2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bahar çağlar canımm çok sinir bozucu bi kadın kesinlikle koridorda görüyorum hep suratsız bişey.
perihan özden benim doktorum harika dimi ultrasonu falan çok canayakıınnn keşke perihana gitseydin :26:

bahar çağlar canımm çok sinir bozucu bi kadın kesinlikle koridorda görüyorum hep suratsız bişey.
perihan özden benim doktorum harika dimi ultrasonu falan çok canayakıınnn keşke perihana gitseydin :26:

Randevuları doluydu eşim kavga etti zaten sinirlendi oda Perihan hanımı sevmişti orda değiştirin ben bu kadını istemiyorum Perihan özden baksın dedi baya gerildi ama Perihan hanım alamam sırada sizde çok ayıp olur dedi eşim odaya girmedi evet aletleri ve Perihan hanım çok samimi ve doğal iyiii

Hahahaa kendime ne güldüm bahar çağları özden yaptım eşimden tırstı ilgiliydi bebeğe yerim seni dedi :) ilk gördüğümde asıltı suratı dizseniz beni bekliyorsunuz dedi eşim çıldırdı telden zor yazıyom ya malak düzeltiyo kendi kendine tel pc ye geçince yazcam

ellerinee sağlıkkk cicimmmm :))
optimumda bende hiç görmedim o kadar münasebetimiz var orayla kesin görmüş olmam gerekirdi olsa biz en iyisi cevahire gidelim papooşşş:)))
damacana mantıklı bence
outlet olunca oraya gidiliyor=))
kalabalık ve basık hiç sevmem=)

kayınvalidemlerin oraya vialand diye bir yer açılmış avrupanın en büyük parkıymış bayıldım bayıldım
viaport gibi istinye park gibi.
ispanya sokaklarında gezer gibi.
Uzak olmasa her hafta giderim ferah ferah
optimumda denk gelirsen haber et hemen atlayıp bende geleyim şekerrr=)

benım soru arada kaynadı bebişin cicilerini ekleyemeıyorum kabul etmiyor
ben de kendi ellerimle yaptığım birşeyi ekleyeyım dedim hediye götürmüştüm kendi kızımada yapıcam bebek bezinden pusette yapmıştım hediye olarak ama resim bulamadım

Eklentiler

• $esma.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 25

Optimum nerdeydi ya Zeytinburnu değilmiydi
Be işin var senin orda papoşşşş
Haftaya bende ist dayım inş. Ablamları almaya gidicez
Hemen Cevahir'e bakmam lasımmmmm
Gelin buluşalım bacılar.

aa nerde o vialand bak gözümden kaçmış gördünmü
next türkiye mağazalarının hepsiniii kapatmışş en son cevahiride kapatmış:26:

Cnm hizliresim. Com U demesine pc deysen

Eline sağlık, çok güzel olmuş

Gelin buluşalım bacılar.

optimum bikaç yerde var ciciiiimm biz burda göztepe olanından bahsediyoruuzzz:))
cevahirde kapanmış hayatımm o mağazaa:26:

Gelin buluşalım bacılar.

Yok kız kozyatağında ne zewytinburnusu
zeytinburnun daki olivium=)))

Teeeee gaziosmanpaşa taraflarında
zaten 1 ay ancak olmuştur açılalı sanırım=)

Yok kız kozyatağında ne zewytinburnusu
zeytinburnun daki olivium=)))

Teeeee gaziosmanpaşa taraflarında
zaten 1 ay ancak olmuştur açılalı sanırım=)

hahahahahah koptum yaaaaaaaaaaa gece geceee
ayyy ama bensıyor ısımlerıı ben ne edem
6 senedır memleketimden uzağım unutmuşum:)))

uykum kaçtı yaa
canım yaa ne diyosun öyle! ne mesajı ne aldatması allah korusun. densizce bi şakadır umarım...

hüaaaaaaa
ya cok kılolu bebek doğurmak istemiyorummmmm
aral 3,670 dogdu normal doğum ıstıyorum bunuda zorlanmak ıstemıyorummmm
hadi yaa öyle mi diyosun cemre
ben de hem normal doğum istiyorum, hem de tombiş yumak bi kuzucuk olsun diyom neyime güveniyosam

Ben de 1 kilo aldm cano, zaten ilk 6 ay aldığın kiloların hepsi senin..
neeeeee bu doğru mu yaww
ilk 6 ay kilo almayan varmıdır

suyumuzu kendimiz götürürüz damacana 5-10 tane al sana hijyen
delii ay gece gece ne güldümm

canım sanırım senin de tiroidin vardı ondan almıyorsundur, ben de senin gibiyim sadece 1 kilo aldım
ben 3kilo aldım canım yaa bende işe yaramadı demek tiroid hastası olmak

canım bi yerde şubeleri arasında yazıyodu optimum ama hikayeymiş :26:

aa ben de bez pasta yapmıştım iki arkadaşa
ben de yarın onları gösteririm

deme yaa
tüh
gördün mü
bi tutturamadık
cemre topluca aldırsın satsın bize burdan yada açıkarttırmaya koysun

Günaydın hamişler..
Oğlum bizim odamızda yatıyor. Ayrı bir yatağı var odamızda. Gece yanımıza geldi aramıza yattı. Bende karnıma vurur diye korkuyla onun yatağına geçtim. Çok deli yatıyor.

Gecenin bir yarısı pattt
diye bi ses sonra bi çığlık korkudan yataktan nasıl fırladım anlatamam. Hemen lambaya kostum ki oğlum yerde ağliyor. Onu tekrar yatırıp uzandım. Bebek aklıma geldi elimi bi koydum ki sol tarafıma tenis topu gibi toplanmış kuzucum birden o da korktu galiba.
Sabah uyandım karnım dümdüz. hareket bekliyorum ama henüz hissedemedim. BIRŞEY OLMUŞMUDUR YAA

canım sanırım senin de tiroidin vardı ondan almıyorsundur, ben de senin gibiyim sadece 1 kilo aldım
ondan mı diyosun. olabilir canım ya doktor bana bişey demedi kilo konusunda. bakalım bebişler iyi olsun önemi yok. beni gören bu ne bebeği besleyemezsin diyolar...ye biraz diri ol şöyle falan ama elimden bişey gelmiyo işte anlatamıyorum.

Gunaydin kızlar bakın sabah sabah size ne yaptım

Eklentiler

• $IMG_20130706_094351.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_20130706_094415.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_20130706_094424.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 31
Erdem=))
Bende düşünüyorum bulamıyorum panik oldum ya şaka gibi....[/QUOTE. teşekkür ederim papatyacım fikrin için anlamı güzel bi isim olsun istiyorum erdemin anlamı çok güzel ama selman da hoşuma gitti ev halkı erdem diyor bakalıo hayırlısıyla bi doğsunda

Gunaydin kızlar bakın sabah sabah size ne yaptım

Maşallah canım kocaman olmuş seninki hamiş. Olduğun belli olmuş benimki çok az belli daha sağlıklı gelsinler inşallah minik kuşlarımız düşündükçe çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese hayirlısıyla tattırsın inşallah bu duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…