2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
tamam yavru msj at bana bende önümüzde ki hafta gidicem aslında bu hafta giderdim de dedim 1 hafta daha bekliyim kuzum 17 haftalık olsun :KK9:

ultrason yapmaz canım daha 5 gün önce gittim çünkü sadece sonuç göstermeye gidiyorumm bende zaten 11inde asıl randevum

nie ultrason yapmıyor ne kadar zaman geçmesi lazım :44:

5 gün önce yaptı muayenem 5 gün önceydi şimdi konrol muayene diye açtırdım randevuyu para ödemicem ya bakmaz herkes uyanık işte :)) ilaç yazar sonuca bakıp sadece 11inde gittiğimde ultrason yapar cicimm kadın böyle yani :))))

kızlar selamlar
hepiniz iyisinizdir inşallah ya ben bugun spora başlıcak tım ama yürüyüş bandı sakıncalı elektronik oldugundan dedilwer kafam karıştı bilginiz varmı canlar tedirgin oldum

5 gün önce yaptı muayenem 5 gün önceydi şimdi konrol muayene diye açtırdım randevuyu para ödemicem ya bakmaz herkes uyanık işte :)) ilaç yazar sonuca bakıp sadece 11inde gittiğimde ultrason yapar cicimm kadın böyle yani :))))

hiiii bende sandım belli bir zamanı var benim kociş zararlı şu makinaya girmesen diyip duruyo deli :KK9: dedim çocuğumu nasıl görücem diyo 2 ayda 3 ayda daha iyi yuh dedim

bnm dr um aradan bıle aldı benı hastaneye ıslem yatırmadan..
ama tesler konusunda cok ısrarcı ya uff

bnm kasıgım agrıo ya sureklı ara ar ıdrar testı ıstıcem senden dedı ..
neden kasık ağrın olduğunda gelmyorsun hemen bakalım gelde dedı,

heee bırde ozellıkle eşim ultrasonun zararı varmı dıye sordu dr uzun uzun anlattı
hıc bı zararı olmaz dedı sık sık gırsenızde dedı
sadece 5-6 saat ultrasonda tutarım o zaman bebeğe sıcaklığı gıder ve rahatsız olur ama usg de
radyasyon yoktur dedı...
ben hastalarıma sık bakmayı sevıyorum ıcım rahat edıyor dedı .2-3 haftada bır çağırıyor

gonlunuz rahat olsun hıccc bır zararı yokk dedı
olsa ben cagırırmıyım ıstermıyım bebek zarar gorsun dedı

Son düzenleme:
hee 3 ay oldu evde doğuralım bide tam olsuunnn:KK9:

ahahhhhhhh aynen ya :KK9: bi alem ben geçen akşam acile gittim ya dr. gel bebeğe de bakalım dedi çıktık diyo denyo mudur nedir sen rahatsızlandın hadi bebeğe baktın adam bide keyfiye bi saat cinsiyetine bakıyo kurcalıyo çocuğu diyo :KK9: deniz in dr.unun dediklerini bizzat okutiyim benimkine yok anam ömrümü yer benim sabahta diyo bebiş Allah'ın izniyle aralık ayında doğucak ya büyük ihtimal diyo kışa denk geliyo ben 3 ay en az hayatta dışarı çıkarmam çocuğu aaa niye be dedim soğuk bişi mişi olur :KK9: dedim Allah'ım ya kontrolleri var bebeğin bakılcak edilcek hem sen iştesin ben gezdiririm çocuğu diyo bak benim psikolojimi bozma ahahhhhhh :KK9:

ahahhhhhhh aynen ya :KK9: bi alem ben geçen akşam acile gittim ya dr. gel bebeğe de bakalım dedi çıktık diyo denyo mudur nedir sen rahatsızlandın hadi bebeğe baktın adam bide keyfiye bi saat cinsiyetine bakıyo kurcalıyo çocuğu diyo :KK9: deniz in dr.unun dediklerini bizzat okutiyim benimkine yok anam ömrümü yer benim sabahta diyo bebiş Allah'ın izniyle aralık ayında doğucak ya büyük ihtimal diyo kışa denk geliyo ben 3 ay en az hayatta dışarı çıkarmam çocuğu aaa niye be dedim soğuk bişi mişi olur :KK9: dedim Allah'ım ya kontrolleri var bebeğin bakılcak edilcek hem sen iştesin ben gezdiririm çocuğu diyo bak benim psikolojimi bozma ahahhhhhh :KK9:

ay bu kadar aynı olunmaz kiii emrahı anlatıyosun sandım bi ara:KK9:
deniz görmen lazım kafayı yemişşş çıkıcak tabi dışarı evde havasızlıktan boğulsunmu diyorum ben işe götürürüm o zaman diyo oldu dedim deli ediyo beni şimdiden doğunca baya güzel tartışmalar bizi bekliyo:KK9:

:)))) senden daha pimpirikli olucak eşin demekkii :)
eyvah eyvahhh :)
ya sıkmayın cocugu cokkk valla hasta edersınz hee
oyle cok sarıp sarmalamayın
bnm doktorum araldayken .. sen uşuyormusun dedı yooo dedım o zaman o da uşumez dedı..
kararında ıydır hep dedı
eldıvenını çıkar at tırnaklarını kes çocuk tutabılsın bıseylerı ve guvn duygusu gelışşsın dedı o daha yenı dünyaya geldı boşlukta gıbı dedı.. bırde ben soğuk su ıcıyordum yaz ayıydı herkes kızıyordu bana gazlı olcak bılmem ne
dr uma soyledım o su senın boğazından ınene kadar ne kdr ısınıyor bılıyormusun dedı.. kaldı kı süte nasıl gecsın dedı
bebekler ılk 3 ay ztn gazlı olur cunku hareketsız olduklarından dolayı mecbur dedı
hafıf sallamak kucakta gezdirmek bolb ol masaj yeterlı dedı

hee bırde en cok sut yapan seyde su...

bnm eşimde ultrason konusunda cok kayglıydı neysekı sordu baya anlattı kadın ıcı rahatladı kocamın

deniz görmen lazım kafayı yemişşş çıkıcak tabi dışarı evde havasızlıktan boğulsunmu diyorum ben işe götürürüm o zaman diyo oldu dedim deli ediyo beni şimdiden doğunca baya güzel tartışmalar bizi bekliyo:KK9:

ahahahha doğar doğmaz iş hayatına atcak cocuguu
bana bak senın kocanın hayin planları var heeee :KK52::KK52::KK52:

ahahhh :KK9: benim kardeşim diyo zaen yandı çocuk doğunca bisen bi ulaş çocuğu deli edersiniz Allah akıl versin bize gizo :KK33:

:)))) senden daha pimpirikli olucak eşin demekkii :)
eyvah eyvahhh :)
ya sıkmayın cocugu cokkk valla hasta edersınz hee
oyle cok sarıp sarmalamayın
bnm doktorum araldayken .. sen uşuyormusun dedı yooo dedım o zaman o da uşumez dedı..
kararında ıydır hep dedı
eldıvenını çıkar at tırnaklarını kes çocuk tutabılsın bıseylerı ve guvn duygusu gelışşsın dedı o daha yenı dünyaya geldı boşlukta gıbı dedı.. bırde ben soğuk su ıcıyordum yaz ayıydı herkes kızıyordu bana gazlı olcak bılmem ne
dr uma soyledım o su senın boğazından ınene kadar ne kdr ısınıyor bılıyormusun dedı.. kaldı kı süte nasıl gecsın dedı
bebekler ılk 3 ay ztn gazlı olur cunku hareketsız olduklarından dolayı mecbur dedı
hafıf sallamak kucakta gezdirmek bolb ol masaj yeterlı dedı

hee bırde en cok sut yapan seyde su...

bnm eşimde ultrason konusunda cok kayglıydı neysekı sordu baya anlattı kadın ıcı rahatladı kocamın

denizim dediğin gibi ben pimpirikliyim kocişte körle yattı şaşı kalktı :KK9: senden çok bilgi toplamamız lazım kuşum bak bu anlattıkların iyi oldu :KK16::KK34:

ben de en son tahlil sonucu için gittiğimde herşey yolunda başka bir sorun var mı dedi . sorum yok ama bebeğini göstereyim derseniz bakarım diye maymunluk yaptım :) o da hemen geç bakalım nasılmış ufaklık diye gösterdi 5 dk :)

ben de en son tahlil sonucu için gittiğimde herşey yolunda başka bir sorun var mı dedi . sorum yok ama bebeğini göstereyim derseniz bakarım diye maymunluk yaptım :) o da hemen geç bakalım nasılmış ufaklık diye gösterdi 5 dk :)

bende bu şekilde bi şansımı deneyebilirmmmm:KK9:

doktoruna söyledin mi kabız olduğunu canım bende ishal oldum ama prospektüsünde ishal kabız ciddi yan etkilerdir mutlaka drunuza danışın diyor ve int. De elevitle kullanılmamalidir diyor kafam karıştı ya...

Nasil Yani ya oyle sey olur mu
Internet bi dunya balon haberle dolu
Dr lar veriyor elevitle demir hapini
Zararli olsa onca dr kasin dogumcu verir mi
Interneti karistirmayin bence cok
Dr unuza guvenin yoksa isin icinden cikilmaz her kafadan bi ses cikar

bn

heee bırde ozellıkle eşim ultrasonun zararı varmı dıye sordu dr uzun uzun anlattı
hıc bı zararı olmaz dedı sık sık gırsenızde dedı
sadece 5-6 saat ultrasonda tutarım o zaman bebeğe sıcaklığı gıder ve rahatsız olur ama usg de
radyasyon yoktur dedı...
ben hastalarıma sık bakmayı sevıyorum ıcım rahat edıyor dedı .2-3 haftada bır çağırıyor

gonlunuz rahat olsun hıccc bır zararı yokk dedı
olsa ben cagırırmıyım ıstermıyım bebek zarar gorsun dedı

Cemredeniiiiiiz
AGzindan bal damlamis bacim:)))
Ne rahat ettim simdi ne rahat
Ben 2 haftada bi gidiyorum ya kacamak kacamak
Rasyasyon olmamasina cok sasirdim bak

Ben o domates rendeleyen elleri var ya isiririm isiririm
Buyumuste anasina kardesine yardim da ediyormus sipaaa

X