoktu
bahar çağlar canımm çok sinir bozucu bi kadın kesinlikle koridorda görüyorum hep suratsız bişey.
perihan özden benim doktorum harika dimi ultrasonu falan çok canayakıınnn keşke perihana gitseydin :26:
outlet olunca oraya gidiliyor=))ellerinee sağlıkkk cicimmmm :))
optimumda bende hiç görmedim o kadar münasebetimiz var orayla kesin görmüş olmam gerekirdi olsa biz en iyisi cevahire gidelim papooşşş:)))
damacana mantıklı bence
outlet olunca oraya gidiliyor=))
kalabalık ve basık hiç sevmem=)
kayınvalidemlerin oraya vialand diye bir yer açılmış avrupanın en büyük parkıymış bayıldım bayıldım
viaport gibi istinye park gibi.
ispanya sokaklarında gezer gibi.
Uzak olmasa her hafta giderim ferah ferah
optimumda denk gelirsen haber et hemen atlayıp bende geleyim şekerrr=)
outlet olunca oraya gidiliyor=))
kalabalık ve basık hiç sevmem=)
kayınvalidemlerin oraya vialand diye bir yer açılmış avrupanın en büyük parkıymış bayıldım bayıldım
viaport gibi istinye park gibi.
ispanya sokaklarında gezer gibi.
Uzak olmasa her hafta giderim ferah ferah
optimumda denk gelirsen haber et hemen atlayıp bende geleyim şekerrr=)
benım soru arada kaynadı bebişin cicilerini ekleyemeıyorum kabul etmiyor
ben de kendi ellerimle yaptığım birşeyi ekleyeyım dedim hediye götürmüştüm kendi kızımada yapıcam bebek bezinden pusette yapmıştım hediye olarak ama resim bulamadım
Eline sağlık, çok güzel olmuşbenım soru arada kaynadı bebişin cicilerini ekleyemeıyorum kabul etmiyor
ben de kendi ellerimle yaptığım birşeyi ekleyeyım dedim hediye götürmüştüm kendi kızımada yapıcam bebek bezinden pusette yapmıştım hediye olarak ama resim bulamadım
aa nerde o vialand bak gözümden kaçmış gördünmü
next türkiye mağazalarının hepsiniii kapatmışş en son cevahiride kapatmış:26:
Optimum nerdeydi ya Zeytinburnu değilmiydi
Be işin var senin orda papoşşşş
Haftaya bende ist dayım inş. Ablamları almaya gidicez
Hemen Cevahir'e bakmam lasımmmmm
Gelin buluşalım bacılar.
Optimum nerdeydi ya Zeytinburnu değilmiydi
Be işin var senin orda papoşşşş
Haftaya bende ist dayım inş. Ablamları almaya gidicez
Hemen Cevahir'e bakmam lasımmmmm
Gelin buluşalım bacılar.
Teeeee gaziosmanpaşa taraflarındaaa nerde o vialand bak gözümden kaçmış gördünmü
Yok kız kozyatağında ne zewytinburnusu
zeytinburnun daki olivium=)))
Teeeee gaziosmanpaşa taraflarında
zaten 1 ay ancak olmuştur açılalı sanırım=)
canım yaa ne diyosun öyle! ne mesajı ne aldatması allah korusun. densizce bi şakadır umarım...Hemde nasıl canım bir ohh çektim derindeneşim çok bunalttı beni ama sinir dr la bile kavga etti kızlar dua edin bana lütfen yaşanacak herşeyi her sıkıntıyı yaşıyorum şu dönem anlatsam aklınız durur heralde..Dün bide eşin seni aldatıyor mesajı aldım gece iflas ettik babam üstüme yürüdü eşim sürekli triplerde off sabır Yarab....
hadi yaa öyle mi diyosun cemrehüaaaaaaa
ya cok kılolu bebek doğurmak istemiyorummmmm
aral 3,670 dogdu normal doğum ıstıyorum bunuda zorlanmak ıstemıyorummmm
Ben de 1 kilo aldm cano, zaten ilk 6 ay aldığın kiloların hepsi senin..
deliisuyumuzu kendimiz götürürüz damacana 5-10 tane al sana hijyen
ben 3kilo aldım canım yaa bende işe yaramadı demek tiroid hastası olmakcanım sanırım senin de tiroidin vardı ondan almıyorsundur, ben de senin gibiyim sadece 1 kilo aldım
canım bi yerde şubeleri arasında yazıyodu optimum ama hikayeymiş :26:Optimum da mı varmış???
Optimum da ki tüm mağazaları bilirim görmedim orda ben.
Varsa da kapanmıştır?
Hımmm bayılırım çiğğğ böreğeeee
Sırf onun için eskişehire bile gittiğimizi bilirim=)
Afiyet şeker olsunnnnnn.
aa ben de bez pasta yapmıştım iki arkadaşabenım soru arada kaynadı bebişin cicilerini ekleyemeıyorum kabul etmiyor
deme yaaaa nerde o vialand bak gözümden kaçmış gördünmü
ondan mı diyosun. olabilir canım ya doktor bana bişey demedi kilo konusunda. bakalım bebişler iyi olsun önemi yok. beni gören bu ne bebeği besleyemezsin diyolar...ye biraz diri ol şöyle falan ama elimden bişey gelmiyo işte anlatamıyorum.canım sanırım senin de tiroidin vardı ondan almıyorsundur, ben de senin gibiyim sadece 1 kilo aldım
Gunaydin kızlar bakın sabah sabah size ne yaptım