Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler kızlar =)))
Benim miniğin boyu biraz uzun ondan galiba bu kadar gobuş
Yok mta cim ya yüzümden filan kilo aldım bacaklar filan ins sadece karindan alırım biraz basen eskiye göre var kız olunca arka büyürmus ya o hesap
olacağı varsa olur bebeğim
Gunaydin kızlar bakın sabah sabah size ne yaptım
teşekkür ettim canım=))
günaaaydınnnnnnn :))
kahvaltımızı yaptıkk tam 3 tane yumurta haşladım yedim oha bana dimiiiiiiiii
Eki Görüntüle 749891
Bu 3d ama bişey anlayamadım ultrasondanda diğer ultrason resimleride öyle..
Gizemmm baksana kadın yanlızca kendi değil makineleride arıza
1ide yiyemediğim günler yerine olsunMaşallah kuzum 1 bebeğe biri sana 1 de kime :)
uykum kaçtı yaa
canım yaa ne diyosun öyle! ne mesajı ne aldatması allah korusun. densizce bi şakadır umarım...
hadi yaa öyle mi diyosun cemre
ben de hem normal doğum istiyorum, hem de tombiş yumak bi kuzucuk olsun diyom neyime güveniyosam
neeeeee bu doğru mu yaww
ilk 6 ay kilo almayan varmıdır
delii ay gece gece ne güldümm
ben 3kilo aldım canım yaa bende işe yaramadı demek tiroid hastası olmak
canım bi yerde şubeleri arasında yazıyodu optimum ama hikayeymiş :26:
aa ben de bez pasta yapmıştım iki arkadaşa
ben de yarın onları gösteririm
deme yaa
tüh
gördün mü
bi tutturamadık
cemre topluca aldırsın satsın bize burdan yada açıkarttırmaya koysun
Teşekkürler kızlar =)))
Benim miniğin boyu biraz uzun ondan galiba bu kadar gobuş
Yok mta cim ya yüzümden filan kilo aldım bacaklar filan ins sadece karindan alırım biraz basen eskiye göre var kız olunca arka büyürmus ya o hesap
kızlar merhaba herkese..
nasılsınız bebişleriniz nasıl? biz gecen hafta doktora gittik.. %100 erkekmisiz öncelikle bunu kesinleştirdik. onun dısında keyfi iyi kıpır kıpır oynasıp duruyor. oglum ateşlendi iki gün sebepsiz yüksek ateş oldu ama su an iyi viral bir enfeksiyon salgını varmıs sanırım o yuzdenmiş küçük cocukları olanlar aklınızda bulunsun sizinde.
bu arada ciddi bir isim arayısı içindeyiz. bir türlü sonuca baglayamıyoruz .
eşim hakan diyor. kaan a cdden cok uyuyor ama hakan adını sevmem ben hiç. bense yaman sinan atahan arhan diyorum. keremi ve arda yı cok istiyorum ama ona da olmaz dedi. sinan ve atahan dan hoslandı gibi. gecen deniz dedi benimde cok aklım yatmıstı ama sonradan istemedi:)) böyle işte. fikir verin kızlar sizde.
merhaba....
öncelikle oğluna çok geçmiş olsun.
cinsiyet netleşmiş hayırlı olsun inşallah.
bizim cinsiyet belli değil ama düşündüğümüz isimleri seninlede paylaşmak istedi.
Eymen ve Yiğit..