2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
slm kızlar,

bebişlerini hisseden var mı?

ne zaman hissedebilirz tekmeleri acaba çok merak ediyorummmmm:KK70:

slm kızlar,

bebişlerini hisseden var mı?

ne zaman hissedebilirz tekmeleri acaba çok merak ediyorummmmm:KK70:

süper yaaaaaaaaaaaaa:)
bende artık hissetmek istiyorummmm
ilk bebek olunca biraz geç olabiliyor dedi doktor
ama biraz fazla sabırsızım :)))))))))

onu zaten sorucam canım :)

tamam canımm omega3ü sorucamm balık bende yemiyorummm :)
baş ağrısı için cemrenin dediğini yap kadın ne bilsin kocakarı yöntemini:KK9:

Ya saka yapiyoruz herhaldin:))))
Koca kari derken hani su cay iyi gelir ne bileyim sakiz cigne falan
Atiyorum yani:))))))

Cemredenizi dinleyecegimden emin olabilirsin
Benim rahmetli bi teyzem, nurlar icinde yatsin, karabiber dokup sikica sarardi
Yandikca acisi cikar derdi

bugun hava sikici yagmurlu
Ben gebzedeyim tabi kocaeli ili sinirlarinda

Ayrica lys aciklandi moraller yerlerde off
Aksam olsada uyusak:KK43:

bugun hava sikici yagmurlu
Ben gebzedeyim tabi kocaeli ili sinirlarinda

Ayrica lys aciklandi moraller yerlerde off
Aksam olsada uyusak:KK43:

ayyyy aral dedesiyle asagı ınmıştı
canı ıteklemıss cocugu dusurmuss cocugun yuzu fln kanamıss dedesıde aralı eve getırdı
hemen asagı ındım aralı alıp ozur dılesın dıye
ama hastaneye gıtmıslerrr :KK53:
esımı aramış dedesi o da hastaneye gidiyor
birazdan orda olur...

arala cok buyuk ceza verıcek gelınce. aral da evde aglyor..

Son düzenleme:
ayyyy aral dedesiyle asagı ınmıştı
canı ıteklemıss cocugu dusurmuss cocugun yuzu fln kanamıss dedesıde aralı eve getırdı
hemen asagı ındım aralı alıp ozur dılesın dıye
ama hastaneye gıtmıslerrr :KK53:
esımı aramış dedesi o da hastaneye gidiyor
birazdan orda olur...

arala cok buyuk ceza verıcek gelınce. aral da evde aglyor..

offffff çocuklar çok fena yaaaaa hastanelik neolmuş ki bu kadar aral da yavrum nasıl korkumuştur can da aynı şekilde :KK53:

Bende bir kaç tane topiğe denk geldim mol gebelikler son haftalarda bebeğini kaybedenler nerden buluyor beni böyle konular ya nasıl beceriyorum kendimi bunalıma sokmaya :KK47: onları okuyunca dünya dan haberim yokmuş ya diyorum :KK53:

doktoruna söyledin mi kabız olduğunu canım bende ishal oldum ama prospektüsünde ishal kabız ciddi yan etkilerdir mutlaka drunuza danışın diyor ve int. De elevitle kullanılmamalidir diyor kafam karıştı ya...

canım gyno ferro senolün prospektüsünü okudum kabızlık baş ağrısı baş dönmesi vedişlerde renk değişimi ilacın hafif yan etkileri arasında olduğu yazıyor bende baş ağrısı ve kabızlık var ama ishal ve kusma mide yanması gibi belirtiler için doktorunuza başvurunuz diyor sen doktorunu arayıp sor bence ...

Can iyiymiş eşimde hastanede
Onları bekliyor alıp eve getirecek
Cocuk işte sen beni geçtin ben seni geçtim derken
Aral itmiş bunu :KK43:((
Neyseki bişeyi yokmuş dudağı ve alnı kanamış :KK43:((

gitmiş dr. a akıntılar normal demiş dr. vitaminide mutlaka kullanmak gerekmiş :44: ağrıları sormuş bazı bünyeler yapabiliyomuş kum dökenler günde 3 litre su :KK52: daha da soramamış doğuma gitmiş dr. :KK9: belki girer akşamda ben çıkmadan yazıyım dedim bilginiz olsn :KK34:

Kızlar doktor bana 12 haftada kız dedi cinsiyetini. 13+4 te başka doktr erkek olabilir dedi çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
merhabalar iyi haftalar dilerim hepinize
ben bu hafta gün sayıcam cumartesiye kadar
cumartesi randevumu aldım. hayırlısıyla öğrenicem bu hafta
cinsiyetini ve sağlığınıda çok merak ediyorum tabi bir ay oldu görmeyeli
birde beni gene bir korku sardı oğlumda göğüs uçlarım çok yara olmuştu
ve emzirememiştim ve depresyona bile girmiştim. kendi bebeğimden korkar olmuştum.
çok kötü günlerdi. şimdi gene aynı günleri yaşamaktan çok korkuyorum. meme uçlarıma bakıyorum
gene çok fazla yok ve çok hassas gene yara olup da emziremicem diye çok korkuyorum.
bu sefer tecrübeliyim yara olmadan tedbiri almak istiyorum arkadaşlar lütfen bana
yardımcı olun akıl verin.

Ayy ben kızımı emzirirken ilk bi hafta neler çekmiştim canım yaaa o zamanlar benimde yara olmuştu sütle beraber kanda geliyodu göğsümden ağlaya ağlaya emziriyodum ama pes etmedim hiç silikon göğüs koruyucular var onlardan almıştı hemen eşim onla emzirmeye başladım öyle rahat ettim ki tabi bu arada kremler sürüp karbonatlı suyla temizledim göğsümü hep sende istersen şimdiden bir çift alabilirsin tatlım o göğüs koruyucularından dursun kenarda :KK34:

Bu arada az önce doktordan geldim bende kızlar daha önce 9+5 te doktorum erkek bu demişti ama ben emin olamamıştım hatırlarsanız:) kesinmiş %100 erkek geliyo adıda hazır kızımla eşim Rüzgar da karar kıldılar 160 gram olmuş oğluşum :KK9: sata görede 5 gün önce çıktı bu sefer. ilaçlar yine yazıldı tabiki elevit gynoferon ve progestona devam dedi hala niye devam dedi pogestana onu anlayamıyorum öğrendiğimden beri içirtiyo valla içmedim çoğu zaman zaten kusmaktan içemedim daha doğrusu bulantı olmasa hiç sorun değil ama zaten iki ilaç içcem offf bide o amannn neyse sağlıklı olsunlarda unutulur ilaçlar bulantılarrrrr :)) yavrum Derin üzüldü bi tek erkek olcağını kesinleştirince ben kız istiyodum beraber oynıcaktık diyo pipisini yok etmenin derdinde hala :KK4::KK1::KK1:

X