2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Özlem ne güzel kendine almıyorsun sadece göbüş çıkıyor. Kalça basen dümdüz.:KK23:

günaaaydınnnnnnn :))
kahvaltımızı yaptıkk tam 3 tane yumurta haşladım yedim oha bana dimiiiiiiiii:KK9::KK9::KK9:

Teşekkürler kızlar =)))
Benim miniğin boyu biraz uzun ondan galiba bu kadar gobuş:KK9:
Yok mta cim ya yüzümden filan kilo aldım bacaklar filan ins sadece karindan alırım biraz basen eskiye göre var kız olunca arka büyürmus ya o hesap:KK52:

Teşekkürler kızlar =)))
Yok mta cim ya yüzümden filan kilo aldım bacaklar filan ins sadece karindan alırım biraz basen eskiye göre var kız olunca arka büyürmus ya o hesap:KK52:

tövbe de lütfen benim zaten arkam büyük daha büyümesinnn:KK14:

$1000141_3315699428589_524274634_n.jpg

Bu 3d ama bişey anlayamadım ultrasondanda diğer ultrason resimleride öyle..
Gizemmm baksana :KK1: kadın yanlızca kendi değil makineleride arıza :KK33:

Gunaydın Arkadaslar 3 lu testim saat 14:00 de birazdan cıkacagım evden , heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin

Eki Görüntüle 749900 Eki Görüntüle 749901

bak bunlar perihanin çektiklerii amuda kalkmış ahaha:KK9:

Maşallah fındık kurdu tam :KK12:
Benim ultrasonda böyleydi canım net bişey göremedim bana diyoki 3 d ama anlaman imkansız bak bu karnının içi dedi karnımı gösterdi burdada bebek ama belli olmuyo dedi göremedim bide dedi ancak doplerde görürsün net o na gir ağustosta gün verdi.. ne umutlarla gitmiştim renkli fotoğrafımız olcaktı bidahda tövbe gitmem :KK45:Perihan Hanım gerçekten çok iyi..

uykum kaçtı yaa

canım yaa ne diyosun öyle! ne mesajı ne aldatması allah korusun. densizce bi şakadır umarım...

hadi yaa öyle mi diyosun cemre
ben de hem normal doğum istiyorum, hem de tombiş yumak bi kuzucuk olsun diyom :KK9: neyime güveniyosam :KK52:

:KK53: neeeeee bu doğru mu yaww :KK53:
ilk 6 ay kilo almayan varmıdır

delii :KK52: :KK1: :KK9: ay gece gece ne güldümm :KK9:

ben 3kilo aldım canım yaa bende işe yaramadı demek tiroid hastası olmak

canım bi yerde şubeleri arasında yazıyodu optimum ama hikayeymiş :26:

aa ben de bez pasta yapmıştım iki arkadaşa
ben de yarın onları gösteririm

deme yaa
tüh
gördün mü
bi tutturamadık
cemre topluca aldırsın satsın bize burdan yada açıkarttırmaya koysun :KK52:

Yok canım şaka değil mesajı görünce şoa girdim 18 yaşında yiğeninin telinde eşimin numarasını görmüş elemenımızdı mesajı gönderen eminmisin yazdım ama o anki şoku anlatamam
Sonra ben eşimin telini aldım kapalıydı puk numarası aldım m.hizmetlerinden 2 kez o numarayla görüşmüş kıza mesaj attım eşimden 18 yaşındakine sende kimsin yazdı.
Sonra baya araştırdım kızın telinden aramış eşimi kadın görüdüğü numara oymuş velhasıl kelam öyle bişey yok yani kızla görüşmemiş ama çok üzüldüm telinde bi özellik var eşimin numarayla ne kadar süre görüşme yapılmış gösteriyor sadece 1 dakika o da mesajı atan kadın aramış amacı neydi anlamadım ama hakkımı helal etmiyorum çok üzdü benii o kadar sıkıntımın içinde bide buna kahroldum..Yapmış olsaydı hemen dava açıcaktım eşime boşanıcaktım..

Teşekkürler kızlar =)))

Boyu kaç ki canım?

$1045019_3317017821548_389948809_n.jpg $1013436_3317019261584_1275222856_n.jpg

Bunlarda benim göbeğim ellerim ayu kadar çıkmış gerçektende öyle ellerim çok büyük göz yanılması değil :KK9::KK9:
Şimdi çektim bunları

kızlar merhaba herkese..

nasılsınız bebişleriniz nasıl? biz gecen hafta doktora gittik.. %100 erkekmisiz öncelikle bunu kesinleştirdik. onun dısında keyfi iyi kıpır kıpır oynasıp duruyor. oglum ateşlendi iki gün sebepsiz yüksek ateş oldu ama su an iyi viral bir enfeksiyon salgını varmıs sanırım o yuzdenmiş küçük cocukları olanlar aklınızda bulunsun sizinde.

bu arada ciddi bir isim arayısı içindeyiz. bir türlü sonuca baglayamıyoruz .

eşim hakan diyor. kaan a cdden cok uyuyor ama hakan adını sevmem ben hiç. bense yaman sinan atahan arhan diyorum. keremi ve arda yı cok istiyorum ama ona da olmaz dedi. sinan ve atahan dan hoslandı gibi. gecen deniz dedi benimde cok aklım yatmıstı ama sonradan istemedi:)) böyle işte. fikir verin kızlar sizde.

kızlar merhaba herkese..

nasılsınız bebişleriniz nasıl? biz gecen hafta doktora gittik.. %100 erkekmisiz öncelikle bunu kesinleştirdik. onun dısında keyfi iyi kıpır kıpır oynasıp duruyor. oglum ateşlendi iki gün sebepsiz yüksek ateş oldu ama su an iyi viral bir enfeksiyon salgını varmıs sanırım o yuzdenmiş küçük cocukları olanlar aklınızda bulunsun sizinde.

bu arada ciddi bir isim arayısı içindeyiz. bir türlü sonuca baglayamıyoruz .

eşim hakan diyor. kaan a cdden cok uyuyor ama hakan adını sevmem ben hiç. bense yaman sinan atahan arhan diyorum. keremi ve arda yı cok istiyorum ama ona da olmaz dedi. sinan ve atahan dan hoslandı gibi. gecen deniz dedi benimde cok aklım yatmıstı ama sonradan istemedi:)) böyle işte. fikir verin kızlar sizde.

merhaba....
öncelikle oğluna çok geçmiş olsun.
cinsiyet netleşmiş hayırlı olsun inşallah.
bizim cinsiyet belli değil ama düşündüğümüz isimleri seninlede paylaşmak istedi.
Eymen ve Yiğit..:KK34:

merhaba....
öncelikle oğluna çok geçmiş olsun.
cinsiyet netleşmiş hayırlı olsun inşallah.
bizim cinsiyet belli değil ama düşündüğümüz isimleri seninlede paylaşmak istedi.
Eymen ve Yiğit..:KK34:

aaa evet canım eymen gerçekten cok güzell cok tesekkür ederim cok severim aslında ama aklıma gelmemişti hiç saolasın:)) egehan ve egemen nasıl sizce

X